Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 2003... 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 2003:: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Да се върнем малко по-назад. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 През 2003 Екстра Нина също имаше една от най-силните си години, вдигайки нивото на клиповете. ❤️ 2 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 2003та И кво я пускате толкова тая обложка на компилация от 2003та? То че качеството е гадно, гадно е, ма само Секси хита Майчето (Нури) все още си отговаря на оригиналния фейс. Останалите дори със жокер ще ми е трудно да налучкам кое заглавие отговаря на коя снимка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 5 минути, Lelqtian каза: 2003та И кво я пускате толкова тая обложка на компилация от 2003та? То че качеството е гадно, гадно е, ма само Секси хита Майчето (Нури) все още си отговаря на оригиналния фейс. Останалите дори със жокер ще ми е трудно да налучкам кое заглавие отговаря на коя снимка Разпознах мъжовете - Найден, Славеев, Магапаса, Жоро, Коста... Защо Мариана Калчева са я сложили два пъти? Над нея май е Есил Дюран. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Дояде ми се 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Преслава да се учи!😂🎄❤️ Да има чупки в корема!😂 #preslava... WWW.FACEBOOK.COM 795 хил. преглеждания, 9 хил. харесвания, 222 коментара, 414 споделяния, Facebook Reels от Поп - фолк хитове до скъсване: Преслава да се учи!😂🎄❤️ Да... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 1 година от премиерата на най-бруталния кавър шедьовър за изминалата година: 2 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Като казахте 2003 г., тази година стават 20 години от тези бруталните тракове на Десс, както и от първото и напускане на Пайнер: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Цели 20 години откакто напусна Пайнер в най-силната ера за монопола и все още не е залязла, въпреки усилените си опити да постигне точно това... С повече акъл тази жена можеше да е егати звездата на България... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Почти съм сигурен, че и тези бяха от 2003. И леля ви Есил беше силна. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 13 часа , meleto каза: Май това е първият клип в метрото Нелина в "Сляпата неделя" има кадри от метрото - преди Ивана, за Протокола само. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 5 минути, pacho каза: Нелина в "Сляпата неделя" има кадри от метрото - преди Ивана, за Протокола само. Въобще не бях се заглеждал. Ама то са толкова кратки кадри. А тая песен не ми е била интересна през 2000. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Щом вече и на гърба си има косми явно се боде с хормони. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Попфолк певицата Дебора: Винаги съм искала детето ми да има баща, но стана друго - Signal.bg SIGNAL.BG Попфолк певицата Дебора обяви, че се завръща към музиката, след като последните 4 години посвети на сина си Самуил. „Имам една песен, която имам от няколко години, тя е бърза, любовна и много хубава, планирала съм лятото да се завърна с нея и се надявам да е много ударно“ – споделя тя пред “Телеграф”. Вече […] 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 2 часа , FikLena каза: Тарифата е за предаване на срамни въшки като си мушка телефони в гащите 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 2 часа , DarkChild каза: Щом вече и на гърба си има косми явно се боде с хормони. Това на снимката не е той. Доста често качва чужди гърди, ръце и тн, да не говорим че представя един арабин за свой баща 😂 Яко удря дъното с лъжите и изцепките си.. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 5 часа , asylum каза: Попфолк певицата Дебора: Винаги съм искала детето ми да има баща, но стана друго - Signal.bg SIGNAL.BG Попфолк певицата Дебора обяви, че се завръща към музиката, след като последните 4 години посвети на сина си Самуил. „Имам една песен, която имам от няколко години, тя е бърза, любовна и много хубава, планирала съм лятото да се завърна с нея и се надявам да е много ударно“ – споделя тя пред “Телеграф”. Вече […] Голяма наглост, какво шумно завръщане, все едно някой знае че се е отказвала. Или изобщо????? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Луна направи най-драстичната промяна във визията си - Signal.bg SIGNAL.BG Луна се преобрази тотално и шокира последователите си в социалната мрежа с новия си вид. Певицата, за която русия цвят на косите е запазена марка още от началото на кариерата й, реши да експериментира. Луна посрещна 2023-а дръзко: Вдигни летвата над всички останали Легендарната фолк звезда пусна кадри, на които се вижда, че е заложила […] 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари