Emanuela.Carey Публикувано на Ноември 15 Report Share Публикувано на Ноември 15 Музика: Десита Текст: Десита Аранжимент: Деян Асенов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 15 Author Report Share Публикувано Ноември 15 Песента леко летаргична за концепцията и клипа, които представя. Не е лоша, но не се различава от останалите песни на Десита. "Първият" беше по-добра. Визуално ми е най-красивата и приятна от новите имена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Нещо.... "куче"-то не стои добре в този контекст, а те чак така кръстили песента. А включително и бездомните кучето се водят на глутници много често, така че "като куче сам лягай си" пак не ми звучи добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 15 Author Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 минута, pacho каза: Нещо.... "куче"-то не стои добре в този контекст, а те чак така кръстили песента. А включително и бездомните кучето се водят на глутници много често, така че "като куче сам лягай си" пак не ми звучи добре. По-добре да беше взела някой голдън ретривър, добермана на такава ревлива песен не се вписва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Много добре, много ми хареса! Мачка! Дано й се отдаде нужното внимание! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 За музиката и текста който сама си е писала браво! Силна е! Самата песен е хубава, макар, да не се различава от другите и песни с нещо повече. Видеото можеше да е по-добро, не ми харесва. Последната визия с бялата блуза е добра и до там! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Наистина песента им много хубава браво на Десита. Но смята че песента няма да има успех защото до каквото се докосне Асенов и го съсипва и разваля и така евтиното излиза скъпо та той този пуска по 10 песни на месец който за нищо не стават това разбира се е моето мнение за него. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 На тенекията как му засича пианото на 0:11 Това някакъв кавър на песента на педАдам ли? Много гадно смесване на гласовете на Гейлин и Деска на 2:42 все едно някъв тенекиено вокал се чува Всички като тръгнат по една линия и почват да правят една и съща песен и почват всички да се изтъркват, Симон, Адам, сега Деса... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Текст и видео - добре, ама музиката нещо бая куца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 2 часа , Just_Me каза: Текст и видео - добре, ама музиката нещо бая куца. Тенекийка бийтс кво да ти кажа 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Време е да спрем да бъдем жестоки и ясно да и кажем на Коня - Не си да, горе-долу, а чисто НЕ! с тоя ефтин опит за имитация на евъргрийна! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 9 часа , DevilWish каза: За музиката и текста който сама си е писала браво! Силна е! Самата песен е хубава, макар, да не се различава от другите и песни с нещо повече. Видеото можеше да е по-добро, не ми харесва. Последната визия с бялата блуза е добра и до там! Мда, аз ако бях натворил тая гениална рима, като от третокласник, на "виновен" с ... "виновен" щеше да ме е срам, но бившата Цомба явно е оперирана от такива чувства Направо да я награждават с Нобелова награда за литература за това произведение. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Ми не. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 И от мен едно голямо НЕ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Много ми харесва, Десита е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Песента не е лоша, клипа е безсмислен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 18 часа , Lelqtian каза: Мда, аз ако бях натворил тая гениална рима, като от третокласник, на "виновен" с ... "виновен" щеше да ме е срам, но бившата Цомба явно е оперирана от такива чувства Направо да я награждават с Нобелова награда за литература за това произведение. Тя едва ли е търсила някаква рима в това, целта е да вселява чувство за вина тука 😁 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 След тази боза, предната и песен "Първият" започна да ми звучи добре 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Десита изкара топ песен, браво! Самостоятелно мачка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.