FolkEmpire Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Хубав звук от Ганев, но е Пиян 2. И тва изпяване, ако пееха на турски щеше да е уникално маане за тях, не, че сега не звучи като химна на циганите. Флопец. преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Вейповете и тортите развалят целия клип. Две певици с високи хонорари не могат ли да си позволят клип без плоско спонсорство? Иначе песента ми е леко скучна, не ми идва да си я пусна пак. Ганев яко рециклира вече и той. Е трябва да има за хазната им Да не са луди да влагат луди пари в продукция без чужда пара и рекламка. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 1 час, DanielPiliov каза: Аз имам един въпрос Да питам аз, как Преслава копае дъното с бясна скорост, че нещо не ми става ясно..? Иначе за песента, това ще е ОГРОМЕН ХИТ, само гледайте какво ще се случва в следващите седмици и месеци. Ще излязат хитови хитове и гърмежи от Ванчето разбира се Великова, Ани Принцес, Сузи Д и останалите лидерки. Това какво общо има с пумията на Лиса? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Тотален потрес. Това ли ви е хита на годината… 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 4 часа , SG каза: Не виждам какво толкова отвратително откривате. Че е хардкор ромско ли? Ами аз пък бих казал, че ето такива проекти трябва да правят като искат да ги слушат и ромите, а не простотии като Отпусни се, Welcome to Bulgaria, Брутален и т.н. Много повече душа има тук. Очаквам да е огромен хит. Айде сега, заради дебелата го каза това. Циганизацията върви по план. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 28 минути, DarkChild каза: Айде сега, заради дебелата го каза това. Циганизацията върви по план. Не само от яд към любимката човек може да предпочете приличен и добре оформен проект пред всякаквите там други Брутални произведения за махалите от тази година. Вероятно няма да слушам този дует редовно, защото попринцип не това са ми предпочитанията, но няма как да се отрече, че в случая комбинацията песен+клип представя ромското от доста по-добра страна, отколкото разни други разкрепостени и нахакани шедьоври. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Безвкусно, тъпо, банално... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Преслава е красива, но клипа не ми харесва, няма нищо интересно в него, подобен клип сме гледали преди десетилетия от Ивана, след това от Емилия, а песента не ми харесва, припевът е само "мангава тут", нищо нечувано ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Вие на всяка песен на който и да е пишете, че не става. Какво искате??? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 1 час, DanielPiliov каза: Вие на всяка песен на който и да е пишете, че не става. Какво искате??? Ако си поръчваш коняк, а ти сервират боза всеки път, какво точно да кажеш?! 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 2 часа , omline каза: Ако си поръчваш коняк, а ти сервират боза всеки път, какво точно да кажеш?! То поне боза да сервираха ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Може и да си има таргет група тази песен. Аз лично повече от един път няма да си я пусна, не съм фен на подобни "кръчмарски" песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 1 минута, Willy каза: Може и да си има таргет група тази песен. Аз лично повече от един път няма да си я пусна, не съм фен на подобни "кръчмарски" песни. Това е всичко, но не и кръчмарска песен. На кръчмарските песни не те сдържа да седиш на едно място, на тази песен единственото ми мърдане ще е да изляза навън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 4 часа , omline каза: Ако си поръчваш коняк, а ти сервират боза всеки път, какво точно да кажеш?! колко обсоятелствено, па макар и само с 1 изречение, описа цялото творчество на Глория след Присъда. 🤭 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Песента е кавър оригинала е на - Anna Vissi - Magava Tout. Песента им е скучна а клипът е много слаб. А текста им е гола вода - чиста бозица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Зарибяваща циганийка мяуу получи им сее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Потресаващо ужасна песен! И въпреки, че вчера чух песента само веднъж, днес сутринта се усетих да си я припявам. Опасна лисица е Преси, май пак ще намаже хит. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 На вас все не ви харесва , а песента гърми отвсякъде , няма нито един лош коментар нито във фейса , нито в YouTube Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Когато си мислех че, е ударила дъното с малоумни песни, разбрах,........че дъно няма. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 2 часа , presi_fen! каза: На вас все не ви харесва , а песента гърми отвсякъде , няма нито един лош коментар нито във фейса , нито в YouTube Като подредиш коментарите по най-скорошни в Ютуб излизат доста негативни. Във фейсбук също изригват заради заглавието на цигански. Долния коментар беше най-харесвания в Тикток на официалния клип за песента преди да го изтрият: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Ще е хит, ама заради малцинствата. Можело е да им се получи, ама са търсили точно тяхното одобрение и на моето нежно, изтънчено и вечно търсещо високо качество ухо не се харесва! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.