asylum Публикувано на Ноември 15 Report Share Публикувано на Ноември 15 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Ха Стефка с песен от Пашката бря Сети се да се махне от Силвестър шитс Има потенциал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Музика и Аранжимент : Baba Music LTD ( Явор Йовков ) Харесва ми различна е определено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Тази песен да не е снимана преди години? Тук още е пухкава! Песента не ми харесва! Тоя диджей разваля всичко! Да я беше направила сама! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 7 часа , Marin каза: Музика и Аранжимент : Baba Music LTD ( Явор Йовков ) Харесва ми различна е определено. Известен факт е, че Явката и Пашката бачкат заедно по аранжиментите си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.