i810 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Уникална!!! Влюбих се в тази песен от първо слушане. Може да е кавър, но Галена го е направила да звучи убийствено. Не съм чула оригинала, обаче нейното изпълнение завладява... Клипът е семпъл, но рисува чувства, мисли, любов.... Галена е красива, но притеснително слаба. Изключително силен проект... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 преди 16 минути, Danger. каза: Това обяснява много неща, ако ме разбирате. Е, не са й лоши песните. Ако друг ги пееше повече щяха да се забележат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Оригинала 😎https://youtu.be/kkGNlrWl48Y 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 "На маса си, а аз у нас на колене - не плача, не" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Има защо Галена да е с едни гърди напред пред другите. Само ако можеше да пее нямаше да има стигане. Кефи ме как сама се състезава със себе си, надгражда, а амбицията и желанието за работа я отличават. Кофти е наистина, че гласът ѝ вече и на запис звучи някак изхабен и изнасилен, не е много приятно. Другото всичко е топ - визии, идея, видео! Не знам какво припадате по сръбската версия - онази е толкова груба и звучи по-неприятно и от Галена. Тази година ѝ е отново много силна, няма как да кажем на черното бяло. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не ме грабна песента,но клипът е много добър. Единствено на някои кадри ми изглежда плашещо, определено трябва да спре да слабее,че на нищо не прилича… 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Честно казано, като почна с детето реших, че ще е нещо тежко и оригинално. Ама... след 50тата секунда ме загуби. Мелодията/аранжиментът са ми малко аматьорски. Все едно е взет някакъв бийт. Текстът е ОК, но с това начало съвсем друго си представях. Клипът също не ме задържа. До първата минута бях в очакване на нещо сюжетно. Че и кавър, оказва се. Не знам какво величаете тая песен и тук не виждам потенциал в бъдеще. Е, няма да е по-зле от денс песничката дето й флопна преди 5-6 години. Реално ми е на едно ниво с Деси слава и Преслава. Ужасен сезон. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Чух и оригинала....Галена го е изпяла с такова чувство... Харесва ми и това е. За първи път от толкова време насам да се влюбя в някоя поп-фолк песен. Може да се каже, че не е изхабила оригинала, а дори го е надскочила. Текстът помага да е с такъв подсилващ ефект... Но си личи, че се е постарала. Върна ме във времето, когато изпя "Утешителна награда"... Сякаш има препратка към нея и се е целила в хит с такава сила и мащабност. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Голяма мъка е тази песен за слушане... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ужасна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 преди 20 часа , Willy каза: "На маса си, а аз у нас на колене - не плача, не" "....just makin'blowjobs yeah" или "...мия пода да" п.с. Аз си мислех, че Галя е джуджето с хармониката, а то било някво лапе 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Песента е много хубава, харесва ми определено. Когато нещо е добро и поднесено семпло и със смисъл, няма как да не и го призная на Галена - браво. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Брутално видео... толкова малки детайлчета и символи има. Там с памука, дето е клекнала като малко дете.... да се разплачеш направо. И жената, която прави памука са я подбрали перфектно, сцените на люлките, първите сцени, клоунът, който я посреща, последната сцена с куклата.... сигурно в топ 3 на Галена се нарежда. Страхотно. Мен версията на Таня не ми хареса толкова, но на Галена много ми допада. В сръбският текст са ползвали много гадни твърди думи, а иначе езикът им добре звучи в песни. Сигурно заради това нашата версия ми харесва повече. А и много емоция е вкарала Галена. Много жени ще се припознаят в тескта. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Галена си е Галена и няма спор.Изпипано всичко както винаги : клип,пеене,визии. Харесва ми при Галена,че се усеща емоция в пеенето и за това ми харесва много повече нашата версия отколкото сръбската.Както по - горе го казаха,че е грубо изпяването на сръбски и е така.Няма какво да се лъжем. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Страхотна песен и клип от Лидерката, пак унизи колежките. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Много силна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Жестока! Автобиографична песен за Зайка ли е? Галена е чела нейните романи и се е вдъхновила. Дано Зайка не се усети и не я съди за авторски права 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.