DevilWish Публикувано на Януари 12 Report Share Публикувано на Януари 12 Музика и текст: Александра Койкова - AYA Аранжимент: Bujaa BEATS и Оцко Режисьор: HMM Team 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Не е зле, ама е малко постен аранжиментът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshamechos Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Слабо ми е като за певица ниво дебютантка. Трябваше нещо силно Оцково да направи и да slay-не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Това момиче ми харесва още от дебюта ѝ. Дуетите с Лео и Весоу бяха напълно излишни за нея защото може и сама. Гласът ѝ ми харесва повече от Алфите и Данна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 14 часа , asylum каза: Wtf, помислих, че си я постнал като поздрав към пИвицата, а то нейното "творение" верно е 1:1 с мега хита на Ванчето. Супер нагла кражба на тази пишман "композиторка", директна червена точка получава от мен - ако ще и дует с Ую да направи занапред! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 Бях сигурен, че тази песен ми е позната! Ето от къде! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Наистина на Валя Великова песента е по-добра. Но тая Ая е егати мацката, и клипа е с много готини цветове. Буя бийтс няма кво да го коментираме, топ бийтмейкър е! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Опааа на кака Ванче някой е краднал хита! Хайде сега да ги съди Цоцко и тая Бая! Иначе да музиката е на друг не на Ая Бая! Тази е толкова невзрачна, че отдавна й беше времето да се откаже, а тя още се мъчи, хайде да се срива спонсора й, че ми писна от бездарни и неизвестни хлебарки дето се пръкват всеки ден... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.