asylum Публикувано на Ноември 17 Report Share Публикувано на Ноември 17 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Стойките на Румина...... толкова изкуствено и смешно, никога не е било! Какво се случва с нея? Що така преиграва? Много се смях! А Мути - просто давам Mute защото ми е една още по-дебела версия на Крум външно, като глас нищо ново, нищо различно. Няма я тая Румина от Жестоко и Нека позная.... сега са някакви муцуни, стойки, цупки. Какво й става на тая жена? Да се вземе в ръце! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Мен ме изкефи. Мелодична песен, звучи ми като Биолчев. Румина много е погрозняла и звучи кофти. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Ама то вече има Мути!? Песента е като от 2009-та, все едно писана за Антонина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 На мен пък ми харесва стила на Биолчев, точно все е слушам нещо от преди 12-13 години. Същото е и с новата на Теодора. Хвърля ме в ретро вълна от онези години и ми харесва но пък е и ново и интересно. Вокалчето след първата част на Мути е интересно. На мен ми допадна. Румина е готина и не е мръднала изобщо, вярно малко прекалява с преиграването но не е само тя. Бони е същата с ръцете, чак става смешно. Ама това пък им е чара, какво... Липсва стила на Биолчев, определено. Напоследък освен Ганев и Асенов друго няма, по едно време пък преди случката с Денис само Пашев звучеше... те са 2-3 композитора и накрая всичко става еднакво. Хубаво е да се включват такива мелодии, дори и да звучат като ретро. Разнообразяват пеизажа. Ретро ама поздравите по Фен са хит предаване, Пайнер-а буквално е на командно дишане... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 И аз харесвам стила на Биолчев и с Румина имат няколко попадения. Тук обаче, нещо не се е получил и клипа, и тоя Мути...и Румина май е напълняла доста... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Тоя Мути може на Mute да го сложим, че много мучи като крава FEN TV нещо отскоро не си обработват клиповете като хората и правят някакъв гаден копрес на звука все едно съм и пуснал еквилайзер И Румина много съска ужасно е.. иссСССскам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.