DarkChild Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, WindWalkerMonk каза: Ти извади големия черпак? Кое не е вярно от казаното? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 39 минути, TeddyTdrv каза: Абе човек, какъв телеграм? Да не сме в съветския съюз? Onlyfans се казва. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 добър вечер! бих искала да ви помоля ако имате информация за телеграм групата където изпращат голите снимки и клипове на ванче великова да ми дадете линк! благодаря ви предварително и приятна вечер!!! 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 2 минути, DarkChild каза: Кое не е вярно от казаното? Всичко, даже продължавай! България е страна в което всичко лъскаво се цени, затова Вегас е мечта на селските пръчки. Нищо че най добрите страни за живеене са Люксембург, Сингапур и Швейцария. За наще чалгурани сигурно те и не съществуват на картата. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Китуция сигурно върти погачи,меси хляб и се моли след Украйна,Путин да денафицира и нас. Липсват ми скандалите между нея и Зайка. 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 6 минути, xroflx9 каза: Китуция сигурно върти погачи,меси хляб и се моли след Украйна,Путин да денафицира и нас. Липсват ми скандалите между нея и Зайка. Ти как очакваш аз да въртя погачи и да меся хляб, след като съм на 98,9% неподвижна?! Днес се опитах сама да хвана и натисна на дистанционното за да си пусна Анелия и Вятър в косите, но не успях, паднах...боли ме при мисълта за сестра ми и Петър с оная к***а от '84-та. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Ноември 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 13 преди 6 минути, Willy каза: Ти как очакваш аз да въртя погачи и да меся хляб, след като съм на 98,9% неподвижна?! Днес се опитах сама да хвана и натисна на дистанционното за да си пусна Анелия и Вятър в косите, но не успях, паднах...боли ме при мисълта за сестра ми и Петър с оная к***а от '84-та. Kitty - Мислиш ли, че ме интересува какво мислят за мен простаците от града? Дето само секса и простотиите са им в главата. zai4eto82 - Ааааа, Кити не знаеш какво удоволствие изтърваш със секса. Само да пробваш и ще искашпак. 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Лиляна Иванова Петрова в Русе. Кога Гюра ще направи концерт в арената на родния си град? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02XQ8ppBCSCz8SXh8Yj6LcJX722Yr3eKd4P1RqxBRxFkkqdNqa2ikBHj8dYD4cAvsTl&id=100044373042068&eav=AfYvbEOmXtUyJTFheNxy-qFY98iVwV_dR2CGwVCHrA07Ph2F8DqoN_82VOj91FcGijs&m_entstream_source=timeline&paipv=0 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Права е Туци, тя е : https://youtu.be/pQyhjEg-Xgs 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 2 часа , Fast каза: Останал съм с впечатление, че много чалгари харесват естетиката на Лас Вегас. Галена е казвала, че искала да се ожени там. Илиян беше снимал клип. Лас Вегас е брутализъм в добрия смисъл на думата. Един от американските градове, които напълно оправдават очакванията, наложени от Холивуд. За разлика от самия Холивуд. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Тикток емисия: Орхан Мурад се прави че не вижда Spoiler Биляниш тормози населението за пореден път Spoiler Дора пак си е дала паролата Spoiler Лео е взимал уроци по пеене от Емрах Spoiler Throwback: Ивана и Мария лъжат Spoiler Емануела прави благотворителност Spoiler 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Свий скритото съдържание Рашко обаче усилено обикаля по градовете и дискотеките 😂 Последно попаднах на клип как се оплаква, че в Габрово не го пуснали на Анелия при все че дал 15лв вход, ма видиш ли в същото диско Лорена го била качила преди време и управителят завиждал 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Günaydın arkadaşlar! Çay içer misiniz? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
irritable2021 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Фики Стораро: Загърбвам попфолка, мечтата ми се сбъдна Фики Стораро е любимец на публиката в последните години е щастлив, че успява да осъществи една от големите си мечти. Хитовият изпълнител подготвя своя дългоочакван концерт с поп и рок хитове, който ще се състой на 19 ноември. “Винаги съм си мечтаел да имам собствена група, с която да мога да обикалям и да пея именно точно тази музика, с която съм закърмен. И много се радвам, че тази моя мечта се осъществява с много труд. За този момент загърбваме попфолка. На 19 ноември няма да има нито доза попфолк” – разказа той пред екипа на “Тази неделя” по БТВ. През 2023-а изпълнителят ще направи 10 години, откакто е на сцена. За това време той е научил, че трябва да бъде много дисциплиниран и да не се отказва от мечтите си. “Не е никак лесно да се балансира между музиката, кариерата и семейството. Не трябва да има разделение, всичко трябва да е съвкупно и да върви ръка за ръка. Аз много се радвам, че имам страхотна съпруга. Винаги я подкрепям, както и тя мен. Това са най-важните неща, мисля в едно семейство, за да е сплотено” – признава изпълнителят. Фики Стораро е целеустремен и с упорит труд успява да развива както таланта си, така и характера си. “Надявам се да давам добър пример на младите, които са ми почитатели и следват моя път. Просто единственият начин да вървиш напред, е да бъдеш упорит, да бъдеш добър, колкото се може с хората, да не ги обиждаш, да не ги нараняваш. Това е много важно в днешно време, а тези неща се забравят” – смята фолк идолът. Леле, загърбва поп-фолка! А дано ама надали! Какъв пример пък си за младите с Отпусни се и Чупки в кръста? Ай, стига глупости! Отиди в сладкарницата на баща си и се почерпете с Емрах по едно турско кафенце, с кадаиф и баклавичка! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Феке е объркан. Дали ще напълни зала без поп фолк? Особено след 2 кючека дето изтръска за 1 година. Щеше поп албум да пуска, засега само на думи. Пък сега поп концерт??? И доколкото разбирам ще пее чужди песни... "поп и рок хитове", той такива няма, тъй че... Нелепо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 5 часа , irritable2021 каза: Жени му го е казала преди време. 1:36 В сфера, в която тука в Рамания и във форума на Планета ние се борим години наред за жанра, а тоя дришльо идва и сере! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Ей фики фики правиш го добреее мяу да се поздравим с вечен рок хит за весел понеделник 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 1 час, meleto каза: Феке е объркан. Дали ще напълни зала без поп фолк? Особено след 2 кючека дето изтръска за 1 година. Щеше поп албум да пуска, засега само на думи. Пък сега поп концерт??? И доколкото разбирам ще пее чужди песни... "поп и рок хитове", той такива няма, тъй че... Нелепо. Точно концерт да прави с поп и рок наистина е нелепо, поп-фолк изпълнител. Ще отиде ли някой? С последните две мазнотии да беше направил концерт в циганската махала , успехът щеше да е гарантиран! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 4 минути, DevilWish каза: Точно концерт да прави с поп и рок наистина е нелепо, поп-фолк изпълнител. Ще отиде ли някой? С последните две мазнотии да беше направил концерт в циганската махала , успехът щеше да е гарантиран! Не знам. Деси слава може. Но тя има поп албуми. Тъпо е да пееш чужди песни. Фики не е чак такъв уникален глас, че да ме интересува как ще изпее определена песен на световен изпълнител. Ако имаше авторски поп и рок - супер, но така... 10 години ще празнува с чужд репертоар, страшна идея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Емилия честити рожден ден на Фен Тв. Да не забегне в Ара/Диапазон напук на инженера? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 21 минути, Emanuela.Carey каза: Емилия честити рожден ден на Фен Тв. Да не забегне в Ара/Диапазон напук на инженера? Все пак те са водещата чалга телевизия и тя работи с тях от 2 години! 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Емилия честити рожден ден на Фен Тв. Да не забегне в Ара/Диапазон напук на инженера? Забелязах в новата песен на Емрах, че вече тя и Тони Стораро пеят джингъла на Диапазон. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Емилия сигурно се търка при Касъмови понеже си имат Балканика. А знаем, че счети има амбиции да си разширява популярността на Балканите. Въобще е впечатляващо, че има 250К в Ютуб. Жалена и Праска имат по-малко от нея, а са топ имената в БГ-то. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Нещо омешахме Деса и Преса + загрижен съгражданин 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари