z_o_ Публикувано на Януари 27 Report Share Публикувано на Януари 27 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Добър видео клип! Ивана поне от 2004 година не е изглеждала по-добре от сега. Браво за което. Трябва да държиш на външния си вид, защото е важен и показва, че може да изглежда доста добре за годините си, красива е. И то много повече от по-млади свои колежки, повечето пред нея са бабички. Песента обаче жалко, но е прекалено еднотипна с нейни песни в стар стил. Не мисля и не го виждам като хит това. Не е лоша, просто едва ли ще я слушам...... След добрия външен вид, старанието за клипове...... вече е време да направи нещо хитово, а все едно дали ще е кавър или не. Нещо по-бързо, ударно..... това не мога да го определя какво е, но не е песента която ще се нареди до добрите и хубави песни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не е лоша, наистина има препратки към старите ѝ песни, но не знам дали е най-доброто за голямо завръщане, което всички чакаха толкова време. Аранжимента не ми харесва, но не пише кой го е правил. Текста и вокалите правят песента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Добро предложение от Ивана, но има две_три неща, които ме карат да не искам пак да си пусна парчето. На припева това не ми УЧИВА ролята ме дразни, чак ми става смешно колко натъртва и как го произнася. Другото е, че самият аранжимент е някак като недовърше. Липсва още малко звук, нещо по-ударно особено в припева. И отсвирите са твъъърде дълги, трябваше да са по-кратки частите, в които не пее някак. Иначе видеото е много добре направено, на моменти ми напомня на Галка на РД. Хубаво, че се е задвижила Ивана. Някак предпочитам песни от нея, вместо поредните еднитипни уж нови на Алфа и Дайминд например. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Уж Ивана, уж цирк, а не виждаме нито нея, и най-вече Драго Чая в клипа????? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Защо е в канала на Планета??? Или и тя като Гло ще пуска и в двата канала едно и също? Клипът е доста по-добър от песента. А тя е леко скучна. Куплетите са ми по-запомнящи се от припева. Не знам. Липсва ударност. Не е дразнеща, но и май няма да си я пусна втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Наистина ли ви харесва визията й? За мен е ужасяваща. Особено в първата част. Като деформирана е в лицето. Устата е не се връзва с главата, а гримът е плачевен. Песента не е лоша. Напомня ми на друга, но не се сещам коя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Изключително лош грим... Физиономията и е плашеща чак... Песента не ме грабна, за което чак съжалявам... Защото Ивана толкова рядко прави нова музика, че очакванията на човек са да е нещо наистина запомнящо се. 🤨 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Тази жена става все пo-странна в лице. Песента не ме грабва на първо слушаме. И интересно защо не са писали авторите на музиката и текста 🤔 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 час , i810 каза: Изключително лош грим... Физиономията и е плашеща чак... А ползва същата гримьорка като Глория Сигурно като я гримират взима четката и почва да си драска скули сама Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Припевът прави песента. Не е лоша. Клипът е ок. В Ивана има още доста хляб и я предпочитам пред днешните еднодневки и бозите им. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не знам да ли се завръща но определено песента им е голям цирк от толкова години е на сцената Ивана защо не се довери на маестро Даниел Ганев да им направи един истински и запомнящ се хит ами ни поднася тази боза която е като демо проект... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Аз съм супер впечатлен. Клипът е някакво мега високо ниво като за Ивана, сравнен с последните и такива. Изключително силен текст както обикновено и въздействащо изпълнение. Ивана пък е страшно красива в клипа, а визиите са убийствени. Браво - много съм доволен. Дано е по-продуктивна, но за певица с над 20 годишна кариера наистина не е нужно да се вадят песни и клипове всяка година. Аз все пак се надявам и на албум през 2023. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: А ползва същата гримьорка като Глория Сигурно като я гримират взима четката и почва да си драска скули сама Гюра забавя, но не забравя. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Страхотна песен, и за клипът също са се постарали. Браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 9 минути, Gerganafen каза: Страхотна песен, и за клипът също са се постарали. Браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Хубаво е, че се е аквивизирала. Не е лоша песента, силен текст както обикновено, но нещо ми липсва. Дано наистина е по-продуктивна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Еййй това селско "йи" на Ванюшя Аранжора не си е доизпипал рипийт дръмса и се чува как го е рязал тоя семпъл и прескача Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Напомня ми много на старата Ивана с тежките песни и текстове. Харесва ми. Дано залага повече на своя стил и при следващи проекти. Клипа също е добър, цветен и разчупен. Постарали са се да покажат емоцията от песента с него и тематиката също се връзва. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Много хубав клип и приятна песен. Наистина нещо много малко липства на песента за да е страхотна, но просто го няма... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.