stereoto_ Публикувано на Декември 8 Report Share Публикувано на Декември 8 Текст: Глория, Мариета Ангелова и Кеба Музика: Калин Димитров и Глория Аранжимент: Калин Димитров и Спас Лазаров МАШШАЛА, КРАЛИЦЕ! Време беше за нещо мазно... Газ! ❤️ 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Въх, грам не ми харесва. Предпочитам "Кадифе"! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 преди 1 минута, pacho каза: Въх, грам не ми харесва. Предпочитам "Кадифе"! Hahahaha стига де 😀 Тъкмо щях да пиша, че е доста по-добре от очакваното и след Кадифе трябваше да забие нещо слушаемо и воала 😀🫢 Но какъв час на премиера само 😀😀😀 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Най-после Гло да пусне по-бърза и разчупена песен! Напомня ми на старите ѝ песни. Жалко че ще разцепят гледанията пак… edit: Е може ли с такава претенция за хит от “звезди” да изтипосат тая реклама на кредисимо? Язък че погледнах клипа… махам точки. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Малко ме е срам, но ми харесва 😀😀😀 Даже сега си я пуснах без клипа, та звучи като песен от преди над 10 години с постановката на пеене на Гло, но има живец в тая песен някак. Обикновено като има повече от един език някак не звучи толкова добре дуетът(поне чалгата такива), но много добре са разпределили партиите. Клипът можеше да бъде и слайдшоу. Не, че не искам да видя как да взема кредит и няколко пъти близък план ма ауспух на Мазерати де😀🫢 Яша яче ячеее 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Много е якааа. Глория тази година е супер. Изненада ме приятно. Не очаквах с Кеба да направят нещо толкова добро, но браво, това е заявка за хит. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Мелодията е доста добре. Текстът е поредна помия, но поне не звучи като залепен, колкото да има. Има синфрон между текст и музика. Съмнявам се, че ще се оцени. Тук Гло се е върнала към по-разчупено пеене, типично за албумите й от 2000-2003. Дано не се върне пак към денс постановката, че хич не й ходи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Браво на Глоринда! Този проект ми харесва. Има заряд песента, ще се наложи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Глори с втора заявка за хит тази година след дуета със Стораро. Много ме радва. Тази песен дори е и по-силна. Само за клипа да се бяха постарали малко повече. И с тези реклами на Кредисимо хич не ми се връзва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 За клипа определено се е инспирирала от Стефифешън, а за песента - докато е изтупвала нафталина от зазимените парцалки ... По-добре е Кадифе, ма то от дъното лесно се качва нагоре ... 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mira Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Много е добра, запомня се веднага. Харесва ми много постановката на пеене на Глория в тази песен, напомня на старата Глория! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Гласът на Глория се чува доста по-силно от на Кеба! Евала! А тази година е супер продуктивна, 3 песни едва ли някой е очаквал. Вярно, че двете са дуети, но пък и двата са страхотни! Текста не е кой знае какво, обаче на сръбски веднага се запомня, това "Още, още те желая" ми идва в повече, всичко друго е чудесно. Клипът няма какво толкова да го коментирам, това Кредисимо вече банално стана. Дано се получат нещата с тази песен и стане хит, защото има нужда! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Има потенциал за хит, въпреки сръбската част. Такава песен да бе направила със Стораро. Значи, като е за да се мазним на сърбите, правим мазнотии, иначе в БГ сме класни дискотечни кралици, облечени в плюш и кадифе. Дано се разтропа сега покрай младото гадже и влезе в 21 век. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Тъпа е! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 adreana_ivova.atanasova Atanasova 12 hours ago Глория една класа,лукс,душата и сърцето си дава за всеки проект и клип.Единствената певица в поп фолка,която вдъхновява.Нямам търпение да чуя още изненади.Моя идул.Вълшебн край на старата година слага Кралицата на баладите.Грация красота. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 34 минути, asylum каза: adreana_ivova.atanasova Atanasova 12 hours ago Глория една класа,лукс,душата и сърцето си дава за всеки проект и клип.Единствената певица в поп фолка,която вдъхновява.Нямам търпение да чуя още изненади.Моя идул.Вълшебн край на старата година слага Кралицата на баладите.Грация красота. идУл 🤣 Ако беше само на български, по-добре. Иначе не е лоша песента. Клипът е може би един от най-аматьорските й. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Най-аматьорският й е на "Целувай още". Този е посредствен, движенията ѝ честват 15 годишнината си. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Песен-конфекция - и за българския и за сръбския пазар. "Кадифе" е страхотна песен, стадо такова. 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Някъв еквилайзер са пуснали тука и не ми звучи натурално. Двамата като пеят и звука намаля, и като спрат се увеличава. Мразя го тоя ефект, почнаха навсякъде да го ползват, вече и в Пайнер... Иначе е очудващо добра песен за Глория ако говорим за тия дето изкарваше предните години. На тоя леко гласа му стърже тип Стораро и не ме кефи особено 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.