DarkChild Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Днес получих 100% достоверна информация с кой ще е дуета и от сега казвам всички пикли да се крият някъде. Бих ви казал името ама направо ме е страх да не урочасам нещата 🙈 С Лили Иванова. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Някаква магия ще трябва да се случи, за да стане това. По-вероятно е да направи дует с Цеца от колкото с нея. Що? Скарани ли са? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 15 минути, DarkChild каза: Що? Скарани ли са? Имаха разправии около напускането на Емануела от Ара. Ема имаше половината албум Нотариално Заверен и не ѝ даваха да пуска песните, явно беше убедена че е в полза на Алисия. После Ема вдигаше скандали с феновете на Лисс във фейсбук, които твърдяха че Алисия е единствената движеща сила в Ара. След това Преслава и Алисия защитаваха Цецо Андреев срещу Емануела във Вип Брадър и тя пусна няколко гневни поста. В крайна сметка се сдобри с Преслава по някое време. Имало е някакви признаци че не са скарани, защото Ема пуска песни на Алисия на стори, но освен това не са се отразявали публично и винаги са избягвали темата за дует. Може би ако някой ден Алисия се махне от Ара би било по-възможно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Имаха разправии около напускането на Емануела от Ара. Ема имаше половината албум Нотариално Заверен и не ѝ даваха да пуска песните, явно беше убедена че е в полза на Алисия. После Ема вдигаше скандали с феновете на Лисс във фейсбук, които твърдяха че Алисия е единствената движеща сила в Ара. След това Преслава и Алисия защитаваха Цецо Андреев срещу Емануела във Вип Брадър и тя пусна няколко гневни поста. В крайна сметка се сдобри с Преслава по някое време. Имало е някакви признаци че не са скарани, защото Ема пуска песни на Алисия на стори, но освен това не са се отразявали публично и винаги са избягвали темата за дует. Може би ако някой ден Алисия се махне от Ара би било по-възможно. Ася>>>>>> Маноля. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 3 минути, DarkChild каза: Ася>>>>>> Маноля. Да, такава е подредбата в класацията “Наблъсканата Йосма с най-много мъже откраднати от Николета Лозанова” съгласен съм. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 1 час , Fast каза: Знам че след 2009 някои изпълнители като Цура се омазват с неомутри като Пеевски, но за разлика от мутрите от 90те години, те не са им давали наклон каква музика да правят и не са изисквали да бъдат възхвалявани през песен. Ми имат две три песни, което не променя факта, че тогава чалгата масово възпява битовите теми: децата, майката, бащата, залага на метафорични послания като птица скитница, залеза и зората, молба, и т.н. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 31 минути, WindWalkerMonk каза: Ми имат две три песни, което не променя факта, че тогава чалгата масово възпява битовите теми: децата, майката, бащата, залага на метафорични послания като птица скитница, залеза и зората, молба, и т.н. Мa дa, бе, той изкaрa, че 90-те сa минaли под знaкa нa няколко простотии нa Шишaркaтa, който, впрочем, имaше и смислени песни, кaкто зa себе си, тaкa и зa Стaмболовa и Цветелинa. 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Сряда: Галена губи първата позиция в третия ден след премиерата, Глория все още в ТОП 5: 1. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 214K 2. Галена - Честит рожден ден 195K 3. Анелия - Наранихме се 128K 4. Фики - Чупки в кръста 120K 5. Глория и Кеба - Jace, Jace/ Обратно в рая 75K 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Днес в Тикток видях много видеа, където хората се оплакват, че прекалено много балади са излезнали в последно време и нямало на какво да се разбиват на празниците. Което е ясен факт какъв тип песни си искат хората, а именно: Това ще е на нивото на “Отпусни се”. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Оли бе, Галена ще бъде извън ТОП 3 в хитовете на година, а сега и Анелия ще е с по-голям хит от нея тая зима. Иййй начиии. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 9 минути, Danger. каза: Днес в Тикток видях много видеа, където хората се оплакват, че прекалено много балади са излезнали в последно време и нямало на какво да се разбиват на празниците. Което е ясен факт какъв тип песни си искат хората, а именно: Това ще е на нивото на “Отпусни се”. Не напразно поп - фолка вече се нарича чалга.. при нашичието на такива песни.. 🥲 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 8 минути, Balkandji1 каза: Оли бе, Галена ще бъде извън ТОП 3 в хитовете на година, а сега и Анелия ще е с по-голям хит от нея тая зима. Иййй начиии. Не съм сигурен.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 14 минути, stereoto_ каза: Не съм сигурен.. Ще изчакаме и ще видим. Засега Анелия показва по-стабилно задържане, въпреки че почна с по-ниски цифри. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Кой ще гледа? Между другото, в този канал има доста позабравени стари видеа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 От 14.12.2022 г. от 13:17, DevilWish каза: Теодора си е сила! Имала е много яки песни през годините като тръгнем от "Желание за грях", "Граница", "Проба-проба", "Скрита рана" (ремикс), "Накажи ме" в първият албум и вече от втория албум нацели големи хитове най-вече "Някой като мен" и "Гаси тока", със "Смешна цена" направо размаза! "Пръста няма да си мръдна", "Адреналин", "Мой късмет" и още много други песни има които са й хубави и си ги слушам до днес! Дано пак да залага на такива хитове! "Мой късмет" ми беше много любима. Слушах я постоянно. Теодора обаче трябваше да се завърне с нещо по-сериозно и силно. Песента се слива с масовката и не изпъква с нещо запомнящо се. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Дааа и аз я спуквах мой късмет 🥴🥴 Тийн годините хаха ех ех Според мен с това парче опипва почвата, а и ще ѝ трябва някакво време да се ориентира в обстановката и тн, но все пак щом Рени успя да набара хит и то с милиони гледания след толкова години забвение и тотка ще се оправи 😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 От 15.12.2022 г. от 1:10, NazzkO каза: Ууу за колко хубави песни ме присетихте с тази дискусия. поздрав за лекс нощ котарачетаа А тази песен на Жоро е златен хит определено и се слуша и в наши дни по ретро партита, тържества, банкети и купони. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 4 часа , Danger. каза: Днес в Тикток видях много видеа, където хората се оплакват, че прекалено много балади са излезнали в последно време и нямало на какво да се разбиват на празниците. Което е ясен факт какъв тип песни си искат хората, а именно: Това ще е на нивото на “Отпусни се”. Страшен хит ще е това. Набараха какво да пуснат за празниците и банкетите. Да си призная и мен ме зариби. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 преди 32 минути, NazzkO каза: Дааа и аз я спуквах мой късмет 🥴🥴 Тийн годините хаха ех ех Според мен с това парче опипва почвата, а и ще ѝ трябва някакво време да се ориентира в обстановката и тн, но все пак щом Рени успя да набара хит и то с милиони гледания след толкова години забвение и тотка ще се оправи 😀 Рени просто намаза заради Илиян. Него мангустите си го тачат, а и не само те, така че, е оказал влияние за гледанията. Теодора да се оправи, нямам против, просто тоя "Самолет" не е мойта песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 На Анелия наистина е много добра и около мен хората виждам, че също я харесват. Много добри коментари има за нея по платформите. Напомня много на Анелия от времето на "Как предаде любовта". Визия, стил, изпяване, самата песен и всичко напомня на нейния образ, който беше любим на всички. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 @Euphoria добре дошъл! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Силен четвъртък за големите хитове в България, Азис и Дамян влетяват директно на първо място. 1. Азис и Диджей Дамян - Airport 324K 2. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 233К 3. Галена - Честит рожден ден 230К 4. Анелия - Наранихме се 144К 5. Фики - Чупки в кръста 129К ----- Глория и Кеба покачват с 10К до 86К, но падат с позиция надолу. Деси Слава с новата балада се върти около +60К. Алкохол все още е в ТОП 10 близо 100 дни след излизането си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Време е за дует! 😃 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Търсих една стара песен на Теодора "мойто тяло пак не слуша щом го гледат твоите очи" и после видях, че била на Ивена. Какво стана с нея? Забравих за тази певица. Иначе Жулиета била станала стюардеса, жалко, защото имаше интересен глас. Определено харесвам "Ех, живот" повече от оригинала: https://www.youtube.com/watch?v=iReDHJGDGuo Това е от времето, когато нашите кавъри бяха по-добри от оригиналите. А Галена може пак да ми стане любимка ако качи няколко килограма, пухкавата Галя повече ми допадаше. Срамота, мъж й има бизнес с вафли, а тя явно е все на диета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Русата: Ако Глоринда ми забие един шЪмар в гръб дали ще ми се оправи остеопорозата.. Я да взема да се обърна аз... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари