Fast Публикувано на Октомври 25 Report Share Публикувано на Октомври 25 Не видях да има такава тема. Почти три години след пандемията, как се отрази при вас? Имахте ли големи загуби в личен или професионален план? Карахте ли вируса, и колко пъти? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 изключително положително и ползотворно за себеактуализацията ми! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Точно преди Новата 2022 го изкарахме със семейството ми. Нищо не загубих, освен, че опознах себе си по-добре и се научих да обръщам много повече внимание на себе и здравето си. Намерих нова любов и така, вече сме почти 3 години заедно. Първите няколко месеца бяха по-страшни за мен, защото се преборих с нещо наистина страшно, който ме познаваше мислеше, че изобщо няма да го доживея, но аз се справих с помощта на близките и впоследствие човекът до себе си. Така, че съм благодарен. Отчитам единствено като огромен минус паник-атаката с която е много трудно да се пребориш, трябва да си постоянен и упорит и най-страшния факт, че всичко зависи от теб самия. Може би, това беше най-лошото което ми се случи през този период. Друг основен минус е, че хората са забравили да общуват, всеки е много по-предпазлив. Преди да се случи всичко това, хората бяха много по-контактни според мен. Това е нещото което ми липсва. Загуби в професионален и личен план - не! Само спечелих! Прекратих токсична връзка, която имах 10 години и може би ако не беше Covid още щяхме да си губим времето, а няма смисъл. Разликата във възрастта е също друг проблем. Следователно след този период и решението ми да продължа да живея и да не се отказвам ми донесоха повече позитиви. А тези които мислят, че нещо са изгубили. Не е така! Това време ви показва кой е истински, кой наистина ви обича и държи на Вас. По-добре с малко, но истински хора отколкото излишни отношения или приятелство само за кафе, разходки, но да не можете да разчитате на тези хора. Така , че всяко зло за добро! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не се сещам да ми се е отразила по някакъв по-негативен начин. По-скоро повече позитиви особено в професионален план. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.