DarkChild Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 11 минути, xroflx9 каза: Аз все още не знам какво значи😀 Голяма мъка 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Мислех си тези дни, ако има филм за живота на Гюра, кои да са актьорите в него? Това измислих. Дайте и вие идеи: Глория като млада - Десита Глория като възрастна - Мария Илия Загоров - Константин Митко Пайнера - Милко Калайджиев Мама Стефка - Даниела Пирянкова (по-известна като леля Данче) Симона Загорова - Симона Алфова Камелия - Либия Ивана - Галин 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Тук масово бяхме недоволни от новата песен на Камелия, но уви задържа някакъв среден интерес сред масовия слушател, а и рекламата в youtube явно е помогнала. В последните 2 дни се доближава до 60К на ден и си осигурява присъствие в ТОП 10. Като гледам, няма да е проблем да направи 2 млн гледания, а и 3 млн. в по-дългосрочен план. Пак е немалък успех за изпълнител с 25 годишна кариера. Тъпото е, че ще й даде стимул да продължи да прави песни в същия шаблон. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Щом се налага да рекламира..... ясна е работата. Някои влагат в реклами, други - в концерти и албуми. Няма лошо де, рекламата си е добър способ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 19 минути, pacho каза: Щом се налага да рекламира..... ясна е работата. Някои влагат в реклами, други - в концерти и албуми. Няма лошо де, рекламата си е добър способ. Казваш го, неглижирайки я. Да, способ за песните с неголям успех е, но човек няма да си пусне песента отново, ако не му е харесала. Рекламата просто прави песента позната на по-голям кръг от хора. Камелия отдавна не е най-актуалното име в музиката и доста хора не следят дали ще издаде нова песен. "Кадифе" на Глория щеше да има двойно, че и тройно по-голям комерсиален успех, ако тя беше заложила на реклама в youtube. Нека не се лъжем, има и публика за този тип песни. Тя обаче не залага на реклама, не знам - под нивото й ли е, какво е, но е факт, че не го прави. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Тук масово бяхме недоволни от новата песен на Камелия, но уви задържа някакъв среден интерес сред масовия слушател, а и рекламата в youtube явно е помогнала. В последните 2 дни се доближава до 60К на ден и си осигурява присъствие в ТОП 10. Като гледам, няма да е проблем да направи 2 млн гледания, а и 3 млн. в по-дългосрочен план. Пак е немалък успех за изпълнител с 25 годишна кариера. Тъпото е, че ще й даде стимул да продължи да прави песни в същия шаблон. То недоволството идва от това, че не ни е харесала песента. Камелия свикна да залага на сигурното и да очаква, че даден успех ще се повтори ако направи подобна на предходната песен. Все пак си прав, не е зле като гледания, но нека видим колко време ще задържи. Песента е нова още. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 час , Balkandji1 каза: "Кадифе" на Глория щеше да има двойно, че и тройно по-голям комерсиален успех, ако тя беше заложила на реклама в youtube. Нека не се лъжем, има и публика за този тип песни. Тя обаче не залага на реклама, не знам - под нивото й ли е, какво е, но е факт, че не го прави. И най-големите залагат на реклама. Няма нищо лошо в това и не знам защо би било под достойнството й. Може би така я съветват приближените до нея, или пък изобщо не са се сетили да й предложат да рекламира. Според мен е тъпо и че качва песните си в два канала. "Кадифе" ми е малко бозава, Глория има доста по-добри песни в този стил. Дуета с Тони примерно беше тръгнал добре и може би ако имаше реклама, ако бяха направили нещо повече щеше да се забележи повечко. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Андреа спука с тъпотии на лайфа от снощи. Сега тъкмо го изгледах. Относно отпадналото участие в Илюжън, защото е била болна каза "ние не сме обслужващ персонал, ние сме звезди и имаме право да се разболеем". Все едно другите хора от персонала нямат право на това. Доста високо самочувствие демонстрира на фона на положението в което се намира. Питаха я нещо за Диона и тя вика "Коя е Диона". Каза също, че с Кости подготвяли голям проект и искала да се върне към старото време. С Митака били в добри отношения и даже й се обадил да я поздрави, че записала в НБУ и винаги бил знаел, че и много умна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Емрах къде го да пуска сторита че е #1 в трендинг и е най-големия певец сред мъжете? Сега като му флопна песента се е насадил в Тикток - проси за гифтове и иска да е на първо място за седмицата (в момента е на 55то и не мърда). А пък тиктокърите го правят на две стотинки че бил гей и не можел да говори български - той се смее и иска гифтове. Пълно падение на фамилия Стораро. преди 8 минути, Stela каза: Каза също, че с Кости подготвяли голям проект и искала да се върне към старото време. С Митака били в добри отношения и даже й се обадил да я поздрави, че записала в НБУ и винаги бил знаел, че и много умна. Аз се чудя дали Кости знае за въпросния проект, който “подготвят” от 5 години насам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 9 минути, Stela каза: Андреа спука с тъпотии на лайфа от снощи. Сега тъкмо го изгледах. Относно отпадналото участие в Илюжън, защото е била болна каза "ние не сме обслужващ персонал, ние сме звезди и имаме право да се разболеем". Все едно другите хора от персонала нямат право на това. Доста високо самочувствие демонстрира на фона на положението в което се намира. Питаха я нещо за Диона и тя вика "Коя е Диона". Каза също, че с Кости подготвяли голям проект и искала да се върне към старото време. С Митака били в добри отношения и даже й се обадил да я поздрави, че записала в НБУ и винаги бил знаел, че и много умна. За това специално е права, и браво, не е редно така да мисджендърват Дион! 2023 сме почти, нека оставим транс и сродните фобии в някоя предна петилетка. Иначе звезда била. Ами всеки има право да се разболее, вкрайна сметка, ако имаше участия повече от веднъж на високосна, нямаше и да забележим. Ама не беше за това скандала май с това мероприятие, а как не била върнала капарирания хонорар или нещо в тая посока? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 43 минути, Stela каза: То недоволството идва от това, че не ни е харесала песента. Камелия свикна да залага на сигурното и да очаква, че даден успех ще се повтори ако направи подобна на предходната песен. Все пак си прав, не е зле като гледания, но нека видим колко време ще задържи. Песента е нова още. Твърдението ми е на база проекция, която правя. Песента е на 1 седмица и е с почти 500К. Прави 55К на ден. 2 милиона няма да са проблем, предполагам и 3. За тази застаряваща кощрамба с изтъркани песни си е баш успех. Десита, Лидия и Адам, които са с младежки таргет често това е максимумът, който постигат на свои сингли. Няма как да се отрече, че способността на Камелия да живва след определени периоди на мъртвило в кариерата си са изумителни. Успява да е релевантна на пазара за четвърто поредно десетилетие. Това ме удивява. За Деси Слава може да се каже същото. Но Камелия е 8 години по-възрастна, което я затруднява допълнително. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Аз се чудя дали Кости знае за въпросния проект, който “подготвят” от 5 години насам? Не знам 😁😁😁 Честно казано ми ми липсва старата Андреа и ще се радвам ако се оправи и се зовърне към правенето на хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: Емрах къде го да пуска сторита че е #1 в трендинг и е най-големия певец сред мъжете? Сега като му флопна песента се е насадил в Тикток - проси за гифтове и иска да е на първо място за седмицата (в момента е на 55то и не мърда). А пък тиктокърите го правят на две стотинки че бил гей и не можел да говори български - той се смее и иска гифтове. Пълно падение на фамилия Стораро. Това момче според мен взима наркотици и това никак не му се отразява добре. Влияе на мозъка, мисленето и действията. Наблюдава се някакво нагло, наперено поведение в песните и текстовете му, след като се разделиха с Александрова. Беше пуснал клипче как шофира с над 150 км. в час в Слънчев бряг, видимо на черешата. В момента ми изглежда невъзможно да повтори успеха на "Един на милион" от миналата година, която е с над 12 милиона гледания, писана от Теди Александрова. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 21 минути, Lelqtian каза: За това специално е права, и браво, не е редно така да мисджендърват Дион! 2023 сме почти, нека оставим транс и сродните фобии в някоя предна петилетка. Иначе звезда била. Ами всеки има право да се разболее, вкрайна сметка, ако имаше участия повече от веднъж на високосна, нямаше и да забележим. Ама не беше за това скандала май с това мероприятие, а как не била върнала капарирания хонорар или нещо в тая посока? Да, ясно е това, че всеки може да се разболее, то тя се изказа, че едва ли не понеже е звезда на нея и е простено и не е обслужващ персонал. Тъпо е да се величаеш чак така, в крайна сметка всички са хора и зведди и персонал. Скандала беше за невърнато капаро да. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 9 минути, Balkandji1 каза: Твърдението ми е на база проекция, която правя. Песента е на 1 седмица и е с почти 500К. Прави 55К на ден. 2 милиона няма да са проблем, предполагам и 3. За тази застаряваща кощрамба с изтъркани песни си е баш успех. Десита, Лидия и Адам, които са с младежки таргет често това е максимумът, който постигат на свои сингли. Няма как да се отрече, че способността на Камелия да живва след определени периоди на мъртвило в кариерата си са изумителни. Успява да е релевантна на пазара за четвърто поредно десетилетие. Това ме удивява. За Деси Слава може да се каже същото. Но Камелия е 8 години по-възрастна, което я затруднява допълнително. Да, така е. Не харесвам песента, но не мога да отрека, че Камелия държи интереса към себе си и успява да е конкурентна на доста по-млади от нея изпълнители. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Много ме е яд за Емрах, защото с поведението си съсипва таланта който има. Имаше голям потенциал в него и го харесвах повече и от Фики. Има си глас, харизма, всичко.. Наркотиците разгонват фамилията на всичко. Дано се осъзнае преди да е станало твърде късно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Честити 900 000 гледания! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 35 минути, Stela каза: Да, ясно е това, че всеки може да се разболее, то тя се изказа, че едва ли не понеже е звезда на нея и е простено и не е обслужващ персонал. Тъпо е да се величаеш чак така, в крайна сметка всички са хора и зведди и персонал. Скандала беше за невърнато капаро да. Тва за обслужващия персонал е толкова огромна простотия, дори не си струва да го коментираме, и само може да пожелаем на голямата звезда да стане точно част от тоя персонал. Чистачка на клозетника в някоя кръчмотека толкова ще и тича. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 💕💕💕 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Тя може и да я пее насила, но съмсем доброволно си я пускам! Слагаме ли водата за чая? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 54 минути, Stela каза: Много ме е яд за Емрах, защото с поведението си съсипва таланта който има. Имаше голям потенциал в него и го харесвах повече и от Фики. Има си глас, харизма, всичко.. Наркотиците разгонват фамилията на всичко. Дано се осъзнае преди да е станало твърде късно. Той няма такъв. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Андреа продължава с shade-a към Галена. Качила е клип от участие на което казва "не съм дошла да обръщам шотове с устата надолу, нагоре като колегите..." и в момента в който каза "да слушате най-големите хитове през моята кариера" някой извика ТЕ СА ЕДИН ИЛИ ДВА 💀☠😭🤧🌠 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Той няма такъв. Какво няма, талант ли? Защо да няма? Има глас и както видяхме има и усет за добри песни. В последно време се държи неадекватно, но това не променя останалите неща. В крайна сметка всеки може да сгреши и да се увлече по неправилните неща, но винаги има и шанс за поправяне на грешките. Стига само да искаш. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 минути, Stela каза: Какво няма, талант ли? Защо да няма? Има глас и както видяхме има и усет за добри песни. В последно време се държи неадекватно, но това не променя останалите неща. В крайна сметка всеки може да сгреши и да се увлече по неправилните неща, но винаги има и шанс за поправяне на грешките. Стига само да искаш. Според мен няма глас, а песните му ги направи нащо Туце. За благодарност той й оправи носа. Явно така е в тяхното примитивно семейство. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 минута, Stela каза: Какво няма, талант ли? Защо да няма? Има глас и както видяхме има и усет за добри песни. В последно време се държи неадекватно, но това не променя останалите неща. В крайна сметка всеки може да сгреши и да се увлече по неправилните неща, но винаги има и шанс за поправяне на грешките. Стига само да искаш. потенциал няма. таланта не само няма никакво значение, а в общия случай даже си пречи. преди 12 минути, Willy каза: Андреа продължава с shade-a към Галена. Качила е клип от участие на което казва "не съм дошла да обръщам шотове с устата надолу, нагоре като колегите..." и в момента в който каза "да слушате най-големите хитове през моята кариера" някой извика ТЕ СА ЕДИН ИЛИ ДВА 💀☠😭🤧🌠 Андреа е време да стане рекламно лице на няква кампания за лиспата на психиатрична грижа у нас. Или още по-добре някъде в чужбина. хем ще направи нещо полезно, хем може да получи нужната клинична пътека, от която толкова очевидно има нужда. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари