lucellent Публикувано на Януари 6 Report Share Публикувано на Януари 6 Музика: Диона и Даниел Ганев Аранжимент: Даниел Ганев Текст: Диона & Сияна Режисьор: Виктор Андонов / Рик Оператор : Радослав Гочев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Ей тва е Диона! От "Филмарка" не й се е получавало толкова добре! Трябва да разчита повече на себе си и Ганев, с тенекията не е нищо друго освен една екс-алфа. Личи си колко много иска дует с Галена, обаче. Супер изпипан проект! Диона не се е щадила откъм пари тук. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Топ е песента им и е гърмеж... Евала и на майстор Даниел Ганев!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Да продължава да работи с Ганев. Много добре се е получило. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Не ми харесва! То на Диона отдавна нищо не става....един кьорав хит няма. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Тая имам чувството,че през седмица пуска нови песни.Откакто напусна Алфа нищо нейно не ми е харесвало. Това също ще е флоп. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 От "Къде си" си личи каква фенка е на Галена, сега пък опит за нова версия на "Еуфория", но този път е доста по-слабо от нея! На Галена беше хит, а това няма начин да се забележи. Диона има качества да бъде индивидуална, с "Любовница" и "Филмарка" й се получи перфектно, песните бяха повече от добри, но ако ще продължава да имитира Галена нещата няма да се получат! От далече крещи евтина версия на "Еуфория" - да, да, да.... !!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Зоопарк/Феноменален/Между гърдите, версия 111. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Готино аранжиментче на Ганев както винаги, Гьона да продължава с него! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.