SantaCloud Публикувано на Декември 13 Report Share Публикувано на Декември 13 Правила: Имате право на една публикация на ден. Задължително е да се споделя линк от Ютуб. Само една песен в пост Не цитирайте останалите потребители. Не се допускат пародии и други видеа, които не са музикални. Само Интернационална музика. Тоест песни, които не са български ЗАДЪЛЖЕНИЯ: Харесайте постовете с емотикона, които останалите споделят. ФОРМАТ НА СПОДЕЛЯНЕ: КОПИРАЙ: <Песен от Бразилия> MC Fioti - Bum Bum Tam Tam Започваме с Кондзила с вече 1.7 милиарда гледания. И опитът на Искрата да въведе Кондзила стила. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 <Песен от UK> Totally Enormous Extinct Dinosaurs - Garden Instrumental Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 <Песен от Турция> Gülşen - Önsöz 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 <Песен от Сърбия> Milica Pavlovic - Provereno 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 <Песен от Турция> Merve Özbey - Haram 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 <Песен от Турция> Demet Akalın - Tabu 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 <Песен от Кувейт> Ya Tair - Bashar AlShatti ft. Daffy 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 <Песен от Франция> Sébastien Tellier - Look Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 <Песен от Турция> Feride Hilal Akın & Hakan Tunçbilek - Gizli Aşk 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 <Песен от Сърбия> SASA KOVACEVIC & NIKOLINA PISEK - Idemo do mene 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 <Песен от Сърбия> Seka Aleksic - Voli me, ne voli Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 <Песен от Южна Корея> Red Velvet - Bad Boy Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 <Песен със заглавие на английски> Теодора - Кеш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 <Песен от Сърбия> EMINA JAHOVIC - SLAGACU VAS SVE 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 <Песен от Албания>Butrint Imeri-Lejla Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 <Песен от Нидерландия> Dopebwoy - Cartier ft. Chivv & 3robi 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 <Песен от Дания> Anja - Where I Am Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 <Песен от Алжир> TiiwTiiw - DAWDAW ft Cheb Nadir, Blanka & Sky (DJ La Meche) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 <Песен от Турция> Dedublüman & Mavzer Tabancas - Belki 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 <Песен от Турция> Madrigal - Seni dert etmeler 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 <Песен от Албания> Capital T x Anxhela Peristeri x Mandi - Habibi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 <Песен от Чехия> Rodan - Introvert Party Club Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 <Песен от Египет> Sherine - El watar el hassas 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 <Песен от Полша> Jann - Gladiator Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.