THE IIconic Публикувано на Ноември 11 Report Share Публикувано на Ноември 11 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Тъпа и безсмислена песен, а тука ще обсъждате на Глория, че не струвала.... И Кама докога ще ги пее с това звучене, подкарала го е от 3-4 години и върти една и съща плоча. Тесктът е 2 стотинки. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Скучно. Двама непознати беше разчупена и нестандартна за Камелия, а това даже и Доника не би го пуснала. В песента просто липсва заряд - и в мелодията, и в изпяването. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Текстът е пълен минус. И по-хубави песни е имала Емилия. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Eми/Счети, купувам ти билет за Метро автобус и право към Цариград да влезеш в крак с музикалните тенденции! Кака ти Нина сложи чая да ти обясни как стои дереджето. 5 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Що така свали нивото тая жена? Че тя в Пайнер правеше къде по-качествени проекти. А сега правата са си нейни, прибира целия хонорар... И накрая това 🫤 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 5 минути, HIStory каза: Що така свали нивото тая жена? Че тя в Пайнер правеше къде по-качествени проекти. А сега правата са си нейни, прибира целия хонорар... И накрая това 🫤 Всички са свалили нивото отдавна. Не знам защо никой не го отбелязва. Повечето клипове са като тв версии. И поощрявам това всъщност. Излишна инвестиция! Кой ти гледа клипове в днешно време, камо ли повече от половин път... 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 ХА! Само на мен ли толкова ми харесва?! Яка песен, готин клип, секси Кама... Текстът е ок, само това - "така ми го наби", мноу ме нервира. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Оф,аман от тоя Люси и малоумните му клипове. Не мога да повярвам,че точно Кама е една от малкото,които още работят с него. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 За първи път от толкова време насам, въпреки пластичната операция на носа, сякаш се забелязва излъчването на онази Камелия, която помня отпреди.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Песента е много приятна и в същото време има нещо доста нахакано в нея. Камелия е супер яка мацка на тази възраст, но не знам как е възможна чак такава прилика с Емилия. Видеото бива, но ми липсват високобюджетните идейни проекти, с които разцепваше жанра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Какво става бе, Кама след Пашев нещо не й се получава. Нито клипове, нито песни... преди 17 минути, xroflx9 каза: Оф,аман от тоя Люси и малоумните му клипове. Не мога да повярвам,че точно Кама е една от малкото,които още работят с него. Прасчо е гладен няма как Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 11 Author Report Share Публикувано Ноември 11 преди 1 час, pacho каза: Тъпа и безсмислена песен, а тука ще обсъждате на Глория, че не струвала.... И Кама докога ще ги пее с това звучене, подкарала го е от 3-4 години и върти една и съща плоча. Тесктът е 2 стотинки. Тъпа и безнислена е песента на Гюрга! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 "Така ми го наби", "зная казваше тииииииииии.... че Отзад не боли"! Камелия много ме кефи с тия фрази! (rofl) Сигурно идеята за тази фраза е била нейна! Песента не е толкова лоша! Разбира се, че "Двама непознати" е по-яка ама и тази бива, време беше да бъде по-продуктивна! Тази година цели 3 песни, да не повярваш! Клипът... използва ли са локацията от "Големи думи" на Райна, не се сещам дали след нея друг е снимал там. Иначе имиджов, готин клип, яка е Камелия. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Тъпа е, баба Курнелия се изложи и тя. Да си пее старите песни и да се не занимава вече. Текста и тук като при Глория е потрес, не знам как не се усещат и двете. Дали са фира яко. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 26 минути, DevilWish каза: Клипът... използва ли са локацията от "Големи думи" на Райна, не се сещам дали след нея друг е снимал там. Джордан също е снимал 2 клипа на същото място: 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Ами песента си е на ниво като за новобранец в тази свера текста е слаб музиката и мелодията ги няма както и динамиката е на едно никакво ако щея карат тъка всички по добре да пускат по песен на година но да е смислена и да има заряд и да е хитова. Меди пя с подобен текст радвате това че ми го наби и сега Камелия и тя така ми го наби. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Страшно разочарование. На същото място са снимани “Големи думи”, “Вътре в мен” на Райна, “Дяволска любов” на Глория, тези по-горе споменатите и още поне една дузина чалга клипове. Но майната му на клипа - да, страшно слаб като за Камелия. Хубаво, че са бруталните визии, една от които (тази с бялата отливка), Емилия я беше снимала, като беше бременна преди година мисля. Ок - снимай на същото място, но го покажи по различен начин. Люси направо си е оставил ръцете. Песента е леш. Едно, че звучи супер приглушено, все едно е демо, а и Кама я е изпяла бая кофти. Текстът е на ниво Стилиян, Джамайката, Адриана. И това ми било голяма звезда? Как е възможно да се стигне да пее такива простотии? Страх ли има, че ако не пее песни на жаргон ще бъде отхвърлена от днешните тийнове? Какво стана с банановата кора по която Преслава се е пуснала с комерсите, за която Кама години наред я обвиняваше? А за безсмилените чекии, които пускаше Ивана едно време? Ми тази песен сега си е в абсолютно същата стилистика. Музиката и самото изкуство като цяло тук са отсъстващи. Язък и за големите претенции. “Двама непознати” и “План Б” от тази година, са пак комерсиални, но елегантно поднесени, а това тук вече си граничи с вулгаризъм. И да! 100 пъти предпочитам да слушам последните уж клиширани песни на Райна и Глория, отколкото това чудо на чудесата… Жалко, че явно е зарязала “На прага на сърцето ми” и няма да види бях свят, за сметка на подобни бълвочи. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Нищо новотарско тук в тази, която навремето беше новатор и задаваше нови тенденции. Поредно клише и пестене на средства от страна на Камелия. Защо изобщо се напъваш, пей си Луда по тебе и Ти си.., няма нужда да се излагаш с тия еднодневки. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 преди 2 часа , FolkEmpire каза: Какво става бе, Кама след Пашев нещо не й се получава. Нито клипове, нито песни... То стила на тази песен все едно слушаш евтин Пашев... Дани Димитров има потенциал явно гледат да го избутат засега, понеже е нов в жанра и има клиширано звучене 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Не става. Пак песен без посока, но по-бърза от на Гюра. Нито се запомня, нито да я запееш. Устата й е станала огромна. Като някаква бездънна УРВА. Клипът - нищо особено. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Не й отива такъв текст. Музика - скука. Изпълнение - грубо.Гласът не пасва с мелодията. Звучат неестествено в комбинация. Доста слабо. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Можеше повече да се постарае Емилия за първата си солова песен от колко петилетки вече. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Всичко си дала, но не и за този проект. Всъщност мелодията е зарибяваща, но това с така ми то наби ту чийп, а и дори след обработка явно гласеца на чипровската вече съвсем е кофти щом се чува и на запис. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Има нещо зарибяващо в парчето. Не знам какво е, но не са текстът и изпълнението. Нещо в стил "Неповторим" щеше да е добре. В клипа е секси, което пак не е малко за тези години. Направила е достатъчно комерси напоследък - мисля, че най-накрая трябва да пусне това "На прага на сърцето ми". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.