WindWalkerMonk Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Там, където пее "Децата" врещи направо - след 17-тата минута. Всичко е толкова бутафорно и евтинджос, че ме е срам да гледам чак. Това е България ранните 90. Важното е, че е отишла и е пяла жената. То тогава тя е прохождаща певица. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Всичко е толкова бутафорно и евтинджос, че ме е срам да гледам чак. Друго си е Ария да остави кални следи по пода. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, DarkChild каза: Друго си е Ария да остави кални следи по пода. Ария поне може да върже някой спонсор, а милата Глори... 🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 6 минути, DarkChild каза: Друго си е Ария да остави кални следи по пода. Дали са кални ... преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Ария поне може да върже някой спонсор, а милата Глори... 🤭 Тя ако толкова лесно ги връзваше, нямаше да курветинее по кръчмотеките. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час , Lelqtian каза: Дали са кални ... Тя ако толкова лесно ги връзваше, нямаше да курветинее по кръчмотеките. Ма тя много тъпи песни почна да прави тая Ариа. Направо след живее ми се само оцет. Стана си баба Гло номер 2. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Кики в песента си пее за БМВ-та,а за фон Мерцедес🤡🤡 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 40 минути, xroflx9 каза: Кики в песента си пее за БМВ-та,а за фон Мерцедес🤡🤡 Абе над 5, 4 милиона за месец е супер постижение за моментното състояние на жанра, обаче феновете на Галош пак ще са в депресия, защото обявиха, че Фики е направил по-голям хит от Преса и Софи, а те имат още седмица до отбелязването на първият месец, а са на същите гледания - 5,4 + милиона, при все че им прецакаха премиерата и първите 2-3 дни не помирисаха трендинг. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 54 минути, WindWalkerMonk каза: Ма тя много тъпи песни почна да прави тая Ариа. Направо след живее ми се само оцет. Стана си баба Гло номер 2. Тая песен хич не е зле, но видеото е ужасно евтинджос за стандартите й, напоследък рязко смъкна качеството откъм продукция, като дебютираше правеше по-често и по-разнообразни неща. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Andrew Cunanan. каза: Тая песен хич не е зле, но видеото е ужасно евтинджос за стандартите й, напоследък рязко смъкна качеството откъм продукция, като дебютираше правеше по-често и по-разнообразни неща. Откакто Ариа не е форумна любимка ми е доста симпатична,а и да не забравяме какво лъвче я праска. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, xroflx9 каза: Откакто Ариа не е форумна любимка ми е доста симпатична,а и да не забравяме какво лъвче я праска. кой тва ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: кой тва ? Георги Йомов,футболист от ЦСКА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, xroflx9 каза: Георги Йомов,футболист от ЦСКА 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Ма тя много тъпи песни почна да прави тая Ариа. Направо след живее ми се само оцет. Стана си баба Гло номер 2. Тя след Живее ми се има само дуета с макето и стрелбата на околовръстното, друго не знам да е правила ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Lelqtian каза: Тя след Живее ми се има само дуета с макето и стрелбата на околовръстното, друго не знам да е правила ... 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: кой тва ? По тъпо парче и от нея. Бивш ритнитопковец със понастоящем спрени права заради положителна допинг проба. Хванали го да злоупотребява със забранен от години препарат за ... плочки. https://www.gol.bg/a/113-cska/355337-uzhasna-novina-za-tsska-i-georgi-yomov преди 8 минути, asylum каза: За първи и последен път чувам че имало такава песен 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Любимита ми нейна песен е: От Класа до дуета с македонеца по някакъв странен начин ми напомняше на Глория 2003-2004. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Любимита ми нейна песен е: От Класа до дуета с македонеца по някакъв странен начин ми напомняше на Глория 2003-2004. А от там досега - на Глория понастоящем ... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 18 минути, Lelqtian каза: По тъпо парче и от нея. Бивш ритнитопковец със понастоящем спрени права заради положителна допинг проба. Хванали го да злоупотребява със забранен от години препарат за ... плочки. https://www.gol.bg/a/113-cska/355337-uzhasna-novina-za-tsska-i-georgi-yomov За първи и последен път чувам че имало такава песен Играе за ЦСКА, пие допинг за плочки, слага си го в протрития по пода задник на Диария....Нещастник. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, Lelqtian каза: А от там досега - на Глория понастоящем ... Е, не, тези дни ще докарате инфаркт на Гюрчето. Първо беше наборка на леля Данче, сега пък Захабеният гъз напомнял на нея... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, DarkChild каза: Е, не, тези дни ще докарате инфаркт на Гюрчето. Първо беше наборка на леля Данче, сега пък Захабеният гъз напомнял на нея... Гюрга винаги ще си остане поне две обиколки пред всички останали - друга не може да се похвали с тапия за трактористка и лечебни шамари, лекуващи остеопороза 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 4 минути, DarkChild каза: Е, не, тези дни ще докарате инфаркт на Гюрчето. Първо беше наборка на леля Данче, сега пък Захабеният гъз напомнял на нея... Напомняше на нея в пика й, сега Гюрче може само да си мечтае за кариерата и тъпкача на Арийчето. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Напомняше на нея в пика й, сега Гюрче може само да си мечтае за кариерата и тъпкача на Арийчето. ❤️ мАрията пък може да си мечтае да напълни Пиано бар Изток ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час , Lelqtian каза: мАрията пък може да си мечтае да напълни Пиано бар Изток ... Или да има непокътнат анус. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 ❤ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Xum! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари