asylum Публикувано на Декември 16 Report Share Публикувано на Декември 16 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Ей Стружката голям лицемер не е до пари вика хахаха Фена се сетили най-накрая да описват авторите на песните. Да ФЕки(фекалии) така е, само този глас може да пробива стени като бургия! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 От 16.12.2022 г. от 16:27, FolkEmpire каза: Ей Стружката голям лицемер не е до пари вика хахаха Expand 100-200-300 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Леле, хора... сивото коте в клипът е много сладко и красиво! ❤️ Не може да останем равнодушни пред най-хубавото нещо в този клип! Та, сега по темата... Смислен текст, напомня на старият Тони Стораро, но този път начина на пеене е по-различен, изпял е добре песента, но съм сигурен, че е кавър и съм я слушал и преди, а може би имаме и българска версия? Имаме много подобни песни през годините с подобна тематика на Ивана-"Ах тези пари", Стефани - "Плачат и богатите", Мира - "На върха" и още доста... в контекста на старите балади, но не знам дали ще се забележи към днешна дата, включително и аз няма да си я пусна пак! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bolqrkata_82 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Човека пари !! Тони Стораро - Нема пари - 2011 ТОНИ СТОРАРО - Всичко е пари 2014 ТОНИ СТОРАРО и АЛЕКС ИКОНАТА - "Майната на - парите 2021 ТОНИ СТОРАРО - Не е до пари 2022 Разбира се ,че е кавър не мога да се сетя в момента! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Не мога да повярвам...ХАРЕСВА МИ... Имам непоносимост към бучането на Стораро, но тук ми звучи добре. 100 % е гръцки кавър... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 16 Author Report Share Публикувано Декември 16 От 16.12.2022 г. от 19:31, i810 каза: Не мога да повярвам...ХАРЕСВА МИ... Имам непоносимост към бучането на Стораро, но тук ми звучи добре. 100 % е гръцки кавър... Expand Музика: Giorgos Theofanous Аранжимент: Витко Щерев - Шаин Текст: Петя Радева 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 От 16.12.2022 г. от 19:31, i810 каза: Не мога да повярвам...ХАРЕСВА МИ... Имам непоносимост към бучането на Стораро, но тук ми звучи добре. 100 % е гръцки кавър... Expand @bolqrkata_82 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Тонката ако не кавърдиса някоя песен.. просто няма да е той! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Явно се задава 2023г да е годината на кавъри те... Ние взимам ме от Гърция и от Сърбия техни те песни и после те от нас и става един голям паприкаш от топ кавардисвани хитове... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 От 16.12.2022 г. от 18:49, bolqrkata_82 каза: Човека пари !! Тони Стораро - Нема пари - 2011 ТОНИ СТОРАРО - Всичко е пари 2014 ТОНИ СТОРАРО и АЛЕКС ИКОНАТА - "Майната на - парите 2021 ТОНИ СТОРАРО - Не е до пари 2022 Разбира се ,че е кавър не мога да се сетя в момента! Expand Дори това не е толкова фрапантно, колкото самият им начин на живот на цялата им фамилия. “Не е до пари”, а в същото време купува книжката на сина си, коли за по 500 хилки и още и още примери. За мен в това се крие по-голямото лицемерие, да живееш такъв живот, а да пееш песни, в които го отричаш. Иначе и аз като повечето съм приятно изненадан от силния текст, написан от Петя Радева, хубавото и стегнато изпълнение, нетипично за Стораро като цяло. Нека се правят повече балади и песни с послание. Просто, когато то контрастира с действията на изпълнителя в реалния живот, поне за мен, е леко отблъскващо. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 То хубаво не е до пари, ама тия курбани кой ще ги плаща? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 Не харесвам Дъртия Стораро, но е глупаво да очакваме да пеят само автобиографични песни. Все пак нали целта на музиката е да отправя различни послания. Не е задължително изпълнителият да изповядва същите ценности. То по тая логика половината певици трябва да пеят "еби ме, плати ми и се разкарай". Само две фурии са имали топките да възпеят професията си 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 От 17.12.2022 г. от 9:00, Marin каза: Явно се задава 2023г да е годината на кавъри те... Ние взимам ме от Гърция и от Сърбия техни те песни и после те от нас и става един голям паприкаш от топ кавардисвани хитове... Expand 2022 вече съвсем официално си е годината с около 90% кавъри. Искрено се надявам това да не се повтори с 2023... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 От 17.12.2022 г. от 12:31, asylum каза: Не харесвам Дъртия Стораро, но е глупаво да очакваме да пеят само автобиографични песни. Все пак нали целта на музиката е да отправя различни послания. Не е задължително изпълнителият да изповядва същите ценности. То по тая логика половината певици трябва да пеят "еби ме, плати ми и се разкарай". Само две фурии са имали топките да възпеят професията си Expand Ми те половината в момента именно това пеят: Яница, Татяна, Преса, Ариа, и изпускам много още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много лицемерна песен. Автопаркът му сигурно е 2 милиона, а двете му чавета са меркантилни до небето..... Ако беше изпята от друг, по-нормален от финансова гледа точка, щеше да звучи по-истински. От Стораро не е! Няма какво да се лъжем, пари са ни нужни за всичко вече, такава е системата, такъв е животът днес. Екстра Нина го е изпяла много мило и чисто: ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ СА НУЖНИ В ТОЗИ СВЯТ, ДА ГО РАЗГЛЕДАШ С ОБИЧ ДОКАТО СИ МЛАД. ПОЛИТНАЛ С ПТИЦИТЕ КЪМ СЛЪНЧЕВИЯ СВОД, ДА ВИКНЕШ ОТ СЪРЦЕ "ОБИЧАМ ТЕ, ЖИВОТ". Точка! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Вика Тонката не е до пари, а има няколко песни които пее за пари 😀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Песента се е получила доста добре. Текста е смислен и много силен. Оригинала на Василис също е прекрасен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 От 17.12.2022 г. от 18:47, pacho каза: Много лицемерна песен. Автопаркът му сигурно е 2 милиона, а двете му чавета са меркантилни до небето..... Ако беше изпята от друг, по-нормален от финансова гледа точка, щеше да звучи по-истински. От Стораро не е! Няма какво да се лъжем, пари са ни нужни за всичко вече, такава е системата, такъв е животът днес. Екстра Нина го е изпяла много мило и чисто: ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ СА НУЖНИ В ТОЗИ СВЯТ, ДА ГО РАЗГЛЕДАШ С ОБИЧ ДОКАТО СИ МЛАД. ПОЛИТНАЛ С ПТИЦИТЕ КЪМ СЛЪНЧЕВИЯ СВОД, ДА ВИКНЕШ ОТ СЪРЦЕ "ОБИЧАМ ТЕ, ЖИВОТ". Точка! Expand Виж, Тони Стораро е артист и като такъв изпълнява различни песни, разлини роли и послания. Не може да се свързва всеки текст с живота на изпълнителя. Това е като ролите, които играят актьорите във филмите. Повечето певци имат добро финансово положение, но доста са пяти песни с подобно послание. Ивана не изпя ли "Ах, тези пари"? Вярно е, че не демонстрира положение, но тогава беше по-различно. Въпреки това и тя си караше лъскавите джипки. Че трябват пари е факт, но тук се показва, че има и по-важни неща. Не виждам нищо лицемерно, а и живота многократно ни показва, че понякога и всичките пари на света не стигат за да имаш важните неща като здраве, любов, истински приятели, така че, да, не е до пари, както се пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 От 17.12.2022 г. от 17:05, GSA каза: Ми те половината в момента именно това пеят: Яница, Татяна, Преса, Ариа, и изпускам много още. Expand Все едно това не е тематиката на едно 90% от творчеството в жанра изобщо от тая страна на Кокошарник ТВ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.