Stela Публикувано на Октомври 16 Report Share Публикувано на Октомври 16 Без обиди. Забранени са двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители (пр. Рики Мартин). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Нова темичка за последното тримесечие на тази година. Бъдете активни. 🥂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Чичо Рики как ще е безинтересен? Не го натрапвайте, ама сега не знаем дали наистина е палувал с племенника си или въпросния е изтърван от отчета на местния психодиспансер и си фантазира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 преди 1 час , Lelqtian каза: Чичо Рики как ще е безинтересен? Не го натрапвайте, ама сега не знаем дали наистина е палувал с племенника си или въпросния е изтърван от отчета на местния психодиспансер и си фантазира. Много неща не знаем вече, не само това. Ти как мислиш истина ли е или си фантазира? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 От 16.10.2022 г. от 22:44, Stela каза: Много неща не знаем вече, не само това. Ти как мислиш истина ли е или си фантазира? По-скоро е в кюпа на нашто Туце и си фантазира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Някой тук гледа ли Игри на волята? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 24 минути, DarkChild каза: Някой тук гледа ли Игри на волята? Не, но знам една леля от там дето май отпадна първата седмица и сега коментира. Гаджето на фризьора ми, страшна кифла е. Беше една шашма, ама сега се опраи, взе химия, наду се, ходи на процедурки и стана мацорана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 17 минути, WindWalkerMonk каза: Не, но знам една леля от там дето май отпадна първата седмица и сега коментира. Гаджето на фризьора ми, страшна кифла е. Беше една шашма, ама сега се опраи, взе химия, наду се, ходи на процедурки и стана мацорана. Аз го гледам от 3 седмици и не я знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 50 минути, DarkChild каза: Някой тук гледа ли Игри на волята? Аз Даже за първи път го гледам и го следя с интерес 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 56 минути, DarkChild каза: Аз го гледам от 3 седмици и не я знам. Игри на волята: България (03.09.2022): Визитка на Димитър Куков - Vbox7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 час , DarkChild каза: Някой тук гледа ли Игри на волята? Аз! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 26 минути, WindWalkerMonk каза: Игри на волята: България (03.09.2022): Визитка на Димитър Куков - Vbox7 Радвам се, че го няма. преди 1 час, Just_Me каза: Аз Даже за първи път го гледам и го следя с интерес преди 18 минути, DevilWish каза: Аз! Трябва да организираме Игри на волята Рамания. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 42 минути, DarkChild каза: Радвам се, че го няма. Трябва да организираме Игри на волята Рамания. Кой ти е фаворит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 минута, adorable каза: Кой ти е фаворит? Харесвам Генчо и Ралица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 11 минути, DarkChild каза: Харесвам Генчо и Ралица. На мен Михаела ми допадаше като физическа игра, стараеше се. Ралица също. Валери и той, но губи концентрация при пъзели и е слаб в социалнага игра. Генчо се доказа неведнъж, тренирана му е психиката и е достоен за финал. Харесвах Фейгин, но е много лабилна за тази игра и се подвежда по чужди акъли. Има и доза продуцентски манипулации. Виктория е крайно непоносима. BTW, няма ли тема във форума за това? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 31 Author Report Share Публикувано Октомври 31 преди 2 часа , DarkChild каза: Трябва да организираме Игри на волята Рамания. Престоя ни тук толкова години със сигурност показва голяма воля. Победили сме в множество битки. 😁 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 час , adorable каза: Кой ти е фаворит? Гого, Филип и Лефтеров (авторът на #Musala и други хитове) от мъжете Рали, Фейгин и донякъде Мани от жените От отпадналите за съжаление - Валери, Чакалов, Михаела, донякъде и Илиян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 А тая царица на фризьорс ми как е била? Аз не го гледам, но дамата каза, че й скроили шапка. Тя заработва със дупето де. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 2 часа , Stela каза: Престоя ни тук толкова години със сигурност показва голяма воля. Победили сме в множество битки. 😁 Но сме загубили най-важната - битката на живота. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 5 часа , adorable каза: Кой ти е фаворит? Филип, Ралица, Генчо, Мани и Джаферович. От отпадналите Михаела, Валери и Велислава. Също харесвах и Илина. Най противни са ми сръбския бек, жена му, оная куха лейка Виктория, Цветан, Зорка бавната и Касим 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 12 часа , THE IIconic каза: Филип, Ралица, Генчо, Мани и Джаферович. От отпадналите Михаела, Валери и Велислава. Също харесвах и Илина. Най противни са ми сръбския бек, жена му, оная куха лейка Виктория, Цветан, Зорка бавната и Касим Не ги знам, ма е4 така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тая тема си умре без туценцето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 @zai4eto82 Здрасти! И като се задава световно, няма Шакира, няма други (ако има изобщо), всички знаят само една песен за футбол вече почти четвърт век! В Билборд или някой друг фен сайт на чичо сигурно и анкета са правили !!!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 Като искате темата да не е умряла пишете деее... Покажете си новите прически, кажете какво ядохте, къде ходихте... Хайде, не е толкова трудно! 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари