SG Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Според мен за старите генерации фенската маса вече представлява по-скоро нещо друго. Всичките изброени, заедно с Камелия, не са с такива огромни фен бази като преди, но пък са симпатични на масовия по-зрял българин, в чийто възприятия те към днешна дата са по-скоро със статут на дългогодишни звезди от едно време, за които да се сети с умиление. И тук вече такива като Дес, Камс, Анелия и т.н имат плюса, че успешно са запознали и новите поколения със себе си. От тази гледна точка признанието на хората вече не е задължително да е свързано само с гласа, защото я има и носталгията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Съмнявам се масовият българин да се бръкне за Камелия, или да си спомня нещо различно от половите ѝ органи и Луда по тебе 🫢🤓 Освен верно да направи концерт и да преценим 😅 Бих признал, ако греша, но се съмнявам доста дълбоко. Хайде да си пуснем още малко това хубаво парче, преди Галето пак да открадне всички гледания в тубата 🥴😂☺️ https://youtu.be/E_164p7tpjY Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Леле тази Папилома какво евтино нещо е .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 26 минути, NazzkO каза: Съмнявам се масовият българин да се бръкне за Камелия, или да си спомня нещо различно от половите ѝ органи и Луда по тебе 🫢🤓 Освен верно да направи концерт и да преценим 😅 Бих признал, ако греша, но се съмнявам доста дълбоко. Хайде да си пуснем още малко това хубаво парче, преди Галето пак да открадне всички гледания в тубата 🥴😂☺️ https://youtu.be/E_164p7tpjY От всички тези само Глория евентуално да се реши да направи концерт.😄 Иронично, но тези с най-слаби позиции в новото време са най-амбицирани за подобни събития. Оказах се прав обаче, че ДС и Галена се мотаят, защото едната чака другата да си пусне нейната балада. Ясно е коя от двете ще стартира с повече гледания, но пък на Дес песента според мен има шанс да се развие добре във времето, както е попринцип с нейните балади. Да вземе да я наложи верно и сред по-зрелите хора, които отдавна не слушат чалга. На същите вероятно ще им е интересно да видят и колко добре изглежда в клипа. Само дано да не е наистина заради инсулина и накрая да заприлича на Галена. Да се кротнат двете и да мислят повече за музиката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 3 часа , Gerganafen каза: 99% съм сигурен, че Преса не е искала разрешение за никоя песен в мушамите си - то това е и смисълът на машъпите, да пееш чужди песни минавайки между капките без да плащаш и кавърдисваш официално. Няма лошо по принцип. Но Пепа Ориджинъл уж много устата, а "гък" не посмя да каже за Преслава наистина. Лесно е да плюе против някоя си Юнона. Грозен двоен стандарт показва. Съвсем очаквано отразява по-голямата звезда между кралицата и пропялата бивша инфлуенцърка ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Тя и Юнона е една грубиянка. Очаквам бой. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Неделя: Фики и Емрах запазват силно лидерство, Глория и Анелия поддържат позиции в топ 5: 1. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 261К 2. Анелия - Наранихме се 156К 3. Фики - Чупки в кръста 142К 4. Глория и Кеба - Jace, Jace/ Обратно в рая 119К 5. Данна и Малката - Като за световно 103К ---- Данна и Малката очевидно са с хит, имайки предвид задържането им с около 100К/ден близо 10 дни. Деси Слава дебютира на №6 в непълен първи ден. Песента на Камелия, Торино и Пашата бива отхвърлена от публиката с 33К на петия ден, а баладата на Преслава е на път да напусне топ 30. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Галена смаза за пореден път !!! 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Майко, Галено какво направи? Какъв е този жесток текст? Не очаквах такъв тип балада. Тази жена всеки път изненадва. Как не и свършиха идеите не знам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Обаче не и да се яви с визия на Мортиша Адамс, когато в момента целият свят тресе сериалът Wednesday. Друго си е когато имаш мега як екип! Последната сцена с куклата и сълзата е брутална. още по-голямо ОБАЧЕ - Мариета надмина себе си с този текст. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 38 минути, DarkChild каза: Тя и Юнона е една грубиянка. Очаквам бой. Пепа оплюла ли е Юница, или само ни се ще? https://signal.bg/орхан-мурад-за-дъщеря-си-сузанита-блок/?fbclid=IwAR3uhaRJxxxM_0623kFeZNAQ5JNfwayLyC6O2WSc7nheiJXwtbEK-sn1TWc 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 4 минути, asylum каза: https://signal.bg/орхан-мурад-за-дъщеря-си-сузанита-блок/?fbclid=IwAR3uhaRJxxxM_0623kFeZNAQ5JNfwayLyC6O2WSc7nheiJXwtbEK-sn1TWc "През цялото време се опитвах да ѝ посочвам правилния път в живота. Настоявах да завърши средно, че и висше някакво, за да има професия. Плащах ѝ клиповете и всички прищевки, за да се чувства подкрепяна и сама да се убеди, че има стабилен гръб в мое лице. А в замяна получих много разочарования от нейна страна. И накрая обиди по адрес на новата ми спътница в живота. Може ли да окачествяваш и да обиждаш някого, когото въобще не познаваш?! И защо аз да нямам право на човек до себе си, на любов, грижа и щастие? Но в един момент отказах да финансирам зависимостите и всичките им глупости, отказах да съм “неодушевеният банкомат” и реших да се погрижа за себе си, а и годините ми минават. Затова станах най-лошият човек на света. Избълваха какви ли не обиди по адрес на Ками, която срещнах 7 месеца след развода си и 7-8 години, след като Шенай се отдаде на зависимостите си и заряза и мъж, и деца." ---- Горкият човек, колко болка! Тази малката сякаш не е завършила и средно образование, зависимости, неодушевен банкомат.... страшни хора! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Зарибява все повече всеки изминал ден, Анелия най-накрая с по-масов хит след дупката, в която беше изпаднала. Много добро припомняне коя е и какво може. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 час, Willy каза: Галена смаза за пореден път !!! Говори се, че ще види зор да направи по-голям хит от Анелия. През 2022. Коментирай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Говори се, че ще види зор да направи по-голям хит от Анелия. През 2022. Коментирай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 час, Balkandji1 каза: "През цялото време се опитвах да ѝ посочвам правилния път в живота. Настоявах да завърши средно, че и висше някакво, за да има професия. Плащах ѝ клиповете и всички прищевки, за да се чувства подкрепяна и сама да се убеди, че има стабилен гръб в мое лице. А в замяна получих много разочарования от нейна страна. И накрая обиди по адрес на новата ми спътница в живота. Може ли да окачествяваш и да обиждаш някого, когото въобще не познаваш?! И защо аз да нямам право на човек до себе си, на любов, грижа и щастие? Но в един момент отказах да финансирам зависимостите и всичките им глупости, отказах да съм “неодушевеният банкомат” и реших да се погрижа за себе си, а и годините ми минават. Затова станах най-лошият човек на света. Избълваха какви ли не обиди по адрес на Ками, която срещнах 7 месеца след развода си и 7-8 години, след като Шенай се отдаде на зависимостите си и заряза и мъж, и деца." ---- Горкият човек, колко болка! Тази малката сякаш не е завършила и средно образование, зависимости, неодушевен банкомат.... страшни хора! Да са я пратили в Анадола на превъзпитание. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Не съм влизал кой знае от кога, но когато и да вляза все ще има някое зрънце посредственост, което да омаже иначе скромната дискусийка. Да, годината е тотален шит - ЗА ВСИЧКИ! Щом съм си изтеглил само 10 песни за слушане в колата, като максимума е по една песен на изпълнител и само 3 на Илиян, значи че циганина е топ за годината. Само, че у събота бях на разтурник у една дискотека тук и мога да ви кажа, че "Отпусни се" на Фики е мега-турбо-извънземен хит. Само Исус и Качо могат да се мерят с него. Гледам по-горе някой се сетил за Кама и нещо опитва да каже да нея. Бих го упътил към социалните и мрежи, за да се уведоми правилно за концертната и програма, която нямам идея как е като през 2000 година с по 20 участия на месец. И при цена от 7-8 не бих бил дори критичен към това, което прави, защото с Ториното и Пашата и направо свежарка на фона на забилите се в егоизъм конкурентни среди. И още нещо прочетох, че извлякла максимума от всеки стадий на кариерата си. Да, така е, точно така! Нека и колегите бъдат като нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Току що, DarkChild каза: Да са я пратили в Анадола на превъзпитание. В трудово-превъзпитателно училище, където ги карат да тачат на станове, а съученичките й са със забрадки. И тя прави само намръщени физиономии. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 2 минути, foxy_vd каза: Не съм влизал кой знае от кога, но когато и да вляза все ще има някое зрънце посредственост, което да омаже иначе скромната дискусийка. Да, годината е тотален шит - ЗА ВСИЧКИ! Щом съм си изтеглил само 10 песни за слушане в колата, като максимума е по една песен на изпълнител и само 3 на Илиян, значи че циганина е топ за годината. Само, че у събота бях на разтурник у една дискотека тук и мога да ви кажа, че "Отпусни се" на Фики е мега-турбо-извънземен хит. Само Исус и Качо могат да се мерят с него. Гледам по-горе някой се сетил за Кама и нещо опитва да каже да нея. Бих го упътил към социалните и мрежи, за да се уведоми правилно за концертната и програма, която нямам идея как е като през 2000 година с по 20 участия на месец. И при цена от 7-8 не бих бил дори критичен към това, което прави, защото с Ториното и Пашата и направо свежарка на фона на забилите се в егоизъм конкурентни среди. И още нещо прочетох, че извлякла максимума от всеки стадий на кариерата си. Да, така е, точно така! Нека и колегите бъдат като нея. И нещо се опитвал да каже... Не е опит, направо го казвам. Неуспех е песента й с двамата латино певци и няма нищо общо с хитовостта на първото им парче. Не съм си измислил аз интереса към песента, то е факт в цифри. Участия тя винаги има, не знам защо го изтъкваш като някакъв аргумент в нейна полза - казвам го в смисъл, че сме го чували, знаем го и си е така от време оно. Причините са ясни - купонджийка, златни хитове, оригинален контакт с публиката и знае как да я владее. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 След тъпотията с Дамян Галена изби рибата! Баладата на Десислава нещо не ме докосна, скучна ми е, но ще й дам шанс - "Поне един живот" хич не ми хареса в началото, но впоследствие я преоткрих, още я слушам чат пат. Глория и Кеба - хубаво е, че се активизира жената, желая й успех. Аз няма да я слушам, но има потенциал. Клипа е потрес, но това не е новина. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 От първия ни ден да съм ти втора 👻 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 14 минути, xroflx9 каза: От първия ни ден да съм ти втора 👻 Ми не стой при него, ма. Кой те кара? Писна ми от тези мазо текстове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Хитовa премиерa зa осъзнaти светици от мaнaстири, нa които не им пукa дaли сa първи, втори или десети! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Когато Youtube бъгне на кофти момент :D :D 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари