Marin Публикувано на Декември 2 Report Share Публикувано на Декември 2 Muzika: Daniel Ganev Tekst: Marta Savić Aranžman Daniel Ganev Vokal produkcija: A.Kobac 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Сузанита по-добре го изпя този хит 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 На Сузанита - Между гърдите е много яка ама тази е в пъти по-слаба, естествено! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Отвратително,гнусно и пошло. Оригинала на Сузанита е класи над това. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Този Раздел е за български изпълнители. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Диона стана чалгаджийка, Весо пропя чалга, Криско мята кючеци... до тук добре. Ама Китич да кавърдиса Сузанита вече е върха... Какво още ни чака 2023 не знам.. Иначе за песента кво да кажа - оригинала ми се струва по-добър защото е нашенски а и единствения в които Сузанита не звучи като настъпана бременна котка. Вдиганли са удара за да е като барабани, това е разликата. Ами браво, Китич пее Сузанита... айде сега Кеба да кавърдиса Джорджано... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Тия сърби само Кавъри ейй... очаквах тоя голямата работа да иска нова песен от Ганев той кавърче като колежките му, че и песента не е кой знае какво на Сузана Нещо не ме кефи тая версия. От 3.12.2022 г. от 19:24, alisali1234 каза: Диона стана чалгаджийка, Весо пропя чалга, Криско мята кючеци... до тук добре. Ама Китич да кавърдиса Сузанита вече е върха... Какво още ни чака 2023 не знам.. Иначе за песента кво да кажа - оригинала ми се струва по-добър защото е нашенски а и единствения в които Сузанита не звучи като настъпана бременна котка. Вдиганли са удара за да е като барабани, това е разликата. Ами браво, Китич пее Сузанита... айде сега Кеба да кавърдиса Джорджано... Expand Когато има вокал като Сиана и обработка от Ганев няма как да не звучи като пееща певица Ако е при някой друг ще звучи като 100 различни жени, щото всеки се мъчи да я обработи за да звучи добре ама никой не може освен магьосника Ганев 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.