Jouey Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Биляниш ще пуска сръбски кавър с аранжимент на Ганев през Януари. Песента била от най-новите сръбски хитове. На въпроса “Нямаше ли да спираш с музиката?” отговори че вече прави музика за удоволствие и не я интересуват гледанията. Мислила да става таксиметров шофьор за Максим, за да види как ще реагират хората като ги качи тя в колата. Е как да реагират, сякаш някой знае коя е тя, за да има някаква реакция. 🤣😭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 6 минути, Jouey каза: Е как да реагират, сякаш някой знае коя е тя, за да има някаква реакция. 🤣😭 Реакция със сигурност ще има, все едно всеки ден може да видиш извънземно да кара такси ... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 8 минути, Jouey каза: Е как да реагират, сякаш някой знае коя е тя, за да има някаква реакция. 🤣😭 С историята че веднъж е слязла от колата без да я изгаси и тя тръгнала назад, моята реакция би била да избягам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Как се казваше оново техно/хаус парче, което Десислава пусна, като се завърна при чичо си Митко? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, pacho каза: Как се казваше оново техно/хаус парче, което Десислава пусна, като се завърна при чичо си Митко? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 6 минути, RumyanaFen каза: Не, на английски май беше, без видео. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 5 минути, pacho каза: Не, на английски май беше, без видео. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Мерси, отдавна се сетих за него, но не го намирах. Топ е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Скандална Глори, пак е скачала на бой оная вечер в club Noir и леля Стефче под клипа във фейсбук коментирала. Вижте клипа във фейса ако искате, към 1:50мин един мъж отива до нея и нещо и казва, а тя “Вие проблеми ли искате?”. И после същия коментирал във фейсбук под видеото, не знам каква е драмата. Не ми дава да го споделя като линк тук. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 12 минути, GSA каза: Скандална Глори, пак е скачала на бой оная вечер в club Noir и леля Стефче под клипа във фейсбук коментирала. Вижте клипа във фейса ако искате, към 1:50мин един мъж отива до нея и нещо и казва, а тя “Вие проблеми ли искате?”. И после същия коментирал във фейсбук под видеото, не знам каква е драмата. Не ми дава да го споделя като линк тук. Кои са тия? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Нали имаше едно клипче как Галин пее Алкохол на живо с една драг куин и беше качено в фб от една страница, на което Емилия беше коментирала нещо от сорта: "все пак трябва да пишете че не пея аз, за да не заблуждаваме хората "...е, вече не го намирам. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Тая сръбкиня забравих й името има дует със 100 кила лайна А да Мара Ташачич Голяма тъпня Само тоя мангал дето бил платил всичко и се оплаква 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 2 часа , GSA каза: Скандална Глори, пак е скачала на бой оная вечер в club Noir и леля Стефче под клипа във фейсбук коментирала. Вижте клипа във фейса ако искате, към 1:50мин един мъж отива до нея и нещо и казва, а тя “Вие проблеми ли искате?”. И после същия коментирал във фейсбук под видеото, не знам каква е драмата. Не ми дава да го споделя като линк тук. Това ли е? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 час, RumyanaFen каза: Това ли е? Ми колкото и да я хейтите във форума е права в случая. Този направо ѝ се е заврял в лицето не знам как охраната даже са му дали да е толкова близо до нея. Може и да е за първи път на дискотека (или ходи само на Ариа) и никой не му е казал, че ако иска поздрав парите се дават на диджея/озвучителя, а не ги мушка под брадичката на певицата. преди 2 часа , Willy каза: Нали имаше едно клипче как Галин пее Алкохол на живо с една драг куин и беше качено в фб от една страница, на което Емилия беше коментирала нещо от сорта: "все пак трябва да пишете че не пея аз, за да не заблуждаваме хората "...е, вече не го намирам. Галин като цяло не обича да бъде сниман около хомо личности, за да не задълбават слуховете. Съвсем възможно е да е накарал да го изтрият. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 4 часа , GSA каза: Скандална Глори, пак е скачала на бой оная вечер в club Noir и леля Стефче под клипа във фейсбук коментирала. Вижте клипа във фейса ако искате, към 1:50мин един мъж отива до нея и нещо и казва, а тя “Вие проблеми ли искате?”. И после същия коментирал във фейсбук под видеото, не знам каква е драмата. Не ми дава да го споделя като линк тук. По-велики са другите два момента: - докато пее на сцената й оставят явно салфетка, на която пише, че еди-кой-си я викал.... И тя: "Еди-кой-си ме викал...така пише на бележката... Я се покажи да те видя къде си.... Ще дойда, ама когато аз реша". - и ест култовият момент, в който някакъв отива да й бута пари, а тя му казва "Ама аз пари си имам, благодаря ти" Поредният пример, че няма друга с по-достойно поведение от нея. Сравнението с онези, които си държат парите навити около микрофона, е напълно излишно. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Дори братята на Синан по етнос не могат да му кажат името хахахахах Айванчо в ранните му години 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 1 час, FolkEmpire каза: Дори братята на Синан по етнос не могат да му кажат името хахахахах Айванчо в ранните му години Това наистина ли е Хайван? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Нещо ги е ядосала селяните, хем пари й бутат, хем я викат, тя ни взима, ни ходи. Аааама ха, какви са тия, те са свиканили наркоманите каквото кажат, певицата да го изпълнява. Шегата настрана, ама из провинцията са се възродили разни лекета, дето се въобразвят на СИКаджии. Заврял се в полата на певицата и досажда, егати смешкото. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Остеопорозата ли и пречи, че е толкова крива?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 11 часа , Willy каза: Нали имаше едно клипче как Галин пее Алкохол на живо с една драг куин и беше качено в фб от една страница, на което Емилия беше коментирала нещо от сорта: "все пак трябва да пишете че не пея аз, за да не заблуждаваме хората "...е, вече не го намирам. Милата. Толкова е станала част от безкрайната Тройницата, явно и се иска да я бъркат с която и да било драг куин, най-малкото сами си рисуват фейсовете, може да ги кажем индивидуални. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 8 часа , DenFevgo каза: По-велики са другите два момента: - докато пее на сцената й оставят явно салфетка, на която пише, че еди-кой-си я викал.... И тя: "Еди-кой-си ме викал...така пише на бележката... Я се покажи да те видя къде си.... Ще дойда, ама когато аз реша". - и ест култовият момент, в който някакъв отива да й бута пари, а тя му казва "Ама аз пари си имам, благодаря ти" Поредният пример, че няма друга с по-достойно поведение от нея. Сравнението с онези, които си държат парите навити около микрофона, е напълно излишно. Какво достойнство е това, нали пак ще вземе пари, тези пари нали пак идват от хората? Или е отишла да пее безплатно. Всички са платили да я гледат и слушат, тя им се прави на мутреса. Мерси от такива достойни😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 10 часа , DenFevgo каза: По-велики са другите два момента: - докато пее на сцената й оставят явно салфетка, на която пише, че еди-кой-си я викал.... И тя: "Еди-кой-си ме викал...така пише на бележката... Я се покажи да те видя къде си.... Ще дойда, ама когато аз реша". - и ест култовият момент, в който някакъв отива да й бута пари, а тя му казва "Ама аз пари си имам, благодаря ти" Поредният пример, че няма друга с по-достойно поведение от нея. Сравнението с онези, които си държат парите навити около микрофона, е напълно излишно. Aми след операциите още повече е заприличала на зле поддържан травестит. Нормално да я бъркат с чучелото от клипа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Чалгата е тотално пропаднала. Уж огромните звезди, на които цяла България им прави десетки и стотици милиони гледания, а накрая Рашия, Ваня Великова, Петя Киронова и сие им правят шоуто в кръчмотеките. Същите, на които Рамания се подиграва, защото нямат пари и са по-истински. А бяха времена, в които най-големите изглеждаха недосегаеми и цели стадиони пееха с тях... 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Когато се правят и хуманни проекти! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 преди 59 минути, SG каза: Чалгата е тотално пропаднала. Уж огромните звезди, на които цяла България им прави десетки и стотици милиони гледания, а накрая Рашия, Ваня Великова, Петя Киронова и сие им правят шоуто в кръчмотеките. Същите, на които Рамания се подиграва, защото нямат пари и са по-истински. А бяха времена, в които най-големите изглеждаха недосегаеми и цели стадиони пееха с тях... От това вече няма и помен.. Една Преслава и една Галена не могат да напълнят малък стадион в Созопол в разгара на лятото.. за какво говорим изобщо?! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари