xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Чакаме ли новият хит на Сими? Винаги.🫡 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 часа , stereoto_ каза: Преславчето вече с live записи по участие… Падение в три действия. Нещастница! https://vm.tiktok.com/ZMFSVXyaa/ Хората и без това ходят да гледат Петя Киронова, не да слушат Преслава. 2 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: https://signal.bg/попфолк-певец-тъне-в-лукса-на-абу-даби-и/ Oще една курволетка тере спонсор. Кой тоя? И защо от сигнал го пишат поп-фолк певец? Даже фенове имал ????? Като гледам, в най-добрия случай, е може би фен на жанра ... А мислех няма накъде още да свалят нивото За да се покажа като добронамерена душа, мога да му пожелая всичко най-добре, след като се е уредил във харема, но занапред да не ни занимава с креватните си подвизи ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: Чакаме ли новият хит на Сими? С нетърпение, а дотогава надувам актуалния 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Време е ли за абсолютната избухвация на Ванчето от 2022 .... Когато дори Господарите няма какво да добавят в сценария ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз съм останал с впечатлението, че всеки трети коментар ти е посветен на колко лоша и пропаднала е Преслава. Еми факти, кво да ги правиш Иначе и ти си прав, Лиса отдавна не е интересна, и аз не знам как още има хора се вълнуват от плейбека и по участия. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 минута, Lelqtian каза: Еми факти, кво да ги правиш Иначе и ти си прав, Лиса отдавна не е интересна, и аз не знам как още има хора се вълнуват от плейбека и по участия. Като направи трио с Ани Принцес и Ванчето Великова друга песен ще запееш. 🤭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Като направи трио с Ани Принцес и Ванчето Великова друга песен ще запееш. 🤭 Ако почне да пее на живо по участия след триото, със сигурност 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, Lelqtian каза: Ако почне да пее на живо по участия след триото, със сигурност Абсурд. 💀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза: Чакаме ли новият хит на Сими? Той излезе 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Ми както и да го плючт @Andrew Cunanan. е прав на 200%. Сега попаднах пак на това: Ми тук не може копче да й кажеш. Има провокация с двете чернилки накрая, което в никакъв случай не й сваля нивото. Напротив, за 2003 това е било революция. Отделно вижте клипа, вижте как тя изглежда, вижте песента. Кой да предположи, че тази песен ще е непосилно ниво(а и клип) за нея 20 години по късно. Та тя няма КЛИП КОЙТО ДА СЕ ДОБЛИЖИ ДО ТОЗИ последните 15 години, нито като заснемане, нито като идея, нито като провокация. Отделно за песента няма да коментирам и визиите. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Ми както и да го плючт @Andrew Cunanan. е прав на 200%. Сега попаднах пак на това: Ми тук не може копче да й кажеш. Има провокация с двете чернилки накрая, което в никакъв случай не й сваля нивото. Напротив, за 2003 това е било революция. Отделно вижте клипа, вижте как тя изглежда, вижте песента. Кой да предположи, че тази песен ще е непосилно ниво(а и клип) за нея 20 години по късно. Та тя няма КЛИП КОЙТО ДА СЕ ДОБЛИЖИ ДО ТОЗИ последните 15 години, нито като заснемане, нито като идея, нито като провокация. Отделно за песента няма да коментирам и визиите. Човек, това ми е една от най-любимите й песни и проекти като цяло. Със зелената рокля е един път! Но тази Глория и като аура и като творчество е само сянка от миналото. Жалко, че целият този потенциал замина в канала. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, Andrew Cunanan. каза: Човек, това ми е една от най-любимите й песни и проекти като цяло. Със зелената рокля е един път! Но тази Глория и като аура и като творчество е само сянка от миналото. Жалко, че целият този потенциал замина в канала. Просто е непосилно за нея, а е 20 години назад. Е сега пее това: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 И тук визията е жестока, ама песента е ужасна тъпня. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, WindWalkerMonk каза: Просто е непосилно за нея, а е 20 години назад. Е сега пее това: Това ми е неслушаемо. Само това ми харесва що годе от последните й бози и то заради аранжимента: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, Andrew Cunanan. каза: И тук визията е жестока, ама песента е ужасна тъпня. Няма какво да го дъвчем, тя не инвестира. Не прави песни от вървежните композитори, не влага в клипове, не слуша хората. Участията й ги носят 4 песни - Ледена кралица, Не сме безгрешни, Белите манастири и Феникс. Като нали има няколко други популярни песни според зависи. Но за нейното ниво и претенции трябваше да е къде, къде. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Няма какво да го дъвчем, тя не инвестира. Не прави песни от вървежните композитори, не влага в клипове, не слуша хората. Участията й ги носят 4 песни - Ледена кралица, Не сме безгрешни, Белите манастири и Феникс. Като нали има няколко други популярни песни според зависи. Но за нейното ниво и претенции трябваше да е къде, къде. Ледена кралица заради Азис, Белите манастири заради песента. Това ужасно ме дразни във феновете на Глория - безбожни претенции без покритие. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 14 минути, WindWalkerMonk каза: Ми както и да го плючт @Andrew Cunanan. е прав на 200%. Сега попаднах пак на това: Ми тук не може копче да й кажеш. Има провокация с двете чернилки накрая, което в никакъв случай не й сваля нивото. Напротив, за 2003 това е било революция. Отделно вижте клипа, вижте как тя изглежда, вижте песента. Кой да предположи, че тази песен ще е непосилно ниво(а и клип) за нея 20 години по късно. Та тя няма КЛИП КОЙТО ДА СЕ ДОБЛИЖИ ДО ТОЗИ последните 15 години, нито като заснемане, нито като идея, нито като провокация. Отделно за песента няма да коментирам и визиите. Като клип не, но е снимала по-готени дивани последните 20 години 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Ледена кралица заради Азис, Белите манастири заради песента. Това ужасно ме дразни във феновете на Глория - безбожни претенции без покритие. Пиано бар Изток и двата и форумни фена не са съгласни! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Га Румънеца, Енчев и Преслава мечтаеха за кариерата на Веса и зяпаха завистливо гъзягата й! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 И канала Ретро Хит 2 са го изтрили😡 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Гюрга е първообразът на Янева,мутреса,която я шиба правилния човек и докато мъжа на Цуци все още е жив и инвестира в кариерата й,за да поддържа някакво високо ниво,то мутрата на Дъртата я гръмнаха след 2-3 години и кариерата й започна да затъва. Единствената причина поради която все още не прави компания на Весела,Рени и подобни нафталини е тримата й фена тук,които ни я натрисат периодично. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току що, xroflx9 каза: Гюрга е първообразът на Янева,мутреса,която я шиба правилния човек и докато мъжа на Цуци все още е жив и инвестира в кариерата й,за да поддържа някакво високо ниво,то мутрата на Дъртата я гръмнаха след 2-3 години и кариерата й започна да затъва. Единствената причина поради която все още не прави компания на Весела,Рени и подобни нафталини е тримата й фена тук,които ни я натрисат периодично. Tук не мога да се съглася. Глория е била 10 години на върха и е мачкала с продажби, награди, хитове и фенски маси. Цуца не е имала нито 1 от тези неща и към днешна дата дори пак ги няма. Но Цуца поне има екип и гледа да се движи с времето, екипа й по - скоро. Глория е точно обратното, има всичко, но просто не го ползва правилно. Няма композитор, изпълнител или текстописец дето да й откаже на Глория. Просто на нея явно не й приоритет да е вървежна. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари