Emanuela.Carey Публикувано на Ноември 1 Report Share Публикувано на Ноември 1 музика и текст: Магдалена Филатова аранжимент: Мартин Биолчев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 На тия Филитираните гласовете им не ми пасват на слуха Иначе Биолката е направил хубава музика, биеща пак на Хабибито Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Те не разбраха ли, че не са за поп-фолка? То бива нахалство ама чак такова! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Тотален хит, ще взривят Club Illuzion още тази вечер. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Приятна им е песента само не ми харесва това че пак се пуска песен в това омряло темпо и че аранжимента и музиката са доста еднакви с доста от песните на Азист... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Винаги са ми изглеждали като дървени... Щом в народната музика я докараха до никъде, то в чалга бизнеса, хептен не ги виждам. Да се отказват, за да не си дават парите напразно. Няма кой да ги слуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.