Emanuela.Carey Публикувано на Ноември 5 Report Share Публикувано на Ноември 5 Музика и Аранжимент: Сандрито Даниелов Текст: Росен Димитров и Саша Сандра 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Не ми хареса, имала е и по-добри! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Жадна за... беги бе цигле! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 Аз само се чудя толкова ли няма актьори, че Цецо Андреев играе хетеро в на всички клиповете? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Без Рико бенд не става за нищо 🤷♀️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тая песен ма кара да си взема нова рецепта от д-р Радева. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Ужас... с този виещ ромски глас не се търпи направо. И защо Цецо е в клипа. Жадна да падне в ръцете му...мии не се връзва колкото и да опитва да се направи на секси пич. 😁 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Саша Барен Коен ли си Сандра Африка ли си не знам, ама виждам и чувам, че си гадна циганка, как ти стържат вокалите все едно ти е пробит микрофона Айде стига ви на тоя цигански, че ми се докенЗа от тебе И тоя смешния мангалски клавир преработения като електронна китара до кога ще го слушаме? Опа... забравил съм, че вече съм я коментирал тая 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 19 минути, FolkEmpire каза: Саша Барен Коен ли си Сандра Африка ли си не знам, ама виждам и чувам, че си гадна циганка, как ти стържат вокалите все едно ти е пробит микрофона Айде стига ви на тоя цигански, че ми се докенЗа от тебе И тоя смешния мангалски клавир преработения като електронна китара до кога ще го слушаме? Опа... забравил съм, че вече съм я коментирал тая Нищо, това само говори колкото "запомняща" се е песньовката А колко бяхме впечатлени като пееше за Айварията, егати падението ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Какво е това?! Кошмар... Откъдето да го погледнеш и заслушаш е пълен отврат! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.