SG Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 10 минути, asylum каза: Пуснах си Лиля ти Ванова. Па свежарка е, кво, остроумна. Нищо общо с простата Гюрга. При нея нещата винаги са по-готини като знаеш какво е оставила зад себе си и че залите й се препълват всяка година, а песните й се пеят поколения наред. Глория е напълно забравена от маса хора, някои й помнят стари хитове и почти никой не й отразява новите песни, но тя се държи все едно е София Лорен. А... вярно, нали в Рим са ги объркали... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 29 минути, Stela каза: След Галин и Десита смаза с яка песен. Алфите иначе не били интересни и т.н... 💕 Навремето заглавията на песните ставаха синоним на певицата. Например, Златната рибка на фолка беше Камелия. Сега Десита ще е известна като кучето на фолка ли? 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 1 минута, DarkChild каза: Навремето заглавията на песните ставаха синоним на певицата. Например, Златната рибка на фолка беше Камелия. Сега Десита ще е известна като кучето на фолка ли? Не, тя вече е известна като Драконовата нерва! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 21 минути, SG каза: При нея нещата винаги са по-готини като знаеш какво е оставила зад себе си и че залите й се препълват всяка година, а песните й се пеят поколения наред. Глория е напълно забравена от маса хора, някои й помнят стари хитове и почти никой не й отразява новите песни, но тя се държи все едно е София Лорен. А... вярно, нали в Рим са ги объркали... Да те объркат със София Лорен на тези години не е комплимент. А тя не е и хубава дори, особено пък сега. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 4 минути, DarkChild каза: Навремето заглавията на песните ставаха синоним на певицата. Например, Златната рибка на фолка беше Камелия. Сега Десита ще е известна като кучето на фолка ли? Кажи нещо за миньоните на Галантна. По-специално за писателчето, Дарин и Патрашко. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Дами и господа, на вашето внимание новите хиткъртачи на поБфолГа: Леля Данче - Дисниленда Дион - Камшика Малката - Тарантулата Еви аспарухов - Оловото Тони Джи - абстиненцията айви - аварията Симон - Ниагарата Радко - Ударения Х Симона - Момичето от лед Кристиан Кирилов - Цигарата Моан - Илюзията Доника - Куршума антонио - Плейрума Либия - Щрак-а! Емилиано - Татуировката Синан - Мусаката Стилиян - Папагала Тиана - Топа на попфолка Лина - Заразата Цветина - Нарциса 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 9 минути, Balkandji1 каза: Кажи нещо за миньоните на Галантна. По-специално за писателчето, Дарин и Патрашко. Какво мога да кажа за мухата Цеце Патрашкова, лигавата Андреа Банда, оная с късата коса дори не й знам името, мазното писателче или пък дангалака с дълбоки психически проблеми? Хубаво е, че всеки болен и бавноразвиващ се има възможност да работи. Явно социалната сфера се подобрява. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 14 минути, DarkChild каза: Да те объркат със София Лорен на тези години не е комплимент. А тя не е и хубава дори, особено пък сега. Е, това във връзка с Тик тока дето бях постнал преди дни. Но Глория създава впечатлението за себе си, че се възприема като легенда от такъв ранг. Не бих се съгласил, че София не е хубава за възрастта си. А на младини е била секс символ, вдъхновител на поколения наред... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 преди 42 минути, DarkChild каза: Навремето заглавията на песните ставаха синоним на певицата. Например, Златната рибка на фолка беше Камелия. Сега Десита ще е известна като кучето на фолка ли? Нека си припомним, че Глория отдавна възпя животинките 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 37 минути, SG каза: Е, това във връзка с Тик тока дето бях постнал преди дни. Но Глория създава впечатлението за себе си, че се възприема като легенда от такъв ранг. Не бих се съгласил, че София не е хубава за възрастта си. А на младини е била секс символ, вдъхновител на поколения наред... Била е за времето. Дали някоя иска да прилича на нея и носа й? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 17 минути, Stela каза: Нека си припомним, че Глория отдавна възпя животинките Някой задаваш ли си е въпроса дали Глория не е безследно изчезнала и заменена от клонинг? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 1 час, SG каза: .....но тя се държи все едно е София Лорен. А... вярно, нали в Рим са ги объркали... Всъщност не се държи като голямата звезда, но прави такова впечатление именно поради липсата на желание, инициатива и активност в интервютата. Всичко това се трупа и й създава такъв образ, на обрана, студена, непредразположена, опака, инатлива. Не малко пъти е имало случки с физиономии и подмятания от сорта на "оф, къв е тоя въпрос", "кво ме занимаваш сега". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 5 минути, DarkChild каза: Била е за времето. Дали някоя иска да прилича на нея и носа й? Хубаво щеше да е повече момичета да искат да приличат на София от 60те, но... времената са други. А носът не би трябвало да се води за проблем след като подчертава харизмата на една и без това хубава жена. Имаме си и наш си пример с Преслава, която като си отряза нейния стана по-изваяна, но предишния чар си замина. преди 3 минути, pacho каза: Всъщност не се държи като голямата звезда, но прави такова впечатление именно поради липсата на желание, инициатива и активност в интервютата. Всичко това се трупа и й създава такъв образ, на обрана, студена, непредразположена, опака, инатлива. Не малко пъти е имало случки с физиономии и подмятания от сорта на "оф, къв е тоя въпрос", "кво ме занимаваш сега". Е да, всички тези неща като се натрупат създават образ. При нея проблемът е, че този образ си е един и същ от кажи-речи 20 и повече години, в което време кариерата не е в прогрес. И накрая за пред българина остава само това - префърцуненост без покритие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 17 минути, SG каза: Хубаво щеше да е повече момичета да искат да приличат на София от 60те, но... времената са други. А носът не би трябвало да се води за проблем след като подчертава харизмата на една и без това хубава жена. Имаме си и наш си пример с Преслава, която като си отряза нейния стана по-изваяна, но предишния чар си замина. Е да, всички тези неща като се натрупат създават образ. При нея проблемът е, че този образ си е един и същ от кажи-речи 20 и повече години, в което време кариерата не е в прогрес. И накрая за пред българина остава само това - префърцуненост без покритие. Просто представям реалността. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 29 минути, pacho каза: Всъщност не се държи като голямата звезда, но прави такова впечатление именно поради липсата на желание, инициатива и активност в интервютата. Всичко това се трупа и й създава такъв образ, на обрана, студена, непредразположена, опака, инатлива. Не малко пъти е имало случки с физиономии и подмятания от сорта на "оф, къв е тоя въпрос", "кво ме занимаваш сега". Държи се като комплексарана и аутист. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 10 минути, DarkChild каза: Просто представям реалността. И от призмата на тогавашната, и от тази на днешната реалност няма как да се сравнят излъчването им и възхищението, което предизвикват двете по отделно у хората... София е емблема, а Глория за жалост си е просто позабравена чалга легенда, за която маса хора никога няма да разберат какво я е откроявало от другите навремето. Това само по себе си е достатъчно дори и без да мерим коя кога е била по-красива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Фекалики тука са му сложили филтърче до устата и надолу циго миго Все едно Емануела му е праснала една торта в лицето и са останали следи от чистенето на лицето му Ей тоя Стиви Уондър голяма мечта му е да го види на живо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 преди 1 час , DarkChild каза: Някой задаваш ли си е въпроса дали Глория не е безследно изчезнала и заменена от клонинг? Не съм си го задавала лично аз. Поне не и зададен по този начин. Но съм се питала слушайки нейни песни от преди години защо сега не прави такива. Някой знае ли дали Глория се сеща изобщо за "Като куче и котка" и дали я пее по участията? Също и "Червена светлина", която е топ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 On a positive note, някой от феновете й знае ли кога ще излиза албума? SG честичко я критикува, но новата кадифена песен го е грабнала до толкова, че потенциално да си го купи. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 2 часа , DarkChild каза: Някой задаваш ли си е въпроса дали Глория не е безследно изчезнала и заменена от клонинг? Гюрга е рептил?? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 26 минути, xroflx9 каза: Гюрга е рептил?? Не знам какво е, но навремето не беше толкова скучна, дръпната и откровено тъпа по интервюта. преди 1 час , FolkEmpire каза: Фекалики тука са му сложили филтърче до устата и надолу циго миго Все едно Емануела му е праснала една торта в лицето и са останали следи от чистенето на лицето му Ей тоя Стиви Уондър голяма мечта му е да го види на живо. Между другото и на мен ми изглежда като да си е блъскал някакви филъри. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 5 часа , DarkChild каза: Е, какво да подготвят? Питаха я за новата песен, за Рим, за снимката, която тя пусна. Какво повече? трактори, шЪмари, Илиянци? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 4 часа , DarkChild каза: Навремето заглавията на песните ставаха синоним на певицата. Например, Златната рибка на фолка беше Камелия. Сега Десита ще е известна като кучето на фолка ли? Кучки и с кучешки имена колкото искаш. Коня с това няма да блесне, камо ли да стане известна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 часа , DarkChild каза: Някой задаваш ли си е въпроса дали Глория не е безследно изчезнала и заменена от клонинг? Не, защото би повдигнал въпроса защо някой ще влага време и средства да прави клонинг точно на Гюрга? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 6 часа , alisali1234 каза: Приятна петъчна вечер с този вечен хит! Спомням си онези години в които бях със телефон Сименс, туй интернета не знаех пие ли се, яде ли се и стоях пред Фен ТВ да пея с цяло гърло "Мареее маре супараре...." без да знам какво изобщо значи. Аз все още не знам какво значи😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари