lucellent Публикувано на Декември 8 Report Share Публикувано на Декември 8 Музика: Fiovo Tassopoulo Текст: Петя Радева Аранжимент: Даниел Ганев Studio - DG Production Видео: Башмоушън Стил и грим: Никола Георгиев Снимки: Теди Грозданов PR: Радослава Миленова 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Мда, 2022 - годината на кавърите, най-официално! хахх А защо в Инстаграм Анелия е сложила брояч и пише че остават 22 часа до премиерата? 🤣🤣🤣 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 На кой беше другия български кавър? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 8 Author Report Share Публикувано Декември 8 Току що, BobiTo каза: На кой беше другия български кавър? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Клас! Неслучайно е лидерката! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Най-добрият проект на Анелия от доста време насам. Много напомня на Токичовия й период, по-точно "Как предаде любовта". 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 22 минути, Gerganafen каза: Най-добрият проект на Анелия от доста време насам. Много напомня на Токичовия й период, по-точно "Как предаде любовта". Това си е баш кавър на Despina Vandi - Na ti xerese, която се води оригинал на "Как предаде любовта". Наистина не знам Анелия какво цели с този проект 😄 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Кралицата си е кралица! Явно това е точно песента за която говореше лятото щом е кавъра. Но оригинално каза че ще работи с един от старите си композитори - явно накрая е решила да си остане с Ганев. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Доста стара и яка песничка, ноооо ГАНЕВ ТОПАА хахаха 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Кралицата си е кралица! Явно това е точно песента за която говореше лятото щом е кавъра. Но оригинално каза че ще работи с един от старите си композитори - явно накрая е решила да си остане с Ганев. Може да не му е харесала аранжимента от другия и да се е доверила на маестрото! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Най-накрая нещо, което става за слушане и е извън калъпа. Жалко само, че е кавър, но е крачка в правилната посока. Ако повече големи имена се върнат към това звучене, но осъвременено, чалгата може и да изплува от дъното, на което е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Винаги съм бил против кавърите, но като нямаме читави композитори, по-добре да купуваме чужди! 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Не ми харесва, много бейсик гръцко звучене. Като говореше, че ще се върне назад в периода на "Само мене нямаш", реших, че се е доверила на Токича отново и че ще изпее нещо с поп звучене, изобщо не очаквах кавърче. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 час, lucellent каза: Знам я тази песен, много е хубава, има и още една по-добра даже "Само един" на Ивона. Ами.... песента, оказва се надмина очакванията ми. Мария-"Дете съм"-Преслава-"От утре", Ивона--"Пясъчно сърце"-Анелия-"Наранихме се". Та това си е като някои от старите песни на Анелия, връща те в онова време... което е добре. Клипът е изпипан, Анелия изглежда добре, там със свещите, веднага се сетих за "Не знаеш" като го видях този кадър, малко миксирано и от "До зори". Харесва ми. И да, тази година е годината на кавърите, но определено са сполучливи, не е лошо това звучене да се върне и да има някакво разнообразие, че песните ни започнаха и без друго много да си приличат. Само две песни тази година за Анелия, но хубави! Иначе се надявам на песен от Токича за в бъдеще! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Страхотна песен, приятен клип... Радвам се, че Анелия си възвръща пълноценно стария имидж и към момента още си държи на решението да издава рядко продукция, но да е качествена. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Изпяването и музиката са супер, но текста разваля всичко... не знам защо продължават да работят с Петя Радева.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Много изпипано е всичко! Лежат ѝ много гръцките мелодии определено. И с изключение на два-три коментара всички в ютуб са очаровани. Браво 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Страхотна е. Анелия я е изпяла много въздействащо. Звучи точно като старата Анелия, което ми харесва. Много е красива в клипа. Топ песен! 💕 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 8 часа , BobiTo каза: На кой беше другия български кавър? Това пък е свободни Токичови вариации по тази песен. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 9 часа , lucellent каза: Музика: Fiovo Tassopoulo Поне да му бяха научили името на човека - Foivos Tassopoulos. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 15 часа , Gerganafen каза: Най-добрият проект на Анелия от доста време насам. Много напомня на Токичовия й период, по-точно "Как предаде любовта". Някой май иска драма Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 38 минути, Lelqtian каза: Някой май иска драма 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Готина йне песента и клипа не е лош! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.