Emanuela.Carey Публикувано на Декември 22 Report Share Публикувано на Декември 22 Музика: Christos Santikai Текст: Николай Гурманов Аранжимент: Ники Томов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Не мога да повярвам - сменили са Асенов. Явно и Сими са я ударили с кавър вируса. На първо слушане става, не мога да кажа дали ще е хит. Но Момиче от лед и Deja vu също не ми бяха харесали на първо слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Отврат... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ох това има доста голям потенциал да се завърти в дискотеките и да стане нещо като хит, но тая Симона ми е адски отвратителна като образ и артист. Отказвам да я приема насериозно. Клип 2,50 лв без ДДС. Май пак се върнаха на снимките с айфони в 4К резолюция. Галин защо е осрал на Джордан вокалите само и само за да си сложи името и в тоя проект, егати натегача....на всяко гърне похлупак...... Кой беше оригинала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не очаквах толкова дива песен... Напомня ми на някои комерсчета, които Фен вътяха навремето. Зарибява, но не мисля, че това е подходящия момент в кариерата на Симона, в който да скочи към такива парчета. Изглежда като поредното обезличаване на Алфа изпълнител с цел бърз хит - и вероятно ще завърши като еквивалента си от миналата година по това време, Драконови нерви. Клипът кефи, а Симона за пореден път показва, че има харизма на голяма звезда (неизползвана като хората). Не знам дали Галин пак цели някакъв тип скандал с това да я прави на Плейбой зайче в надвечерието на Коледа, но пък знам, че отново няма да му се получи. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 40 минути, ANGEL каза: Кой беше оригинала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Беше ми симпатична, докато не чух някакво клипче с адам при алпер, рядко прости индивиди ми се сториха. Мацката имаше някаква идентичност в началото, но галин е цар в това да ги уеднакви и от интересно червенокосо момиче да направи поредната руса кифла без идентичност. И в тая оесен специално ми е прекалено писклива 😏 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Сузанита си е същата след раждането. По-тъпа песен не знам дали съм чувал. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не ми допадна. Очаквах нещо доста силно, пак по-бърза песен, но не и в такъв стил и с толкова постен текст и аранжимент. На първо слушане не е мойта. Симона е неузнаваема в клипа, особено на кадрите в тортата. След "Момиче от лед" и "Deja vu" не мога да я възприема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 1 час, asylum каза: Сузанита си е същата след раждането. По-тъпа песен не знам дали съм чувал. Сузанита? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 преди 2 минути, lucellent каза: Сузанита? Че не е ли тя? Едва ли е Весела или Глория, макар че и те имат високи чела. 4 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Долен кючек. Поне да имаше и текст като за кючек, пък то някакви лигни. Отделно гласът й е обработен потресаващо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 То хубаво са сменили Тенекията, ама и тоя нещо не го бива, какви са тия свистящи вокали на морското свинче? Все едно слушам индийска боза на пазара в Ню Делхи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Извинявам се,ама с визията на Мерлин Монро,не гледаме ли Сашка Васева 😁.Песен пълен потрес.Какво става 3рите нови песни, които излезнаха, са тотал щета 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мяц-мяц... не е тотал щета. Право е момичето колелото се върти и вече системата я прегази. Да видим дали номерата на Галин ще я спасят или бързо, бързо ще пуснат дует или по-добре трио, ако е твърде зле. Има шанс да мине два милиона, де. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 преди 8 минути, meleto каза: Има шанс да мине два милиона, де. 220к за 2 часа - за 24 ще вземе да удари милион. Галин няма да я остави да флопне, дори ако трябва да маже. Ще плаща реклами, гледания. До Нова Година може да избута едни 5 милиона и да каже - ето я най-голямата млада звезда в България. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: 220к за 2 часа - за 24 ще вземе да удари милион. Галин няма да я остави да флопне, дори ако трябва да маже. Ще плаща реклами, гледания. До Нова Година може да избута едни 5 милиона и да каже - ето я най-голямата млада звезда в България. Хахаха сто процента ше смаже с гледания и броячите тук ще се подмокрят🤓😏🥹 Тя още не е изгряла, а вече трябва да си пуска https://youtu.be/jbB0Ky0l2Gc 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Текста е тъп, но песента е яка! Дано стане хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 На мен текста ми харесва, има смисъл. Видеото не е крайно зле, малко е копирала от Цветелина Янева - "Черните очи" и Емануела - "Подводница". Иначе 2022 - годината на кавърите. "Пак" си остава най-силната й песен, явно просто беше късмет. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 23 Author Report Share Публикувано Декември 23 Като го слушах пак ми звучи като Биткойн, особено на припева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.