asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Секси Екстрa Нинa Димитровa! https://www.instagram.com/stories/extranina_official_bulgaria_/3003725488025221217/ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тошкa! https://www.instagram.com/stories/teodora_diapason_records/3003816941723475908/ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не и Саби с по-голям хит от Пепа 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 32 минути, asylum каза: Тошкa! https://www.instagram.com/stories/teodora_diapason_records/3003816941723475908/ В Туци е надеждата. За Екстра сме сигурни, че ще извади нещо тъпо. Току що, Willy каза: Не и Саби с по-голям хит от Пепа Че на Преслава хит ли е станало? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 минута, meleto каза: Че на Преслава хит ли е станало? Не, но не очаквах чак толкова да флопне. Вчера е направила само 13к а още е на месец. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 1 минута, Willy каза: Не, но не очаквах чак толкова да флопне. Вчера е направила само 13к а още е на месец. Нормално и ЧРД вече е под 100к. Даже много време остана над 100к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 19 минути, meleto каза: В Туци е надеждата. За Екстра сме сигурни, че ще извади нещо тъпо. Че на Преслава хит ли е станало? Extra e fotosesia 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 3 часа , Just_Me каза: Хайст! Едно време се подиграваха на Вулева за носа й, а сега всички я копират.... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Надуваме ли хита? 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Хит 2023-2033! гордея се с Фики! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Плейлиста ми в Спотифай с песни на Преслава...вдъхнових се нещо да си направя един подбор с нейните неща...ако му е интересно на някой. "От утре" сега чекнах, че като е излизала не ме е впечатлявала особено, но явно на фона на еднообразието си е проправила път с времето. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Този сезон много хитове! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Филмът „Чалга” с режисьор Мариан Вълев разказва историята на момиче, което е силно повлияно от чалга средата. „Чалга” е филм, вдъхновен от истински истории, които режисьорът се опитва да разкаже по най-разбираемия и достъпен начин. Посланията са насочени към младите хора. Това е първият български филм, заснет изцяло с мобилен телефон. Силен интерес предизвика и музиката, сред която е любимото на поколения българи парче на ФСБ „Не така“. Ще видите много кадри заснети във Варна, както и сцени от The Brick Port. Официалната премиера ще бъде март. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 6 часа , Just_Me каза: Хайст! Недейте с тия черно-бели снимки, че какво да си помисли човек… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 (редактирано) Много ми е смешно как се смята, че нещо с милион и повече гледания е флоп, сякаш България сме 15-20 милиона пазар... Мен ме кефи "Самолет", жалко, че е недооценена. Но пък затова "Отпусни се", която хем ме дразни, хем ми харесва е един от хитовете на сезона и на годината. Редактирано Декември 29 от mihael 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 преди 10 минути, mihael каза: Много ми е смешно как се смята, че нещо с милион и повече гледания е флоп, сякаш България сме 15-20 милиона пазар... Ако визираш последната на Преса - да, това е най-големият й флоп откакто съществува Youtube кариерата изобщо, даже Скоро и Без теб бяха по-популярнички 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Есил Дюран 78 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Проблема с новите балади според мен е че повече се набляга на текста, от колкото музиката. Колкото и смислен текст да извадиш ако песента не е мелодична няма да се получи. Това не е съчинение да седнеш и да четеш. Старите балади които останаха във времето хем имат хубав текст, хем мелодията се забива в главата. (Седем дни, Присъда, Гасна по теб и тн). 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Проблема с новите балади според мен е че повече се набляга на текста, от колкото музиката. Колкото и смислен текст да извадиш ако песента не е мелодична няма да се получи. Това не е съчинение да седнеш и да четеш. Старите балади които останаха във времето хем имат хубав текст, хем мелодията се забива в главата. (Седем дни, Присъда, Гасна по теб и тн). Ама то на всичките балади,които излязоха този сезон и текстовете им са траш. Само тази на Галена има по-грабващи фрази. Десислава и отчасти Преса могат да направят хит и от по-безлична балада,но специално тази на Преслава е и изпята гадно. Напълно нормално е да флопне. Аз не разбирам и защо Галена,Деса и Анка пуснаха балади като 2-3 седмици след това пуснаха и комерсчета. Май само Преслава и Меди са разчитали на баладите си. А иначе най-големия флоп на Преса в ютюб ерата е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Айде вече почнахме да правим мушами по години На тенекията само синтезираната бас китара става 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И това клипче набира скорост от 2 дни. Прави по 20К на ден и е в тренда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 5 часа , xroflx9 каза: Ама то на всичките балади,които излязоха този сезон и текстовете им са траш. Само тази на Галена има по-грабващи фрази. Аз не съм казал че са впечатляващи текстове, просто че очевидно се е наблягало на тях и музиката куца. Иначе ми направи впечатление че през този месец като чели никой не е работил с Мавродиева. (Галена, Преслава, Емануела, Анелия, Десислава тн) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 От 28.12.2022 г. от 15:01, SG каза: Опитах се да сформирам някакви номинации за наградите на Рама, но за повечето ми се налагаше да се насилвам да измисля нещо и затова накрая се отказах... Егати слабата година, нямало е друга такава откакто съществува жанра. дори Галена няма мегахит,смятай.. това нещо пък как може да има толкова гледания ? най тъпата песен на Галена 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 2 часа , FikLena каза: дори Галена няма мегахит,смятай.. това нещо пък как може да има толкова гледания ? най тъпата песен на Галена Нормално. С толкова любовници, втори жени и разтурикъщи в България не се учудвам. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари