Ergeni Публикувано на Януари 22 Report Share Публикувано на Януари 22 Само песни от 2003. Само 1 песен на пост Не се допускат дискусии. Без дублиране на песни (проверявай преди да публикуваш!) За да се зарежда по-бързо страницата използвайте Spoiler бутона, за да скриете видеото/видеата. Ако дадена песен има видеоклип, публикувайте официалния клип. Ако някой от атрибутите по-долу не са ви известни - преди да публикувате питайте в тази тема: Формат: [Заглавие]: [Изпълнител]: [Издател]: [Автори на песента]: [Дата на издаване]: [Описание]: [Албум]: [YouTube]: [Vbox7]: [Режисьор на видеото]: Можете да направите същата тема за други месеци или години. Форматът трябва да е същият (копирай от тази тема). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 [Заглавие]: Само мене нямаш [Изпълнител]: Анелия [Издател]: Пайнер/Про мюзик [Автори на песента]: [Дата на издаване]: 2002 [Описание]: Видеоклипът излиза през 2003. Песента е част от албума "Погледни ме в очите" от 2002 [Албум]: Погледни ме в очите [Режисьор на видеото]: Spoiler Aneliq - Samo mene nqmash WWW.VBOX7.COM the best Anelia - Samo mene nqmash Live 2003 WWW.VBOX7.COM 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 [Заглавие]: Перла [Изпълнител]: Таня Боева [Издател]: Независимо производство [Автори на песента]: [Дата на издаване]: [Описание]: [Албум]: Тaня Боевa 2003 [YouTube]: [Vbox7]: [Режисьор на видеото]: 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 [Заглавие]: “Не мога без тебе” [Изпълнител]: Рени [Издател]: Пайнер [Автори на песента]: Музика и аранжимент: Горан Радкович-Рале; текст: Людмила Гайтанджиева [Дата на издаване]: 19.03.2003г. [Режисьор на видеото]: Людмил Иларионов-Люси [Албум]: “Какво е обич” [YouTube]: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 [Заглавие]: “Думи две” [Изпълнител]: Деси слава [Издател]: Пайнер [Автори на песента]: [Дата на издаване]: 2003 [Режисьор на видеото]: [Албум]: [YouTube]: Spoiler За първи път забелязах на 0:55 щръкналото зърно 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 [Заглавие]: Заблуда [Изпълнител]: Глория [Издател]: Пайнер [Автори на песента]: Текст: Стефка Ангелова, Музика: Ленко Драганов, Аранжимент: Ленко Драганов [Дата на издаване]: 2003 година [Албум]: Крепост 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 [Заглавие]: Агресия [Изпълнител]: Райна [Издател]: Пайнер [Автори на песента]: Текст: Свобода Даскалова, Музика: Ленко Драганов, Аранжимент: Ленко Драганов [Дата на издаване]: 2003 година [Албум]: Агресия [Режисьор на видеото]: 1 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 [Заглавие]: Обичана бях [Изпълнител]: Цветелина [Издател]: Орфей мюзик, Продуцент - Цветелина [Автори на песента]: Текст: Свобода Даскалова, Музика: Дани Манолова, Аранжимент: Пламен Велинов [Дата на издаване]: 2003 [Албум]: Любовта е като сянка 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 [Заглавие]: Докосваш [Изпълнител]: Мира [Издател]: Пайнер Мюзик [Автори на песента]: [Дата на издаване]: 2003 [Албум]: Искам 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 [Заглавие]: Обичай ме така [Изпълнител]: Мария и Dj Джери [Издател]: Пайнер [Автори на песента]: Музика и аранжимент: Димитър Петров, Текст: Стефка Ангелова [Дата на издаване]: 2003 [Албум]: Истинска 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 [Заглавие]: Тръгвам си, за да остана [Изпълнител]: Малина [Издател]: Пайнер [Автори на песента]: Музика и аранжимент: Токича, Текст: Мариета Ангелова [Дата на издаване]: 2003 [Албум]: Малина 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 [Заглавие]: Като сън [Изпълнител]: Константин [Издател]: Орфей мюзик [Режисьор на видеото]: Магърдич Халваджиян [Автори на песента]: Текст: Надежда Захариева [Дата на издаване]: 2003 [Албум]: Като сън 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 [Заглавие]: Любов не прося [Изпълнител]: Райна [Издател]: Пайнер [Автори на песента]: т. Свобода Даскалова и Мария Загорова, м. Илия Загоров, ар. Огнян Тодоров [Дата на издаване]: пролет 2003 [Албум]: Агресия [YouTube]: [Режисьор на видеото]: Румен Атанасов 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 [Заглавие]: Обичай ме [Изпълнител]: Анелия [Издател]: Пайнер [Автори на песента]: т. Мая Димитрова, м. Тодор Димитров-Токича, ар. Тодор Димитров-Токича [Дата на издаване]: лято 2003 [Албум]: Не поглеждай назад 2004, Пайнер Хит Сезони - Есен 2003 [YouTube]: Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 [Заглавие]: Имам нужда от теб [Изпълнител]: Люси feat Рейхан [Издател]: Пайнер [Автори на песента]: [Дата на издаване]: 2003 [YouTube]: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари