asylum Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Тая е по яка! Аз и ти сме ВИП слушателите.0 Ревниви сме и не даваме други люде да ни слушат хитя! Хади бана гел бакалъм! преди 1 час, -A. каза: @asylum & @WindWalkerMonk Защо това видео не беше изпратено на Оскарите за най-добър късометражен филм? Между другото, видеото показва реалност - Цветлина наистина уби музикалната кариера на сестра си. Гледал ли си нецензурираната версия? преди 21 минути, pacho каза: Как така я е убила? Какво е направила? Тя изглежда много блага и добра, а Нина прилича да е много отракана. За мен Нина е по-успешна. Цвета стана скромна в един момент, а Нина извади някой и друг хит след това, беше по-дейна. Сега покрай Турцията я позабравиха хората, уви. Но Цвета беше забравена отдавна. И двете са си добри певици иначе, имат успехи по ретро партита, механи и събори. Нината е по-модерна и обича да си прави експерименти - не залага на сигурното. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 8 часа , FikLena каза: По-скъпо от Велинград за ЧНГ – Доминикана с Галена, Краси Радков и Фики Лавина от коментари и колажи заля социалните мрежи през последните седмици за цената на апартамент от 11 500 лв. за Нова година във Велинград. Това, обаче, далеч не е най-скъпото предложение където платежоспособните българи ще могат да посрещнат 2023-а година. https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/750137?fbclid=IwAR0urnxTRWt6tL0fXH2tkruIX_NMA4L9NY4Jw7YcCR3fF1328fV11I-fY-A Вече си представих каква парвенющина ще бъде. Богатите или правещи се на такива в курорти за американската ниска до средна класа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 7 минути, Just_Me каза: Да, само че пее по механи, събори и подобни. То такива с лопата да ги ринеш. Това не е кариера сравнено с това, което беше. Това си е обикновена работа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Цветелина не е добре дошла в родния ми град. Изреди какви ли не села и паланки в Чалга до дупка, но петият по големина град не намери място там. От друга страна не искаме да се асоциираме с такива долни халтури. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 3 минути, DarkChild каза: Цветелина не е добре дошла в родния ми град. Изреди какви ли не села и паланки в Чалга до дупка, но петият по големина град не намери място там. От друга страна не искаме да се асоциираме с такива долни халтури. Много ми харесва центъра на Русе, но това сигурно си го чувал от доста посетители на града. Малката Виена ли му викаха? Много готин стил, архитектура и простор. Само онзи квартал покрай пътя за Дунав мост ми изглеждаше много убит и не даваше добра визия на града за влизащите и излизащите от и към чужбина. Знаеш ли, че тенденцията е до 10-15 години Стара Загора да изпревари Русе по население? Тъжно за град, който в пика си е бил 200К и е конкурирал Бургас. Съсипали са го. ---- @Stela Галин не е правил реклама, купил е гледания и се измъква с тоя номер за рекламата. 400К за ден, пък на никой не е тръгнала на реклама. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Русе ми е любимият български град. Писнали са ми прехвалените София, Пловдив, Бургас... винаги водя чужденци в Руси и им харесва! Хората са топли, обслужването е добро, центърът е топ! Кой друг град има кафене на име "Лайното"!? Руси е дало бая прими на попфолка - Гюрга, Яница, Ивена, Джина Стоева, Паола и други! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 преди 14 минути, Balkandji1 каза: @Stela Галин не е правил реклама, купил е гледания и се измъква с тоя номер за рекламата. 400К за ден, пък на никой не е тръгнала на реклама. Възможно е, но аз съдя па скрийна, който качи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Дора и Счета дали си скубят косите от яд,че пръснаха сумати пари по Кости и пак не се докопаха до най-големия му хит евър? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 32 минути, asylum каза: Русе ми е любимият български град. Писнали са ми прехвалените София, Пловдив, Бургас... винаги водя чужденци в Руси и им харесва! Хората са топли, обслужването е добро, центърът е топ! Кой друг град има кафене на име "Лайното"!? Руси е дало бая прими на попфолка - Гюрга, Яница, Ивена, Джина Стоева, Паола и други! Паола дъщерята на Преслава или Паола гъркинята? 😆 Пропусна Нела. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 43 минути, Balkandji1 каза: Много ми харесва центъра на Русе, но това сигурно си го чувал от доста посетители на града. Малката Виена ли му викаха? Много готин стил, архитектура и простор. Само онзи квартал покрай пътя за Дунав мост ми изглеждаше много убит и не даваше добра визия на града за влизащите и излизащите от и към чужбина. Знаеш ли, че тенденцията е до 10-15 години Стара Загора да изпревари Русе по население? Тъжно за град, който в пика си е бил 200К и е конкурирал Бургас. Съсипали са го. ---- @Stela Галин не е правил реклама, купил е гледания и се измъква с тоя номер за рекламата. 400К за ден, пък на никой не е тръгнала на реклама. Градът винаги е бил мразен от комунистите. Иначе цяла Северна България е на доизживяване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 9 минути, DarkChild каза: Градът винаги е бил мразен от комунистите. Иначе цяла Северна България е на доизживяване. Хм...защо? Подозирам, че каквато и да е причината, може да се отнася и до моя роден град. Преди е бил русенска област. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 минути, THE IIconic каза: Толкова нескопосан колаж.. Преслава е като и излезнала от Пришълецът. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Mood 😮💨 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 44 минути, DarkChild каза: Паола дъщерята на Преслава или Паола гъркинята? 😆 Пропусна Нела. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Много интересно снощи в ЕХЕ някво гей парти ли е имало та Галин е бил там? Гледам някво Берлин парти - знаем там какви клубове има най-масове, имайки предвид и сторитата на клуба - някви хора (момчета) облечени с кожени аксесоари, доста въпросително... Някой знае ли нещо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 1 час, stereoto_ каза: Толкова нескопосан колаж.. Преслава е като и излезнала от Пришълецът. Не съм го правил аз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 3 часа , asylum каза: Русе ми е любимият български град. Писнали са ми прехвалените София, Пловдив, Бургас... винаги водя чужденци в Руси и им харесва! Хората са топли, обслужването е добро, центърът е топ! Кой друг град има кафене на име "Лайното"!? Руси е дало бая прими на попфолка - Гюрга, Яница, Ивена, Джина Стоева, Паола и други! “Чужденци”… да не би първото ти име да е Лоренцо? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 часа , asylum каза: От селата ще да е ТОЗИ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 часа , omline каза: Хм...защо? Подозирам, че каквато и да е причината, може да се отнася и до моя роден град. Преди е бил русенска област. Прекалено буржоазно и европейско наследство. За комунярите са били тачени малките градове и села, откъдето са дошли партизаните-диваци с имена като Тако и Цеко. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 часа , xroflx9 каза: Mood 😮💨 Къде е това място? Представи си да имаш сложени портрети на тези. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 преди 11 минути, DarkChild каза: Къде е това място? Представи си да имаш сложени портрети на тези. Струва ми се, че е в някой офис на чалготека.. Би било подходящо да ги сложат там. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 39 минути, DarkChild каза: Къде е това място? Истинския въпрос е кой ѝ е помогнал да напише текста под снимката 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Глория какво е заснела в Театро? ♥️ @pacho @Роско @BASHFilter Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари