DevilWish Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Кой пък го интересува дуета на Гурлата и баба ви Даниел Пирянков? Песента на Анелия е много по-важна от Гурли и Селски пръчки, включително и вани! И ако не е балада, още по-добре! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 2 часа , Mr. Greshen каза: Анелия е снимала песен от композитора на Погледни ме в очите, би трябвало да излезе тези дни Утре Данна и Малката с дует Какво стана с песента на Галош? Погледни ме в очите е кавър на песен на Дино Мерлин, няма как да е композитор, а аранжор на конкретната песен - Пламен Стойчев? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 2 минути, DevilWish каза: Погледни ме в очите е кавър на песен на Дино Мерлин, няма как да е композитор, а аранжор на конкретната песен - Пламен Стойчев? Бъркаш се със Само мене нямаш. Погледни ме в очите е гръцки кавър. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 1 минута, DarkChild каза: Бъркаш се със Само мене нямаш. Погледни ме в очите е гръцки кавър. Да, моя е грешката. "Само мене нямаш" е на Дино Мерлин, а "Погледни ме в очите" е на Деспина Ванди оригинала. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Доста добре се е получила на Фики и Емрах. Хареса ми и се радвам, че заложиха на такъв тип песен, вместо някоя мазнотия. Фики обаче защо винаги вкарва този лошия поглед.. не върви в този клип. Якето му е абсурдно, а с тия лещи прилича на рептил. 😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 ??? 😭😭😭 Да не би Паола да я е качила? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Коя ли е тая несериозница? Тия са Зипо и Слаш 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 10 минути, FolkEmpire каза: Коя ли е тая несериозница? Сигурно Дора. Колко сторита качи, че ще снима клип и после следващото стори хванала виното и до там. За Тедито също се сещам че Емануела каза как за “Дърпай я” закъсняла за снимките с часове и накрая дошла да снима за 1 час и си тръгнала. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Сигурно Дора. Колко сторита качи, че ще снима клип и после следващото стори хванала виното и до там. За Тедито също се сещам че Емануела каза как за “Дърпай я” закъсняла за снимките с часове и накрая дошла да снима за 1 час и си тръгнала. Май е била баш Дора https://hotarena.net/andrea-podgotvia-nova-pesen-s-rapari 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 8 часа , Jouey каза: ??? 😭😭😭 Да не би Паола да я е качила? Все едно е раждала тя сина на Стояна, много си приличат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Счети! https://www.facebook.com/photo?fbid=567030462093552&set=a.492260972903835 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 48 минути, asylum каза: Счети! https://www.facebook.com/photo?fbid=567030462093552&set=a.492260972903835 Дано се обади някой да му изпее Самолет! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Новата песен на Алисия се казва “Телефона” и ще излезе преди Коледа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 4RD squad 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Какво и има на Галена, че е толкова като “в небрано лозе”? Все едно е на панахида.. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Мумийка ☺️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 15 минути, stereoto_ каза: Какво и има на Галена, че е толкова като “в небрано лозе”? Все едно е на панахида.. Прилошало ѝ е от инсулина и му е казала “дръж ме дръж ме дръж ме” 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Какво ли е записвала Емили Бейшур при Сандрито ?? @WindWalkerMonk, @DrAkO, @pechenko Писала е, че през декември ще имало много изненади в официалния ютюб канал. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Не им омръзна на куцо кьораво и сакато да пускат снимки от поредното посещение в мадам Тюсо, ще кажеш не ходят там хиляди туристи да се снимат с восъка всеки ден ..... Да уточнят най-малкото със самолет ли са ходили до дестинацията, достатъчно хай ли са за първа класа или блъскалили са мерцедеси на път до летището! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 2 часа , Willy каза: 4RD squad Страхотно е, че вече в България транссексуалните връзки се приемат като нещо нормално. ПП: Евгени Минчев изглежда отслабнал. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Топ 3 най-слушани певици на продукция от само тази година: 1. Емилия - 38.4М (4 песни) 2. Преслава - 37.3M (4 песни) 3. Галена - 32М (2 песни) *YouTube + Spotify* 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Прилошало ѝ е от инсулина и му е казала “дръж ме дръж ме дръж ме” Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 преди 4 часа , Lelqtian каза: Дано се обади някой да му изпее Самолет! Да й направи някой комплимент от сорта "Много хубави цици имаш, колко взимаш на вечер" преди 3 часа , stereoto_ каза: Какво и има на Галена, че е толкова като “в небрано лозе”? Все едно е на панахида.. Тя тая винаги е като напушен мармот все фъфли с тва чене все се чуди какво да изцепи 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Какво се случва с Емануела. Беше толкова яка кучка, сега 🥲 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари