DarkChild Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 2 часа , Jouey каза: Тази песен и Емилия Стоянова сигурно не я е чувала? Тя какво прави сега? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 2 часа , DevilWish каза: Точно пък тоя травестит я надминал. 💩 Сигурно друг травестит е писал тази статия. 😁😁😁😁😁 Айде, сега. Какво ще се залъгваме. И тримата са травестити. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 15 минути, DarkChild каза: Тя какво прави сега? Нямам си на идея. Но определено липсват нейните интервюта с култови изказвания от типа на: "Как така тази песен попадна в твоето гърло". 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 3 минути, Jouey каза: Нямам си на идея. Но определено липсват нейните интервюта с култови изказвания от типа на: "Как така тази песен попадна в твоето гърло". Най-много липсват подмазвачеството и лицемерието ѝ. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Eмилия Стоянова не пише ли статиите в Сигнал.БГ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 5 часа , meleto каза: Eмилия Стоянова не пише ли статиите в Сигнал.БГ? Не знам, но се чудя дали е човек със слабо сърце? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Галин - Едно си пожелавам - утре в 17:00 Новите певици на Алфа ще ги видим чак догодина Освен песента на Десита, Лидия и Симона също ще пуснат по една песен Възможен дует на Галин с Галена 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не знам за вас ама аз имам чувството че Алфа не са пускали песен от 7-8 месеца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Готови ли сте за сеира довечера? Надявам се че от Илюжън още не са сложили коледната украса. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 23 минути, xroflx9 каза: Не знам за вас ама аз имам чувството че Алфа не са пускали песен от 7-8 месеца Те и да пускат и да не пускат - все едно, кяр няма за жанра. По-добре да продължат с дрехите, отколкото с музиката. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 36 минути, xroflx9 каза: Не знам за вас ама аз имам чувството че Алфа не са пускали песен от 7-8 месеца Djen! Comment! Jen! 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Току що, asylum каза: Djen! Comment! Jen! Това е новината,която всички очаквахме днес! Дано само не е дует с Илиян както се говореше тук,че няма да я слушам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 16 минути, pacho каза: Те и да пускат и да не пускат - все едно, кяр няма за жанра. По-добре да продължат с дрехите, отколкото с музиката. Ако говориш за дрехите,които правеха с Мегз,то отдавна не се занимават с тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 17 минути, xroflx9 каза: Това е новината,която всички очаквахме днес! Дано само не е дует с Илиян както се говореше тук,че няма да я слушам. Не е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 38 минути, xroflx9 каза: Това е новината,която всички очаквахме днес! Дано само не е дует с Илиян както се говореше тук,че няма да я слушам. Нали бяха скарани навремето? Нещо имаше чук и бег там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не знам какво хейтите Алфите... реално те, Даймънд и Мегастар продуцират някаква музика. +- някакви епизодични появявания на Александрова, Сторарови и тн. Да, хитове за повече от месец отсъстват, но времената са такива. Всичко отива в коша след 7-30 дни. И това е тенденция навсякъде. Следковидните години се очакваше да са зле. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 1 час , xroflx9 каза: Готови ли сте за сеира довечера? Надявам се че от Илюжън още не са сложили коледната украса. Аз се чудя да се пусна ли и то само заради сеира 😂 + да видя дали на живо е слаба като на снимките от последното и участие 😄 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 3 минути, Just_Me каза: Аз се чудя да се пусна ли и то само заради сеира 😂 + да видя дали на живо е слаба като на снимките от последното и участие 😄 Please 🙏🏼 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Тошкa дaде клетвa в мaнaстирa! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 56 минути, DarkChild каза: Нали бяха скарани навремето? Нещо имаше чук и бег там. Не бяха ли скорани заради някаква песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 1 час, xroflx9 каза: Не бяха ли скорани заради някаква песен? Уж. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 1 час , asylum каза: Please 🙏🏼 Явно участието е отпаднало - току що от Илюжън качиха че днес ще пее Магда 😄 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 1 час , asylum каза: Тошкa дaде клетвa в мaнaстирa! Да пада на колене пред иконата, екстра иконата! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Вече в чалгата и един скандал не могат да сътворят - за това пък Рут Колева го направи. Сезират прокуратурата за скандалната фотосесия на Рут Колева Районната прокуратура - Пловдив започва разследване на начина, по който е заснета фотосесията на Рут Колева в Перущица. Това съобщи районният прокурор Чавдар Грошев. Певицата засне видеоклип и снимки, качена върху символичната костница, част от мемориалния комплекс, посветен на три поколения в Перущица. Грошев уточни, че в рамките на месец ще стане ясно дали ще се съберат данни, достатъчни за досъдебно производство. "Ще бъдат снети сведения от лицата, направили клипа и от кмета на Перущица, за да се види дали са извършени хулигански действия; какъв е паметникът, поддържа ли се, какъв е достъпът до него", уточни Грошев. Той съобщи, че в Районна прокуратура - Пловдив е подаден сигнал на 4 ноември от кмета на Община Перущица Мария Вълканова, в който е посочено, че има хулиганство от страна на певицата пред саркофага на паметника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари