SG Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Този кадър на Преслава е по-добър от целия клип на От утре.😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Емануела закова милиона, Преслава и Галена остават след нея https://signal.bg/емануела-закова-милиона-преслава-и-га/ Сашка Васева се върна на сцената неузнаваема след най-тежкия си период/ ВИЖ https://signal.bg/сашка-васева-се-върна-на-сцената-неузн/ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 6 минути Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 6 минути, Stela каза: 6 минути 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Преслава, какво направи? Ние те чакаме с трепет, а ти ни даваш едно претоплено манджЕ. Ми не може така. Галена ще е с по-силната балада, то е ясно от сега. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 преди 5 минути, Balkandji1 каза: Преслава, какво направи? Ние те чакаме с трепет, а ти ни даваш едно претоплено манджЕ. Ми не може така. Галена ще е с по-силната балада, то е ясно от сега. И на мен не ми хареса. Прилича на няколко други нейни песни. Нищо различно, никаква емоция. Само като изпълнение е добре, но все пак гласа на Преслава е това. Ако мисли с това да атакува празниците ще приспи хората. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 9 минути, Stela каза: И на мен не ми хареса. Прилича на няколко други нейни песни. Нищо различно, никаква емоция. Само като изпълнение е добре, но все пак гласа на Преслава е това. Ако мисли с това да атакува празниците ще приспи хората. Коментар за това, че Шефката звучеше и в пустинята? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 "Нова" чужда песен от Ганев 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ооо нее и "Човекът глас" по Планета 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 35 минути, lucellent каза: "Нова" чужда песен от Ганев Има ли българска версия на това? Постарал се е! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 14 минути, DevilWish каза: Има ли българска версия на това? Постарал се е! Няма, но е смесица между десет други негови песни 😁 главно ми напомня на "Никога твой" Или може и да има, но да излезе по-късно, както стана с песента на Димана - Една порода 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 преди 2 часа , Danger. каза: Коментар за това, че Шефката звучеше и в пустинята? Знаеш, "Шефката" е вечен хит! Много ясно, че ще звучи навсякъде, дори и в пуститяна. Нямаше как дубайците да не я чуят. И най-якото ми стори е точно с нея... Кажи и коя друга песен звуча: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 30 минути, Stela каза: Знаеш, "Шефката" е вечен хит! Много ясно, че ще звучи навсякъде, дори и в пуститяна. Нямаше как дубайците да не я чуят. И най-якото ми стори е точно с нея... Кажи и коя друга песен звуча: Удобно пропускaш, че всеки ден и в пустинятa, и нa плaжa звучи Истинскaтa Шефкa! Вaшу е еднa птичкa лястовичкa не прaви 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 преди 5 минути, asylum каза: Удобно пропускaш, че всеки ден и в пустинятa, и нa плaжa звучи Истинскaтa Шефкa! Вaшу е еднa птичкa лястовичкa не прaви Не пропускам, просто ние не сме я чули 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 2 минути, Stela каза: Добре, че е Гюрга, та да чуем, че адашката й ФеКали е жива и фърга жупел. преди 1 минута, Stela каза: Не пропускам, просто ние не сме я чули 😁 Ми елате у градо, стига сте се крили по пустините, хъхъ. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 преди 5 минути, asylum каза: Ми елате у градо, стига сте се крили по пустините, хъхъ. Нали преди малко каза, че звучала и в пустинята ... 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Кали е адска противнячка. Оплю и се отрече от жанра, който я направи позната на хората, ами сега от яд плюе и колежките си. Няма такава злобарка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Яница - "Съвършенство" - 28.11 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 22 минути, Stela каза: Нали преди малко каза, че звучала и в пустинята ... 😂 Навсякъде звучи, ма вие се изолирате от човечеството 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Много силно, не знам как може толкова да не се харесва точно тук.🎶 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Дали не съм прекалил с политическите новини или това наистина е бившият министър на енергетиката Александър Николов? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 3 часа , Jouey каза: Яница - "Съвършенство" - 28.11 Значи от там е този топ кадър. Дано ни пръсне главите 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Значи от там е този топ кадър. Дано ни пръсне главите Дано случи на хит, че не е имала такъв от този топ трак: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари