Gentleman. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 час, Gentleman. каза: Много изкуствено. Дайте на Андреа да ги прави тези. 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 3 часа , foxy_vd каза: Не съм влизал кой знае от кога, но когато и да вляза все ще има някое зрънце посредственост Като чуя за зрънца се сещам за Камс. Не знам защо така. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 час , Gentleman. каза: Аз чакам по-важна снимка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Помните ли какъв хит беше и как гръмна в поредицата с "Виновна" и "Без чувства": 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 34 минути, Balkandji1 каза: Помните ли какъв хит беше и как гръмна в поредицата с "Виновна" и "Без чувства": Не само, 2017-2018 си беше периода на Емануела, само хитачки и нищо друго Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Аз чакам по-важна снимка Алисия тука е като зрялата маман с новото попълнение в бардака. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 7 минути, DarkChild каза: Алисия тука е като зрялата маман с новото попълнение в бардака. Просто тогава модата беше “секретарка на фирмено парти в магистрална кръчма” и на Лисана ѝ идваше от вътре да си изглежда така 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 4 часа , Balkandji1 каза: И нещо се опитвал да каже... Не е опит, направо го казвам. Неуспех е песента й с двамата латино певци и няма нищо общо с хитовостта на първото им парче. Не съм си измислил аз интереса към песента, то е факт в цифри. Участия тя винаги има, не знам защо го изтъкваш като някакъв аргумент в нейна полза - казвам го в смисъл, че сме го чували, знаем го и си е така от време оно. Причините са ясни - купонджийка, златни хитове, оригинален контакт с публиката и знае как да я владее. Друго освен участията по бардаци за по 10 бона (под въпрос) да изтъква не му остана, след като и той самия признава, че не слуша таз годишните песни на Кама. За концерт в Арена мълчи, за самостоятелно турне също. Много приказки, а накрая забита в чалготеките и пееща “така ми го наби”. Е с това няма как да те вземат насериозно. А да стъпи на концертна сцена през 2022-3 въобще не говорим. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Нека винаги да ти върви и ако ти липсвам се върнии - още те обичаам ❤ Смаза с тази песен! Текста е брутален, изпяването въздейства супер емоционално, клипа както винаги е на ниво. Толкова да й отиват такива песни... Затова е най-голямата. 💯 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 7 минути, GSA каза: Друго освен участията по бардаци за по 10 бона (под въпрос) да изтъква не му остана, след като и той самия признава, че не слуша таз годишните песни на Кама. За концерт в Арена мълчи, за самостоятелно турне също. Много приказки, а накрая забита в чалготеките и пееща “така ми го наби”. Е с това няма как да те вземат насериозно. А да стъпи на концертна сцена през 2022-3 въобще не говорим. След като години наред пее "помня казваше ти, че отзад не боли" явно и е било мечта да изпее нещо подобно официално в песен. Така се е родила идеята за "така ми го наби". 😂 🔞 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 58 минути, Stela каза: Нека винаги да ти върви и ако ти липсвам се върнии - още те обичаам ❤ Няма да се върне. Не ще и да чуе вече за теб. А текстът на моменти ми напомня на Someone like you на гАдел. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 7 часа , Stela каза: След като години наред пее "помня казваше ти, че отзад не боли" явно и е било мечта да изпее нещо подобно официално в песен. Така се е родила идеята за "така ми го наби". 😂 🔞 Най-удобно е някой друг да и е виновен, просто проектира - тя така си го наби собственоръчно, както никой друг не може. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Биляниш с нова песен от Ганев. Тате се е изръсил да ѝ купи аранжимент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Това студиото на Кишев ли е? Дано ѝ е направил нещо по-добро от “Ако тръгна”. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Това нещо прави по 5-10к на ден...а е от 2015...А има и още едно със същите гледания. Изтриха поне 20 видеа - от няколко стотин хиляди до милиони в годината. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Новия Пайнерски календар за 2023 г. скоро ще е наличен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 9 часа , Stela каза: Нека винаги да ти върви и ако ти липсвам се върнии - още те обичаам ❤ Смаза с тази песен! Текста е брутален, изпяването въздейства супер емоционално, клипа както винаги е на ниво. Толкова да й отиват такива песни... Затова е най-голямата. 💯 Много си се превъзбудила 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 4 часа , meleto каза: Това нещо прави по 5-10к на ден...а е от 2015...А има и още едно със същите гледания. Изтриха поне 20 видеа - от няколко стотин хиляди до милиони в годината. В последната седмица въртят целия скандал в Тикток, явно много хора не са запознати с него или са забравили и се е събудил пак интерес по песента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 35 минути, Emanuela.Carey каза: В последната седмица въртят целия скандал в Тикток, явно много хора не са запознати с него или са забравили и се е събудил пак интерес по песента. Коментирай, че Яничка е на 26 място в Spotify Bulgaria. Личен нейн пийк в кариерат и само три чалга песни са над нея. Алкохол - 3 Красив герой - 20 Чупки в кръста - 24 пс - Фики се превърна във втория попфолк изпълнител с над 200 хиляди месечни слушатели след Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 3 минути, -A. каза: Коментирай, че Яничка е на 26 място в Spotify Bulgaria. Личен нейн пийк в кариерат и само три чалга песни са над нея. Алкохол - 3 Красив герой - 20 Чупки в кръста - 24 пс - Фики се превърна във втория попфолк изпълнител с над 200 хиляди месечни слушатели след Азис. Определено се върти песента по заведенията и се приема по-добре от повечето песни от тази година. Въпреки че нещо ѝ пречи да удари милион в Ютуб дори с помощта на реклама. Явно канала на Пайнер вече е заминал в дъното. Мисля че има потенциал да набере инерция покрай Нова Година и коледни партита защото повечето ѝ колежки заложиха на летаргични песни вместо дискотечни хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 39 минути, -A. каза: Коментирай, че Яничка е на 26 място в Spotify Bulgaria. Личен нейн пийк в кариерат и само три чалга песни са над нея. Алкохол - 3 Красив герой - 20 Чупки в кръста - 24 пс - Фики се превърна във втория попфолк изпълнител с над 200 хиляди месечни слушатели след Азис. На кое място е Анелия? Алкохол най-слушаната попфолк песен в Spotify, а мина толкова време от излизането й... учудвам се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 В най-слабият ден за музикален трафик - Понеделник Анелия повишава гледанията си: 1. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 254К 2. Галена - Честит Рожден Ден 161К (непълен първи ден) 3. Анелия - Наранихме се 158К 4. Фики - Чупки в кръста 133К 5. Деси Слава - Поискай от мен 122К ------------------- Галена в пълния си премиерен ден се е устремила към 330К. Има шанса утре тя да е номер 1. Деси Слава пропуска топ 3 с новата си песен. Глория и Кеба са на №6 отново с над 100К, очевидно това се превръща в най-силното й парче от доста години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 12 минути, Balkandji1 каза: На кое място е Анелия? Алкохол най-слушаната попфолк песен в Spotify, а мина толкова време от излизането й... учудвам се. В топ 50 я няма и целия чарт още не е актуализиран. Иначе вчера е била на престижното 132 място. Дори Камелия е по-високо (119 място). Глория 4 дни след премиерата още не си е качила проекта там. ''Като за световно'' е на 198 място. преди 41 минути, Emanuela.Carey каза: Определено се върти песента по заведенията и се приема по-добре от повечето песни от тази година. Въпреки че нещо ѝ пречи да удари милион в Ютуб дори с помощта на реклама. Явно канала на Пайнер вече е заминал в дъното. Мисля че има потенциал да набере инерция покрай Нова Година и коледни партита защото повечето ѝ колежки заложиха на летаргични песни вместо дискотечни хитове. Тази реклама за нищо не помогна, предполагам, че е била за ден и без ефект. Да, тази песен има потенциал да се развие. Аз обаче не разбирам как може в тубата да има 35к а в спотифай да върви супер а други проекти като ''Наранихме се'' или ''Като за последно'' да ''къртят'' тубата а в спотифай да са супер зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Чудя се защо ли песента на Анелия не влезе в Трендинг... Това обикновено се случва с първите клипове в нов канал. Вече щеше да е стигнала милиончето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари