RumyanaFen Публикувано на Декември 22 Report Share Публикувано на Декември 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Това отсвирче ми бие на това Циглето намаза заради Гюро-Бидоня, иначе има хитов заряд въпреки какафонията Цоцкова. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Гери Никол не е имала толкова яка песен от ''Напрао ги убивам''. Това има потенциал за брутален хит. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много шумна песен.. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Пълна хамалогия и нищо не се разбира,а клипът е супер просташки 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Гюра Сопол е толкова антипатична като държание. Иначе песента наистина не е лоша, но клипа е голяма простотия. Щеше да ми е интересно да чуя версията на Алисия, според мен е била по-добра. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Инструментала е от времената на Ара , Оцко е сбъркал тия двамата за Кристиана и Крум, това си е песен точно за тях... След кавъра от Мили Китич.... на Сузанита все си мислих, че няма да паднем по-надолу, но то дъното няма дъно явно... Гери-Никол в Хит Микс, а сиктир... доживях. Нищо не схванах от текста, нищо не им се разбира, асболютна какафония. Отсвирчето е нещо, което мисля, че беше в някоя стара песен на Джина Стоева или Румина от Оцко но не се сещам коя е. Абе мирише ми на 2008-ма и гущера като цяло... Страшна какафония, да бяха сложили субтитри. P.S.: Има връзки и от тая на Крум: Особено това "теле,теле,телефона" е "келе,келе,келе" от песента на Крум, както и темпото на песента. Общо взето оригинала е някъде из Джина и Румина ама не се сещам къде точно. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много тъжно за Гери-Никол. Оказа се еднодневка. Мина й времето, но и песните й са доста слабички. Тази не е изключение. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Доста е шумна наистина, но припевчето бързо се лепи, а Гуци пее чалгичка по-добре от Тита😅 Ама като цяло е забавно-смешно и мога да си представя как малки чалга пеперудки се вживяват в дискотеките как обичат грубо и подскачат. Има някакъв заряд таз какафония, а и е доста кратка 😀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Заболя ме главата и ушите от тази какафония… тотален флоп 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Много гнусен гном е тази, курвенският клип не е за коментиране. Ако съм на СЕМ ще ги глобя и ще го сваля. Песента е крайно тъпа и незапеваема. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Мале мале на къде отива тази музика и те я двамата вместо да пускат песен да бяха се минали първо за да им мине мерак. Но явно замисълът на клипа на тази пасен е Гери да покаже на днешната младеж как се застава към трепета и голямата допра за какво се ползва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 15 часа , FolkEmpire каза: Това отсвирче ми бие на това Циглето намаза заради Гюро-Бидоня, иначе има хитов заряд въпреки какафонията Цоцкова. Същото е! Тази песен е пародия! Лайно! Боклук! Нищо повече! Тоя да се скрие вече! Триъгълно лице! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 На къде отива тази музика, ужас! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.