Stela Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 преди 57 минути, Balkandji1 каза: Ако бях на негово място, щях да взема отношение по случая в някоя социална мрежа и да дам разяснения. Че е купувал преди е ясно, но този ход на събитията с последната му песен изглежда напълно нелогичен. Значи е някакъв бъг? То че е странно 400К за един ден е факт, като се замисля. И то не е в първите дни на премиерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 преди 56 минути, Willy каза: Какво им отговори за купените лайкове на Нашата? 15к за 2-3 минути бяха дошли. Ама айде нека проверим до утре и директно в ютуб. В момента са 1,985,000 Сега проверих и вече са 2 012 672. Дошли са 26-27К за 1 час. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Някой има ли идея , това нова песен на Ариа ли е ? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Една друга песен за рожден ден ще смаже както трябва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 38 минути, Stela каза: Ами не мисля така. От години е в бранша, знаеш какъв фурор е предизвиквал, как песните му ставаха тотални хитове.. Сега се справя добре като продуцент, композира музика, продължава да твори, а участията му са винаги фул. Държи си ниво и то стабилно. При всички, даже и в световен мащаб има спад в гледанията, така че нормално и той да не прави колкото е имал преди. Кариерата му ако беше купена нямаше да оцелее толкова години. ставаХА. Галин след Няма да ми мине е пята песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Платената реклама явно доста умело замества купуването на гледания... Да вземем да кажем на Дес, току-виж е направила поп хит с 500k за денонощие и спре да издава само чалгии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 преди 8 минути, Willy каза: ставаХА. Галин след Няма да ми мине е пята песен. Има стойностни песни след "Няма да ми мине" и добри попадения. "Дилема", "Пак", "Да си ми ти", "Едно си пожелавам" са песни със стойност дори да не бяха големи хитове. "Вендета" си стана среден хит и има 11 милиона. Сборната им песен "Недей ме вини" е добра и също се беше наложила. Има 15 млн. "Мамиш" имаше всички качества за хит и е готина. От тази година пък имаме "Алкохол", която си стана хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 28 минути, Stela каза: реален интерес за 48ч. = 753-673=80к 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 минути, Willy каза: реален интерес за 48ч. = 753-673=80к Ами 40К на ден. Поне стана ясно, че не е купувал. Всъщност рекламата в ютуб не задължава хората да кликнат на клипа. Все пак е проявен интерес за да го отворят. Много повече смисъл има в ютуб реклама, вместо във фейсбук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Току що, Stela каза: Ами 40К на ден. Поне стана ясно, че не е купувал. Всъщност рекламата в ютуб не задължава хората да кликнат на клипа. Все пак е проявен интерес за да го отворят. Много повече смисъл има в ютуб реклама, вместо във фейсбук. Рекламата не е само отстрани, а и тия дето тръгват автоматично като реклама на клиповете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 преди 1 минута, Willy каза: Рекламата не е само отстрани, а и тия дето тръгват автоматично като реклама на клиповете. Гледане нали се отчиташе някъде след 20-тата секунда от клипа. В повечето можеш да ги пропуснеш преди това и да не ги гледаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 По повод рождения ми ден се почерпете с един истински ХИТ и най-добрата песен на Дион! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ерик говори за Глория и как не може да бъде сравнявана с Галена и Цвъто Янева Spoiler За ДесиСлава - била най-добрата певица в момента Spoiler Full video: Spoiler 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Грамитата са пропуснали този мегахит: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 5 минути, xroflx9 каза: По повод рождения ми ден се почерпете с един истински ХИТ и най-добрата песен на Дион! Да си жив и здрав! Много успехи! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 часа , Stela каза: Значи е някакъв бъг? То че е странно 400К за един ден е факт, като се замисля. И то не е в първите дни на премиерата. Сас сигурност. Точно нашта чалга уцелва два различни бъга в рамките на седмица. Още малко ще искат и заплати от ютуб като тестъри. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 часа , Stela каза: Гледане нали се отчиташе някъде след 20-тата секунда от клипа. В повечето можеш да ги пропуснеш преди това и да не ги гледаш. С рекламите вероятно не е баш така. Платила си е Доня Галина да му излиза клипа като реклама, дори да я пропуснеш когато там може, пак ще го преброи. Но и както и да отчита, няма да му сервира 400 хиляди гледания накуп за един ден. Цура беше харчила пари за такава реклама и никой не отбелязал да е скочила така в рамките на един ден и толкова след премиерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 часа , Stela каза: Гледане нали се отчиташе някъде след 20-тата секунда от клипа. В повечето можеш да ги пропуснеш преди това и да не ги гледаш. Рекламите отчитат гледания за 5-10 секунди. Но ми се струва странно при положение че на мен не ми е излязъл клипа като реклама нито веднъж. Кама ми се пусна към 5 пъти, а няма такива гледания като Галин. За тези гледания, които е набрал песента му трябва да се пуска по-често от рекламата на Takeaway. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Грамитата са пропуснали този мегахит: Хит на три турски морета! Бг версията я няма качена никъде! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 4 минути, asylum каза: Хит на три турски морета! Бг версията я няма качена никъде! Тая е по яка! Аз и ти сме ВИП слушателите.0 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 @asylum & @WindWalkerMonk Защо това видео не беше изпратено на Оскарите за най-добър късометражен филм? Между другото, видеото показва реалност - Цветлина наистина уби музикалната кариера на сестра си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Как така я е убила? Какво е направила? Тя изглежда много блага и добра, а Нина прилича да е много отракана. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 И аз не знам как я е убила. Цветелина изобщо занимава ли се с музика? Не съм чувал за нея от около 15 години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 минути, DarkChild каза: И аз не знам как я е убила. Цветелина изобщо занимава ли се с музика? Не съм чувал за нея от около 15 години. Да, само че пее по механи, събори и подобни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари