Willy Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 час , Stela каза: Честити 200К абонати в ютуб на Галя! Тъпо е че не качва други неща, но от друга страна е страшен big boss move да има 200К само с 6 клипа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 9 часа , Stela каза: Превод в ефир: Няма да дойда преди 7 часа , Willy каза: Тъпо е че не качва други неща, но от друга страна е страшен big boss move да има 200К само с 6 клипа. Да качва как се боцка. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Мислите ли, че Преслава и Софи имат шанс за голям хит, все пак ще е от Ганев? Аз мисля, че ще бъде нещо по-умерено като Да гори в любов или ВНЛ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 3 часа , Willy каза: Тъпо е че не качва други неща, но от друга страна е страшен big boss move да има 200К само с 6 клипа. Да.. има две страни на нещата. Може би така изчистен канала стои по-добре. На мен ми се иска да качва повече в итстаграм - сторита от ежедневно естество, от участия... Също и да пуска лайфове. Ама уви оставам си с мечтите ... 🤷♀️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 9 минути, Mousie каза: Мислите ли, че Преслава и Софи имат шанс за голям хит, все пак ще е от Ганев? Аз мисля, че ще бъде нещо по-умерено като Да гори в любов или ВНЛ. "ВНЛ" и "Да гори" като са умерени не са големи хитове ли? Особено "ВНЛ". 🤪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 час , Stela каза: "ВНЛ" и "Да гори" като са умерени не са големи хитове ли? Особено "ВНЛ". 🤪 Нямах предвид, че не са хитове. Имах предвид, че очаквам да бъде в такава стилистика песента и предполагам, че ще бъде хит, но да видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Травестита се ебава с Емилия и Галин "Е трябваше да го кажа.. ХЪЪЪЪ" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Ей-на, каква реклама ми излиза във фейса: 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 13 часа , Stela каза: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 преди 26 минути, stereoto_ каза: Реклама на Японска матча от Неделя! Единствените торти които обичам, по принцип торта не ям, но техните наистина са хубави! Всички сме ги пробвали. Ама тия торти са от 100 години, намериха кога и те да ги рекламират! Иначе Преса е готина. И разбира се, че имат шанс Преса и Софка да изкарат хит, трябваше отдавна да направят дует. Идеята ми харесва! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 51 минути, stereoto_ каза: Любимият ми стил от Таджикистан. Красивo. @Kriminalсъщо ще го оцени. Надявам се да са включили повече килими в клипа! 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 час, stereoto_ каза: Софка толкова ли го е закъсала с тия разходи за адвокати, та да се става и тя Тройница на Галеня ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 8 часа , Lelqtian каза: Софка толкова ли го е закъсала с тия разходи за адвокати, та да се става и тя Тройница на Галеня ... Ами, така се очертава. Даже се говори, че се готвят да я арестуват на сцената на Арена Армеец. Лили си няма представа какво шоу ще изпусне. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 2 часа , DevilWish каза: Реклама на Японска матча от Неделя! Единствените торти които обичам, по принцип торта не ям, но техните наистина са хубави! Всички сме ги пробвали. Ама тия торти са от 100 години, намериха кога и те да ги рекламират! Иначе Преса е готина. И разбира се, че имат шанс Преса и Софка да изкарат хит, трябваше отдавна да направят дует. Идеята ми харесва! ❤️ Не останаха спонсори вече Оскубаха всичко възможно, и се търси тоя с пълни кесии, явно Неделя е с такива 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 преди 19 минути, FolkEmpire каза: Не останаха спонсори вече Оскубаха всичко възможно, и се търси тоя с пълни кесии, явно Неделя е с такива Със сигурност, тортите не са им от най-евтините, нито коктейли, чай, кафета, лимонади и др. в заведението, даже както знаем цените са вдигнати. Така, че Неделя е добър спонсор. Да видим като мине тази мода, кой ще бъде новият. А и да не забравяме този за кредите! Това пък вече е прекалено! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Айде на кИбапчИтата на майката на Стругаря! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Вече не може клип от големи имена без гнусните реклами на вейпове, торти и не знам си какво... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 8 часа , lucellent каза: Вече не може клип от големи имена без гнусните реклами на вейпове, торти и не знам си какво... По-дoбре торти от вейпове 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 36 минути, DarkChild каза: По-дoбре торти от вейпове Пафка вейп на клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 1 час , lucellent каза: Вече не може клип от големи имена без гнусните реклами на вейпове, торти и не знам си какво... Ако ги няма тия реклами, ще пускат само машУпи в тубата и ще си ги пеят сами 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Преслава х Софи Маринова УТРЕ (най-вероятно) Клипа поне по снимките изглежда ще бъде брутален, за сметка на минали. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Ама защо са копирали “Маракеш”. 1:1 кражба. Преса после с Азис ли ще пуска дует? Пак ще се спасяват кариери. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 25 минути, DanielPiliov каза: Преслава х Софи Маринова УТРЕ (най-вероятно) Клипа поне по снимките изглежда ще бъде брутален, за сметка на минали. Точно брутален изглежда от тези снимки... 😭😭😭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари