DevilWish Публикувано на Ноември 9 Report Share Публикувано на Ноември 9 Музика: Sefer Osmanov Аранжимент: Sefer Osmanov Текст: Йордан Гергов Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Умрях от смях! Как само са я направили на Жасмин от "Аладин"! Тая Бони ми е много смешна! Песента започна добре, но до първите 10 секунди докато тоя не изпя "аман, аман"! Не знам защо си помислих, че ще ми хареса! Жалко за принцесата! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Опаричила се е, ама не знае как да си похарчи парсата... има една бг мъдрост "пари, изкарани без труд, се харчат без акъл" - е, това е нейната работа . 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Че то първите 30 секунди са крадени от Ед Шийрън нормално да ти харесват Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Това в началото от тука ли са го взели И после тоя мангал и Бонка с това аман от Исмаилката ли са го взели И какъв е тоя хиенски смях на 3:16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Много смешна песен и пак отново за нея си пее Бони офф Аман аман... Но има в пъти по добър саунд от Асенов... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Потно. Гнусно. Противно. Некст: 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 преди 11 часа , pacho каза: Опаричила се е, ама не знае как да си похарчи парсата... има една бг мъдрост "пари, изкарани без труд, се харчат без акъл" - е, това е нейната работа . Знае знае - виж сменила си е фейса и ще прави нова Тройница с Тудора Хамериканката. Желая им успех в начинанието, каквото и да е то, дано е пиене на чай в Инстамбул. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Отврат! А тоя Гергов кой го излъга, че е текстописец и аз не знам... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.