Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 6 часа , pacho каза: Рени ще готви при Симона след малко. А ето и какво приготви Рени: 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Януари 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 15 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, Stela каза: А ето и какво приготви Рени: Това е прекалено сложно за нея... най-много да намаже една филия с шоколад отгоре. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, Danger. каза: Ще ти я поръчам да ти пее на РД-то 🥳 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Току що, pacho каза: Това е прекалено сложно за нея... най-много да намаже една филия с шоколад отгоре. Глория е била в бекстейджа и виждайки всичко това и станало лошо. Веднага предложила на Рени да я изпрати на почивка при доктор Емилова, а на дъщеря си забранила да опитва от храната. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 17 часа , pacho каза: Митко Планетчо пуска VHS касети на орк. Кристал и Сашка Васева по Нова тв. Събуди се - Нищо лично - Planetcho WWW.VBOX7.COM А какво стана, че той се отказа от Глория? Май се бяха карали нещо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Топ-а от събота: 1. Фики - Чупки в кръста - 264К 2. Азис и Дамян - Airport - 242K 3. Галена и Саби - Не си ме давай - 168К 4. Фики и Емрах - 142К 5. Фики - Вамос, Вамос - 134К --------------------------------------- Галена - ЧРД - 82К, Мангава тут - 67К, Алкохол - 55К, Пистолет - 54К, WTB - 54K, Като за световно - 53К, Наранихме се - 53К, Към вратата - 53К ВНЛ - 49К, Отпусни се - 61К, Пияни нощи - 47К, Брутален - 54К, Яче, яче - 37К, Симона - 31К Сладкото зло - 29К, Еуфория - 29К, Мълчете си - 12К, Поискай от мен - 12К 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 19 часа , pacho каза: Митко Планетчо пуска VHS касети на орк. Кристал и Сашка Васева по Нова тв. Събуди се - Нищо лично - Planetcho WWW.VBOX7.COM Тоя човек има наистина голям фолк архив. Иначе голяма част от видео касетите които показа ги има и в Олх и Базар бг. В канала си качва и видеоклипове които на практика не ги е имало в интернет, както и откъси от Фолкмаратон. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час , Stela каза: Топ-а от събота: 1. Фики - Чупки в кръста - 264К 2. Азис и Дамян - Airport - 242K 3. Галена и Саби - Не си ме давай - 168К 4. Фики и Емрах - 142К 5. Фики - Вамос, Вамос - 134К --------------------------------------- Галена - ЧРД - 82К, Мангава тут - 67К, Алкохол - 55К, Пистолет - 54К, WTB - 54K, Като за световно - 53К, Наранихме се - 53К, Към вратата - 53К ВНЛ - 49К, Отпусни се - 61К, Пияни нощи - 47К, Брутален - 54К, Яче, яче - 37К, Симона - 31К Сладкото зло - 29К, Еуфория - 29К, Мълчете си - 12К, Поискай от мен - 12К Кефи ме как Airport прави почти 100к повече дневно от Не си ме давай, но втората има повече гледания от България за последната седмица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 11 минути, Willy каза: Кефи ме как Airport прави почти 100к повече дневно от Не си ме давай, но втората има повече гледания от България за последната седмица. Airport е кючекчийска песен и знаем към кой таргет зрители е насочена. Тематиката на песента е такава, че предполага голямо задържане и стабилни гледания заради работещите в чужбина. А и все пак Азис си прави винаги от чужбина. Похвален е успеха на "Не си ме давай", особено защото не го очаквахме при положение, че Саби не е голямо и развито вече име. Аз не мислех, че ще има този успех и особено, че ще мине ЧРД. Към момента обаче се очертава голям хит и на мен дори ми е по-любима. ЧРД ми омръзна вече, въпреки че и тя си е яка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Топ хит 🥰 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 @Willy Според теб кой е най-успешния дует на Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 3 часа , GSA каза: А какво стана, че той се отказа от Глория? Май се бяха карали нещо. Не знам нищо по темата. Тя май не с един фен само се е карала. Ама те си го причиняват, зор голям да са приятели със звездите.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 52 минути, Stela каза: @Willy Според теб кой е най-успешния дует на Галена? Разбира се дестинацията, която ще пропуснеш след 15 дни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 55 минути, Stela каза: @Willy Според теб кой е най-успешния дует на Галена? ВНЛ > Кой > Пей сърце > В твоите очи Топ 5 е и нещо между Добре ли си, Боже прости или Неудобни въпроси. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 7 минути, Danger. каза: Разбира се дестинацията, която ще пропуснеш след 15 дни Намери ми полет само до Маракеш и идвам. Иначе ще трябва да я повтаряш пак с мен. 🤪🤪🤪 Много й отиват на Галя арабските визии обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Бест Галена дует е разбира се Мой, останалото е соета 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Милко Калайджев И Галена - Ало, Тук Ли Си WWW.VBOX7.COM Милко Калайджев И Галена - Ало, Тук Ли Си и противната Кой! 2 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Но ако говорим изобщо за колаборации на Галена, нищо не е по-топ от 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 часа , Stela каза: @Willy Според теб кой е най-успешния дует на Галена? Дуета ѝ с Тита 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Тя нали не е отделно от Пайнер, защо я пускат по Фен Тв 🤔 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час, Just_Me каза: Тя нали не е отделно от Пайнер, защо я пускат по Фен Тв 🤔 Не, не мога. Предавам се. Коя? 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 6 часа , Danger. каза: Някой има ли го този актуализиран списък с хонорарите? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час , Just_Me каза: Тя нали не е отделно от Пайнер, защо я пускат по Фен Тв 🤔 Самопродуциращ се изпълнител е от миналата година, а Пайнер и се явяват само дистрибутори и организатори на събития. Май всичко след "От утре" нататък си е нейно, и може да го влачи свободно по всички радиа и телевизии които пожелае. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари