Fast Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 16 минути, WindWalkerMonk каза: Тук влизаш в опасна територия, и ще отнесеш много хейт, но не защото те имат против теб, а защото няма как да ги убедиш. Те са видели Америка по телевизията и по това каквото са чели. Това е техния образ, малко като @Fast или чалгарките. Видели са това което искат да видят без да знаят страната в детайли. Америка е изкривен комунизъм представен за демокрация. Нямаш права, а само задължения. Нямаш здравно, а всичко ти е платено. Малко като при Глория, уж класа, а всъщност лайна. Аз всъщност съм проучвал, и знам, че определени щати са ужасни места, сходни с балканските държави. Разликата е че там са религиозни на кръв. Не съм патриотар за никоя страна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Да бе, кво стана с Кити? То не , че аз не поствам веднъж-дваж в месеца, ама тая съвсем се затри... Беше интересно да чета за скъсаните дънки на Анелия, Гергана дето си играела с кученца в парка и за комунистите. Загубихме една откачалка и почнахме да я ценим. Ето виждате ли как човек цени нещо едва, когато го загуби... Кити, връщай се! Доскучава! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 33 минути, Balkandji1 каза: И защо ти е да прекараш Нова година в тази надценана държава? Абсолютна нарочно налагана илюзия е, че това е страната на мечтите. Нова година по-добре на някой курортен, екзотичен остров или в култов европейски град с културно и историческо наследство. Примерно. Прелети Дубай, Абу Даби, хъхъ. Чакам ви на гости в ОАЕ - тук е по-добрата Хамерика, с повече права и пълна безопасност. Къщите си не заключваме. преди 17 минути, Lelqtian каза: Отивам да търся сателит за пряка връзка на НГ от мястото на събитието ... Язе пък имам мудьерьен сЪтелит, лОвИМ пойчи каналЕ! NB: Текст и музика: Екстра Нина Аранжимент: Димитър Петров 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Той заради транссексуалната ни царица. Иначе на мен Кити ми липсва с нейните неща за Русия:( Чудя се дали Мая избра по-доброто продължение на своя път, отивайки там. Дали тук беше обречена на забрава и отхвърляне от страна на новите поколения или можеше да ангажира ромския контигент, както правят успешно Роксана и Саша Рико? Тук все пак можеше да продължи да твори, а там пее песни на свои колеги в бистро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
TeddyTdrv Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 добър вечер! бих искала да ви помоля ако имате информация за телеграм групата където изпращат голите им снимки и клипове да ми дадете линк! благодаря ви предварително и приятна вечер!!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Току що, Balkandji1 каза: Чудя се дали Мая избра по-доброто продължение на своя път, отивайки там. Дали тук беше обречена на забрава и отхвърляне от страна на новите поколения или можеше да ангажира ромския контигент, както правят успешно Роксана и Саша Рико? Тук все пак можеше да продължи да твори, а там пее песни на свои колеги в бистро. Веднъж годишно. Май върти заведение, диджейства и танцува. Много рядко пее и винаги предимно свои песни. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 3 минути, asylum каза: Прелети Дубай, Абу Даби, хъхъ. Чакам ви на гости в ОАЕ - тук е по-добрата Хамерика, с повече права и пълна безопасност. Къщите си не заключваме. Язе пък имам мудьерьен сЪтелит, лОвИМ пойчи каналЕ! NB: Текст и музика: Екстра Нина Аранжимент: Димитър Петров През новата 2023 година ще ти дам точни дати, за които да ми закупиш самолетни билети и идвам. Просто трябва да ми уредиш билетите, разбираш? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Чудя се дали Мая избра по-доброто продължение на своя път, отивайки там. Дали тук беше обречена на забрава и отхвърляне от страна на новите поколения или можеше да ангажира ромския контигент, както правят успешно Роксана и Саша Рико? Тук все пак можеше да продължи да твори, а там пее песни на свои колеги в бистро. Останал съм с впечатление, че много чалгари харесват естетиката на Лас Вегас. Галена е казвала, че искала да се ожени там. Илиян беше снимал клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 17 минути, Lelqtian каза: Нещо май се разминаваме тоя път. Искаме Нова Година в хАмерика щото Мая Нури е там, не щото там е уж много хубаво като по телевизора Те са ненормални тия... в какви теми влязоха само от един шеговит пост. Айде, ще ги поздравим с малко гледки от Шикаго и любимата им 100 % жена! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 4 минути, Balkandji1 каза: През новата 2023 година ще ти дам точни дати, за които да ми закупиш самолетни билети и идвам. Просто трябва да ми уредиш билетите, разбираш? Идвай сега, напъплили са бегета по дубайските плажове, спрях да слушам чалга, че да не ме разпознаят и заговорят. Явно са пуснали сезонните билети на Уизер, 50 кинта. Ялла, кам! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 1 минута, Fast каза: Останал съм с впечатление, че много чалгари харесват естетиката на Лас Вегас. Галена е казвала, че искала да се ожени там. Илиян беше снимал клип. Но Лас Вегас е едно-едничко място в цялата държава, човек. Нещо като нашето Банско или Слънчев Бряг, но в различен архитектурен и имидж модел. Бляскави хотели, ефектни красиви казина, много светлини - това не е държавата в нейната цялост и смисъл. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 17 минути, Lelqtian каза: Нещо май се разминаваме тоя път. Искаме Нова Година в хАмерика щото Мая Нури е там, не щото там е уж много хубаво като по телевизора. Ако премести премиерата на 2023 някъде другаде, там сме, без оглед дали ще е Джайна, Северна Корея, Иран, Булгаристан ... Секси хита си е секси хит навсякъде. Ако идем обаче, аз също ще стана транс. Ще си купя конска опашка като нейната - черна и ще си я забия в ануса да танцувам до нея. Хем няма да се насера от куп кючеци, хем ще се разбием. Ще въртя гъз, а опашката ще се вее. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
TeddyTdrv Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 8 минути, TeddyTdrv каза: добър вечер! бих искала да ви помоля ако имате информация за телеграм групата където изпращат на певците и певиците голите им снимки и клипове да ми дадете линк! благодаря ви предварително и приятна вечер!!! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 4 минути, Fast каза: Останал съм с впечатление, че много чалгари харесват естетиката на Лас Вегас. Галена е казвала, че искала да се ожени там. Илиян беше снимал клип. Ето ти по-добри клипове, снимани фамериката! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 1 минута, asylum каза: Идвай сега, напъплили са бегета по дубайските плажове, спрях да слушам чалга, че да не ме разпознаят и заговорят. Явно са пуснали сезонните билети на Уизер, 50 кинта. Ялла, кам! Вкарваш ми филм! Ще го обмисля занапред, сега съм във фаза на изчакване. Благодаря за поканата! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 11 минути, TeddyTdrv каза: добър вечер! бих искала да ви помоля ако имате информация за телеграм групата където изпращат голите им снимки и клипове да ми дадете линк! благодаря ви предварително и приятна вечер!!! Не знаем за такава телеграм група, човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Вкарваш ми филм! Ще го обмисля занапред, сега съм във фаза на изчакване. Благодаря за поканата! Оргиналът! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Ако идем обаче, аз също ще стана транс. Ще си купя конска опашка като нейната - черна и ще си я забия в ануса да танцувам до нея. Хем няма да се насера от куп кючеци, хем ще се разбием. Ще въртя гъз, а опашката ще се вее. Това е чудесно. Искам да те видя да го правиш. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 14 минути, asylum каза: Оргиналът! Както и продължението И най-вече финала! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Абе ако Мая Нури, Дилдо или Доника станат президенти ще е екстра. Ще сме първата страна с транссексуален президент. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 9 минути, Balkandji1 каза: Но Лас Вегас е едно-едничко място в цялата държава, човек. Нещо като нашето Банско или Слънчев Бряг, но в различен архитектурен и имидж модел. Бляскави хотели, ефектни красиви казина, много светлини - това не е държавата в нейната цялост и смисъл. САЩ е твърде огромно място за да се постави под общ знаменател. Във всеки щат е коренно различна атмосфера и хора, с отделни закони, съд, администрация. Като микро държави са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 2 часа , asylum каза: Знaм, че обичaш и койоти! Трябва да поздравя Резил, че популяризира сред масите тази така полезна и улесняваща изхождането поза. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 29 минути, Balkandji1 каза: Вкарваш ми филм! Ще го обмисля занапред, сега съм във фаза на изчакване. Благодаря за поканата! Тва всъщност е една от най - яките песни на счета. До ден днешен я слушам с кеф. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 39 минути, Fast каза: Останал съм с впечатление, че много чалгари харесват естетиката на Лас Вегас. Галена е казвала, че искала да се ожени там. Илиян беше снимал клип. Как няма да харесват това така кичозно и порочно място тези дивачки? 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 преди 1 минута, DarkChild каза: Как няма да харесват това така кичозно и порочно място тези дивачки? Ти извади големия черпак? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари