Marin Публикувано на Октомври 25 Report Share Публикувано на Октомври 25 Музика: Веселин Николов - VessoU Аранжимент: Деян Асенов Текст: Веселин Николов - VessoU 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Тенекийка бийтс... отсвира как си личи, че е компютърно генериран, та, чак ще ми скъса слушалките, баса така бие като дрънчаща каса с бири.... Селянина и виещото цигле в дейтвие беги бе Поне са се сетили да сложат малко пудра на очите на циглето, че преди беше като гръмнал бойлер Обаче са забравили пръстите да пипнат, все едно е бъркал в контакта и го е пернал тока черни чернии.... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Тоя Лео пак ли се моли на иконите? Двамата най-анти в дует! Чудесно! Дано повече не ни занимават със себе си! Предпочитам да слушам тая от клипът им! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 6 минути, DevilWish каза: Тоя Лео пак ли се моли на иконите? Двамата най-анти в дует! Чудесно! Дано повече не ни занимават със себе си! Предпочитам да слушам тая от клипът им! Ми той се моли, но засега иконите не отговарят и резултата е налице. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Лео си пее момчето, не знам какво ви бърка точно той. Готина песничка, странно но тук на Весо му лежи доста добре мелодията. Не е лоша песента, на мен пък ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 20 часа , alisali1234 каза: Лео си пее момчето, не знам какво ви бърка точно той. Готина песничка, странно но тук на Весо му лежи доста добре мелодията. Не е лоша песента, на мен пък ми хареса. Това виене на умряло, ако е пеене аз съм Майкъл Джексън от отвъдното 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.