Emanuela.Carey Публикувано на Ноември 28 Report Share Публикувано на Ноември 28 музика: Даниел Ганев текст: Росен Димитров аранжимент: Даниел Ганев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Сръбския кавър: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 28 Author Report Share Публикувано Ноември 28 Това коя поред песен е с тематика коли в дискография на Яница? Нищо ново и различно. Музиката даже ми напомня на друга (Оцкова?) песен, но не мога да се сетя коя… Въпреки че е изтъркана, песента е хубава и ще си я слушам. преди 2 минути, lucellent каза: Кавър: Не знам дали бих го квалифицирал като кавър. И двете са на Ганев и са излезли в рамките на по-малко от седмица една от друга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 3 минути, lucellent каза: Кавър: Не е точно кавър, Яница чакаше да излезе сръбската версия, нейната е първа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Не знам дали бих го квалифицирал като кавър. И двете са на Ганев и са излезли в рамките на по-малко от седмица една от друга. Все някоя версия е била първата 😁 и най-вероятно българската, както преди е ставало да качат първо сръбски кавър и после да излезе нашенската Току що, stereoto_ каза: Не е точно кавър, Яница чакаше да излезе сръбската версия, нейната е първа. Не твърдя обратното Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 28 Author Report Share Публикувано Ноември 28 На мен българската версия ми харесва повече. Тая сръбкиня вади някакъв вълчи глас като Теа Трансович. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Не ми допада този път. Яница трябваше да се покрие за 1 година да долипсва на хората. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Ох, скъпа Яничка. От години вече не ти различавам песните. Едно и също до писване, направо как не си омръзна сама на себе си не знам. Без лампиона между краката виждаме, че не става. Единствения и ход да се завърне отново в играта е клип, в който режисьора да я оправи. Друг начин не виждам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Вече сръбските версии на оригиналните български такива ли ще излизат първи? Първо беше Теа - Димана сега това Иначе Даката пак с як аранжимент Яница-Баница както винаги толумба трътлеста и ниска 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Защо в поп раздела? Има поп-фолк раздел! Пускайте темите там! Колкото до песента, не е лоша, но трябваше първо нашата да я пуснат! Няма как да се брои за кавър. Искаше ми се тази песен да има и българска версия и ето, но можеше повече да се постарае! Яница има много по-хубави песни! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Излишна песен.. Трябваше да смени плочата.. Това е слабо. Нито сръбската, нито българската версия ще прокопса. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Да, ако беше няколко идеи по-мазно можеше и да допадне. Текста има попадения за инстаграм мемета и статуси за кифлите. И на мен ми напомня на някоя стара песен и на десетки по-скорошни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Нищо не ме впечатлява....Пренаситени сме, хора.... Това е положението. Бълват песни и клипове на килограм всеки ден, лишени от оригиналност и креативност, затова и няма как да ме кефи каквото и да видя и чуя вече. А Яница с този проект е могла изобщо да не се появява. Излишен е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Блякс Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 2 часа , FolkEmpire каза: Вече сръбските версии на оригиналните български такива ли ще излизат първи? Първо беше Теа - Димана сега това Иначе Даката пак с як аранжимент Яница-Баница както винаги толумба трътлеста и ниска Само при треторазредните певици. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 Има завъртане по дискотеките и не се приема никак зле. Може и да е набарала сезонен хит. Жалко че не е използвала тази визия за клипа. Изглежда по-добре от плетената кошница, която са ѝ сложили в клипа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Amazing track!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 30 Author Report Share Публикувано Ноември 30 И Яница е пуснала реклама Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Топ е песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 В интерес на истината песента адски много ме зариби. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.