Emanuela.Carey Публикувано на Декември 28 Report Share Публикувано на Декември 28 музика: Даниел Ганев текст: Сиана и Емануела аранжимент: Даниел Ганев 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Частта на Емануела е яка, но песента ми идва слаба Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 Нечувано. Невиждано. Иноваторско. Истински ХИТ. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Топ хит! Новата година ще стартира ударно с тази хитачка. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Тъпичко,Анка е бита карта от години,пуснах си песента само заради Емануела,но и тя не я спасява. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 ХИТ!!! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Ко не беше гнусният текст, щях да я слушам яко. Добро изпяване и от двете. Противен клип, но по принцип това не ми пречи. Не бих си я пуснал пак доброволно. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Лелките избухнаха. Много ми хареса. Топ хит, и клипа е много свеж ❤️ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Може и да се слуша покрай нова година, но песента е потресаващо тъпа. За жалост за Анелия вече нямам надежда... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Очаквах бруталка като Дърпяй, ама е поредна боза и от двете. Флоп дуо 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 преди 11 минути, Willy каза: Очаквах бруталка като Дърпяй, ама е поредна боза и от двете. Флоп дуо Айде сега не завиждай че враг номер 1 на диабетиците изкара годината с кавърдисване, а иконите бият в земята с авторски хит. 5 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Слабичко е, очаквах бруталка като “Дърпай я”… 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 1 час, Willy каза: Очаквах бруталка като Дърпяй, ама е поредна боза и от двете. Флоп дуо Поредната боза? Алоооо..... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 преди 7 минути, BobiTo каза: Поредната боза? Алоооо..... Наранихме се не ми действа. Няма драма е секси брутален хит. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Повече от страхотни!!! Песен, клип, сексииии хит!!! Ще се слуша! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 28 Author Report Share Публикувано Декември 28 За по-малко от два часа песента събра над 100 клипа в Тикток и така Емануела ще завърши годината с пореден тренд там. (Единствената ѝ песен за годината, която не е имала тренд остава “Ако тръгна”) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 След яката "Наранихме се" не мога да я възприема на този етап. "Няма драма" ми харесва много повече ако трябва да я сравня с нещо бързо. На този дует текста е с изтъркана тематика и тъпее. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Обаче тук всички са очаквали "Дърпай я" 2, а не си спомнят в началото какъв брутален хейт изяде тази песен. Чак по-напред във времето се разви като мега хит 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Евтино.. Емануела продукт.. Жалко за Анелия.. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Цак, цак, цак яша мафиот! Напомня ми на нея малко Ганев както винаги със супер звук! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Доста слаб и равен рефрен, музиката е много яка. И за двете е леко слабичко. Анелия това лято изкара 3 пъти по-качествени песен и видео. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Неслушаемо ми е. Не бих си го причинила втори път... Простоват и елементарен текст, който адски ме дразни. Не става... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Боза след боза само пускат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Направо е за коша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Отврат. Анелия наистина е кота 0 и последния и кавър е някакъв късмет. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.