lucellent Публикувано на Декември 23 Report Share Публикувано на Декември 23 Music: Daniel Ganev Arrangement: Daniel Ganev Rec | Mix | Master: Daniel Ganev (DG Studio) Bulgarian Lyrics: Siana & Rosen Dimitrov Arabic Lyrics: Adam Othman — Samar 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Ужасно и неслушаемо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Това дори гласът на Десислава не може да го спаси за съжаление. На моменти ми звучи като Еротична машина мелодията, а текстът толкова банален… много слабо. Хубаво и че не очаквах много, но като цяло много слаба музикална година за Десислава, за съжаление. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Очакваната поредна mediocre песен на захвърлилата хъса си Деси Слава. Но иначе не е лоша. Харесва ми, че той пее на арабски. А Дес изглежда като преди години, което не знам дали да ме радва или да ме плаши. Хит не вярвам да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Деската си умира да седи неподвижна като статуя, за да могат после да я изтънят на програмките. Поредната й излишна песен и присъствие някъде. Дано поне е взела някой лев за това участие. Много смешни са ми кадрите там, където се прибра вкъщи и се строи като ученичка. А и с тези обуща, наистина е вкарала някакви нотки от 98-ма - 99-та. Познах, че САМАР е по-добре да си остане раница или дисаги за магаре. "Не искам друг да доближиш" звучи много зле, чисто граматически. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Песента не е лоша. Ганев си е топ, гласът на Деса се връзва добре. Използвани са семпли от Граници. А този може да е мазен и филмар, но в сравнение с Робов, Лео и подобни звучи доста добре. Но ако говорим за хитов потенциал, вероятно няма да я бъде. Само някои части на Деса се забиват от първия път. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Много ми хареса песента, получила им се е и видеото е добре. Тази година Десислава е продуктивна като тръгнеш от Мъже милиарди, Парти животни, Брутален, Поискай от мен и Само ти - 5 песни, добре е, като любима ще ми остане Мъже милиарди от тези, но всъщност този дует доста ми допада. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 2 часа , SG каза: Очакваната поредна mediocre песен на захвърлилата хъса си Деси Слава. Но иначе не е лоша. Харесва ми, че той пее на арабски. А Дес изглежда като преди години, което не знам дали да ме радва или да ме плаши. Хит не вярвам да е. Хъд е последното нещо, което свързвам с Деси Крава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Много ми харесва песента,особено часта на Деси Слава.Смятам ,че добре се е получило и клипът е интересен . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 преди 58 минути, DarkChild каза: Хъд е последното нещо, което свързвам с Деси Крава. Днешната Деси Слава. Онази от преди години пак си беше неадекватна чат-пат, но имаше и стремеж да отстоява себе си и да издава най-разнообразна продукция от всички. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Добре, че я чух преди да прочета коментарите. На мен пък ми се стори доста свежо парче, хем е достатъчно комерс, хем не е прекалено мазно и има и ретро нотка. Екзотична комбинация се е получила с арабския. За клипа също доста са се постарали. Аз съм много доволен от Доня Десс Баретата! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 "От тебе искам да са ми децата" - айде, изгорЕ и тоя младок 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Без мангустата щеше да е по-добре я хабиби мабиби върви в арабските страни, че много виеш... Вокалите на Деса са топ, както и музиката от ДГ! Отсвира с китарката е топ! На моменти видеото ми идва малко нискобюджетно където са сцените с побоя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 8 часа , Gerganafen каза: "От тебе искам да са ми децата" - айде, изгорЕ и тоя младок Да не чуе нещо от еклеРени. 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Доня май е снимала тоя клип като визитка за бъдещата си кариера като озвучителка на анимационни филми? Иначе можеше да мине и без Дисаг, Деса нещо не случи на дуетни партньори тази година. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 5 часа , Lelqtian каза: Деса нещо не случи на дуетни партньори тази година. Това все едно е някаква игра на съдбата, а не осъзнат избор с предвестен край. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 преди 6 часа , Lelqtian каза: Иначе можеше да мине и без Дисаг, Деса нещо не случи на дуетни партньори тази година. Нямаше късмет, Глория ги грабна всичките добри дуетни партньори. Кой превари, той завари. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Готинко. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.