Emanuela.Carey Публикувано на Декември 9 Report Share Публикувано на Декември 9 Аранжимент: Йоан Николаев - L Padr3 Музика - Йоана Сашова Текст - Йоан Николаев - L Padr3, Super Sa6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Ами напълно расистко беше от страна на Галена да не включи Столипиново в Welcome to Bulgaria - браво на Ариа че пусна циганската версия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Антонио не стига, че не може да пее, ми тука се опитва и да танцува..трагедия! Ако песента беше без него щеше да е по-добре. преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Ами напълно расистко беше от страна на Галена да не включи Столипиново в Welcome to Bulgaria - браво на Ариа че пусна циганската версия. Достатъчно е вниманието, което обърна на Филиповци в "Пей, сърце" 😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Всичко е много скучно и банално и не те кара да играеш. Изнасилена работа. Идеята с влака е хубава, ариа е хубава и дотам. Само Кристиян може да пее, но са му оставили мангалската част. Познавам повечето музиканти от клипа и със сигурност са се подигравали после. ариа да пуска песента за тайните - по-интересна е. 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Добре започна докато не почна да вие тоя Говнонио, на Мангалия й се получи. В натура ще плаща демек ще лапа на дъртия пхахахах Харесва ми аранжимента до към 2:15 където нещо почва да играе отсвира все едно слушам с прекъснат кабел на слушалки Кофти запис на отсвирите. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Къде пък са намерили здрав вагон във цялото БДЖе да снимат .... Язък за музиката, може ли инструментал без Мангалия и сие? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Такъв хит скоро не беше излизал в чалгата. Топ! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Бомба е песента им ще гърми яко... Дано да направи Ариа песен с Теа Таирович тогава очаквам тотален хит и клип. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Такъв хит не е излизал скоро? Сериозно ли? Я си пуснете оригинала на песента - Софи Маринова и Лоренцо - По-полека. Музиката е взета от тук, просто са я забързали, включили са цигански вокали и пеене и доста са я подобрили признавам, но това си остава годината на кавърите! Надявам се, че това не се води авторско или пък някой си е преписал заслугите? Като цяло проекта е наистина направен да бъде хит, идват празници и е добра стратегия да бъде пусната сега, обаче чак такъв хит не е излизал скоро..... че Ариа има поне няколко по-добри песни - Живее ми се, Кой с Алисия, Класа, 300, че дори Хеликоптер! Но както и да е..... проекта е добър, но е просто ремиксирана версия на песен от 16 години! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Топ коментар под клипа Реално - точно обратното ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 11 часа , Lelqtian каза: Топ коментар под клипа Реално - точно обратното ... Аз нито една песен нейна не съм чувал. Знам я само като подобърсаческия анус. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Тая копае дъното. Шаламанов е добър певец и единствения свястно пеещ сред тия тримата. Тая се дере като изнасилена коза а това момченце, дето до онзи ден беше актьор по клиповете на Емануела и компания не знам какъв го търси тук. Музиката е микс между няколко кючека с отсвира от "По-полека, бейби" на Софка. Смисъл - нищо оригинално. Ама как са намерили здрав вагон - ей това вече иска сериозни връзки в БДЖ. И на мен ми направи впечатление! Последно тая деряща се коза звучеше добре в сръбския дует с Менил, макар, че това момче пее на звяр а тя цвили и се дере и в "Живее ми се" което и остава единствения хит и песен в която е звучала адекватно. То там няма и пеене, рецитира само , че не пиела кафе и май това запомних. Няма да си го пусна втори път. Шаламанов да се включва където трябва с пеещите! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ужас! Тотална какафония! Неслушаемо! Не го изслушах до край. Истинско мъчение за слуховия ми апарат.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.