Emanuela.Carey Публикувано на Октомври 28 Report Share Публикувано на Октомври 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не й отива да пее такива песени.. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 Пашев атакува Алфа с бозав опит за патриотизъм. Но най-вероятно фейсбук аудиторията ще го направи хит - на тях малко им трябва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Чудя се може ли човешкият организъм да преживее необходимото количество алкохол, нужно за възприемането на пиклата Леля Данче като патреотка ... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Браво! Идеален момент за издаването на подобен проект. Това и да не се оцени веднага ще е в много по-голяма полза за Данна в дългосрочен план. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Ама какво точно искаме от Даниела Пирянкова? Та тя тръгна като ФОЛКЛОРЕН изпълнител и да си беше останала такъв, по-добре щеше да е. Това не става и не може да се води поп-фолк песен! За какъв хит говорите? Песента е Хит в оригиналното си изпълнение! Този детски глас да не я беше пипал! Харесва ми само, че припевът е направен по-съвременно. Глория мисля, че има изпълнение на тази песен. Най-добре да се връща във фолклора тая Данна Маус. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 8 минути, DevilWish каза: Ама какво точно искаме от Даниела Пирянкова? Та тя тръгна като ФОЛКЛОРЕН изпълнител и да си беше останала такъв, по-добре щеше да е. Това не става и не може да се води поп-фолк песен! За какъв хит говорите? Песента е Хит в оригиналното си изпълнение! Този детски глас да не я беше пипал! Харесва ми само, че припевът е направен по-съвременно. Глория мисля, че има изпълнение на тази песен. Най-добре да се връща във фолклора тая Данна Маус. Фолклора какво лошо ти е направил, та искаш да му причиниш леля Данче? Таа пикла да се връща в училище. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Току що, Lelqtian каза: Фолклора какво лошо ти е направил, та искаш да му причиниш леля Данче? Таа пикла да се връща в училище. Ти пък...... недей така, че сега ще те нападнат колко велика е леля ти Даниела Пирянкова! Не мога да разбера, тия хора не си ли дават сметка каква беше преди музиката и каква е сега? Тогава и дебютантите изкарваха по-яки и качествени песни от тия! Пръдлата, Пиранята Даниела и всичките му евтини подобия на "диаманти"! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 Сега забелязах че са сменили в текста “ние не сме гърци, османци или сърби” с руснаци и американци 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: Сега забелязах че са сменили в текста “ние не сме гърци, османци или сърби” с руснаци и американци Естествено! Иска им се да си навлекът гневът на Путин и тук! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 17 минути, DevilWish каза: Ти пък...... недей така, че сега ще те нападнат колко велика е леля ти Даниела Пирянкова! Не мога да разбера, тия хора не си ли дават сметка каква беше преди музиката и каква е сега? Тогава и дебютантите изкарваха по-яки и качествени песни от тия! Пръдлата, Пиранята Даниела и всичките му евтини подобия на "диаманти"! Да бе, все едно тая има фенска маса, още повече тука у форумо Но ако има такива, леля Данче ако не друго поне я различавам - засега - от останалите Тройници. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Пашката на Слави ли почна да се прави и да прави патриотични песни Ама нали е Ултрас все пак те си падат малко патриоти и ХУЛИГАНИ Аранжимента не е като на Ку-Ку Бенд .. не става В началото си помислих, че това е песен за Денис ама уви... Не мога да се сетя на коя фолклорна песен са направили кавър. Данчето ми харесва по принцип тей, че може да й дадем шанс на тая песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Изяде на Гюра хляба😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Отново кака Данче открива новата вълна на Диамантите.... Те първа май ще гледаме сеир. Абсолютно ни в клин, ни в ръкав се появява това. Да го бяха пуснали около 3 Март, 6 Май, 6 Септември разбирам, но сега защо им е освен да има с кво да си закриват участията. Иначе клипа е готин, мястото е интересно - новооткрит кръст близо до Нови хан, няма да ви казвам каква кал е... направо не им завиждам как са газили 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 преди 47 минути, FolkEmpire каза: Не мога да се сетя на коя фолклорна песен са направили кавър. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Генерално - НЕ. Не знам и колко е етично да се променя текста - в оригинала се пее "ние не сме сърби, османци и гърци". Обаче кадрите с хореографията на фона на иглолистната гора са супер. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Така, не знам кога е правен тоя проект, щото примерно "Третия джин" е песен на над година и е била готова много по-рано за пускане от колкото е пусната, т.е. не знам дали това е подготвено преди смъртта на Денис или след. Защото ако е след това ми мяза на опит на Пашев да реанимира Алфите - когато политик иска да стане viral и да се заговори за него за какво говори - за пенсии, заплати, ромската интеграция и как 600 лв. не стигали, т.е. това, което вълнува средностатическия българин. В случая какъв е другия вариант да го докоснеш ако не си политик а творец (доколкото тая чалга е творчество) - като му пееш за родината. Мартин (шофьора на Денис) сподели за новото интервю пред Цанов, че нямали много участия диаманта, не ги искат и явно слуховете за Пашев ще се окажат верни. И като не вървят участията как да тръгнат - като направим нещо , заради което да ни канят. Драги ми Пашев, грозно е да глобяваш едно малко момче през 15 минути за щяло и нещяло - това не ти е Емрах, чиито баща е паралия и не му дреме за 1000-2000 лв., това е момче от нормално семейство. И още по-грозно след като изгубихте този невероятен талант в лицето на Теофиков да се опитваш да реанимираш фирмата си с уж-български проекти. Данна е гласовита мацка, но нито това и стои добре на гласа, аранжимента е прогрес, клипа е странно малоумен - горичката не е лоша ама чалга ли снимате, какво снимате не е много ясно... Опит за оригинален PR ход с още по-оригинална песен и клип , които да докоснат българина на две ракии. Ми надали ще се получи. Прозирате. Пашев, разпускай я тая фирма, късай им договорите и да се спасяват. Робов, Ванеса и Даниела не са виновни за това, че ти си малоумник. Ако пък проекта е подготвян преди това ще попитам - защо чак сега, за какъв чеп правите песни и клипове дето не ги издавате по година, примерно ? Да има за слаби периоди викаш, настана есен и секнаха участията... Гнус ме е вече от тебе, Пашев. И ти, и Пайнера, който напълни Планета със всякакви бездарни копелета на Живко Добрев, Моан , Лина и не знам си какви там дето като хванеш да ги биеш, че да не спреш от кеф и да спрат да се изявяват повече... Вие я убихте чалгата. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Готина идея, най-вече клипът. Данна ми е странна в Глориева светлина, но мязат на наборки, тъй че ще си затворя очите и ще поздравя за проекта. Много тъпо са променили текста, обаче! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Отново напомням, че песента изобщо не се появява в странно време - свърши лятото, няма участия, никой неще да Даймънд и да храни Пашев... и ся ще се чудим как да привличаме внимание. Аз пък от собственик на Дискотека такива неща чух за изпълнителите му и защо е спрял да ги кани, и в какво още е намисан Цецо , и какви скандали е имало с Теофиков, че по-добре да си мълча. Неща слава. Пашев, Пашев... вън! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 минута, alisali1234 каза: Отново напомням, че песента изобщо не се появява в странно време - свърши лятото, няма участия, никой неще да Дdймънд и да храни Пашев... и ся ще се чудим как да привличаме внимание. Аз пък от собственик на Дискотека такива неща чух за изпълнителите му и защо е спрял да ги кани, и в какво още е намисан Цецо , и какви скандали е имало с Теофиков, че по-добре да си мълча. Неща слава. Пашев, Пашев... вън! Оф, всички много знаят и нищо не казват. Ясно, некст Пък кога излиза дадена песен няма никакво значение. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Патриотарските вопли на леля Данче ме накараха да се откажа от българското си гражданство. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 53 минути, asylum каза: Готина идея, най-вече клипът. Данна ми е странна в Глориева светлина, но мязат на наборки, тъй че ще си затворя очите и ще поздравя за проекта. Много тъпо са променили текста, обаче! Гюрче ще ти забие един шъмар, ако чуе, че мяза на наборка с тази зряла лелка. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 39 минути, asylum каза: Оф, всички много знаят и нищо не казват. Ясно, некст Пък кога излиза дадена песен няма никакво значение. Аз за другите не отговарям, за себе си само. Просто има неща, които като случки са се случвали в дадената дискотека, в офиса - и ако ги разкажа то който трябва може да се сети къде и какво е правил и да се сети кой ми е казал. Не знам кой го чете форума. На мен ми дреме на банана но не искам да злепоставям човека, все пак дискотеката му е единствения бизнес и неща да го замесвам в клюки и интриги. Склонен съм да му вярвам защото по едно време наистина спря да ги кани и се зарече повече да не ги кани. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 16 минути, alisali1234 каза: Аз за другите не отговарям, за себе си само. Просто има неща, които като случки са се случвали в дадената дискотека, в офиса - и ако ги разкажа то който трябва може да се сети къде и какво е правил и да се сети кой ми е казал. Не знам кой го чете форума. На мен ми дреме на банана но не искам да злепоставям човека, все пак дискотеката му е единствения бизнес и неща да го замесвам в клюки и интриги. Склонен съм да му вярвам защото по едно време наистина спря да ги кани и се зарече повече да не ги кани. ОК, 1 дискотека - голям праз. Една птичка лястовичка не прави. Като гледам, и Леля ни Данче, и щерка й Малката имат участия и днес, и утре (самостоятелни). 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не мога да разбера в старанието си да направят един хубав микс и аранжимент как може и е възможно да сътворят такъв миш-маш а музиката нито е етно нито е рок нито е фолклор а Данна горе долу пее прилично но песента официално тотал щета. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.