Gerganafen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Преслава си е сменила обложките на почти всички песни в стрийм платформите. Преди бяха скрийншоти от клиповете. Yo.Design (@yotovdesign) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 78 Likes, 14 Comments - Yo.Design (@yotovdesign) on Instagram: "PRESLAVA - Updated artworks for the streaming platforms • part one • • • #Preslava #Artworks #Stream" Браво! Видях, че някаква Tania_Star е коментирала и помислих, че нашата Узунова звезда се е завърнала в Инстаграм, а то била оная "измислената" певачица, както би я определила Зайкинята 😕 @zai4eto82 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 1 час, pacho каза: Богаташка, пък клиповете и парцалите й са по 50 стотинки... странна работа. И с Цветин не ги виждаме да ходят по екзотични почивки, може да пести за старините. Много е тъпо да поствате такива статии, ама когато няма с какво друго да изпъкне - бута се това колко пари изкарвала. Поне не носи парцали от 2 лв от Илиенци като баба Яга. 20 години се фтъкнала в едни обувки и само с тях 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 15 минути, Gerganafen каза: Браво! Видях, че някаква Tania_Star е коментирала и помислих, че нашата Узунова звезда се е завърнала в Инстаграм, а то била оная "измислената" певачица, както би я определила Зайкинята 😕 @zai4eto82 Tania Uzunova (@marpasionbeso) • Instagram photos and videos INSTAGRAM.COM 104 Followers, 702 Following, 755 Posts - See Instagram photos and videos from Tania Uzunova (@marpasionbeso) 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 1 минута, THE IIconic каза: Tania Uzunova (@marpasionbeso) • Instagram photos and videos INSTAGRAM.COM 104 Followers, 702 Following, 755 Posts - See Instagram photos and videos from Tania Uzunova (@marpasionbeso) Явно ме е блокирала, излиза ми "Потребителят не е намерен" 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Най-добрата вокалистка в поп-фолка и Десислава на едно място ❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 1 час, THE IIconic каза: Поне не носи парцали от 2 лв от Илиенци като баба Яга. 20 години се фтъкнала в едни обувки и само с тях И какво от това? Поне не замърсява излишно околната среда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 1 час, Gerganafen каза: Явно ме е блокирала, излиза ми "Потребителят не е намерен" Пак пусни поздрав за нея. Нека 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 6 минути, THE IIconic каза: Пак пусни поздрав за нея. Нека Няма как, като няма карантина Дамян не се излага онлайн. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 И мен кралицата ме е блокнала 😢 само нз отде ми има инстаграма, ама нищо де. Някой не общува ли с нея? 🙄 между другото имам колежка дето се имат 😆 трябва да я поразпитам нея за малко клюки 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 20 минути, Arwity каза: И мен кралицата ме е блокнала 😢 само нз отде ми има инстаграма, ама нищо де. Някой не общува ли с нея? 🙄 между другото имам колежка дето се имат 😆 трябва да я поразпитам нея за малко клюки Профилът й е скрит така или иначе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Най-добрата вокалистка в поп-фолка и Десислава на едно място ❤️ Каква излагация. Десислава на плейбек, Емануела на живо🫠 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 1 час, Гальо каза: Каква излагация. Десислава на плейбек, Емануела на живо🫠 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 От 7.02.2023 г. от 10:15, Danger. каза: Това по някаква случайност си го пуснах в самолета на autoplay и съм заспал на нея и съм я изслушал около 35 пъти и сега ми се е набила в главата ( а имам претенции за песни иначе ) Много по-добре да слушаш Мирела десетки пъти в самолета, отколкото ревящи бебета и деца... Доказано! Песента е яка и е нормално да ти се набие в главата. И мен ме зариби. 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 От 7.02.2023 г. от 21:27, pechenko каза: Кой е този с ваденките вместо вежди? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 11 минути, Stela каза: Кой е този с ваденките вместо вежди? Ангел Пилчев. Голям нейн фен 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 https://vm.tiktok.com/ZMY6fWEoq/ Втората версия на клипа Феноменален! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 https://www.youtube.com/watch?v=h6GJjfxaRB4 Камелия защо е записвала друга версия на "Ти си виновен"? Да не би да е имало проблем с ударните на Ана Виси? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 23 минути, pacho каза: https://www.youtube.com/watch?v=h6GJjfxaRB4 Камелия защо е записвала друга версия на "Ти си виновен"? Да не би да е имало проблем с ударните на Ана Виси? Това не е ли авторска? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 24 минути, pacho каза: https://www.youtube.com/watch?v=h6GJjfxaRB4 Камелия защо е записвала друга версия на "Ти си виновен"? Да не би да е имало проблем с ударните на Ана Виси? То си беше като макси сингъл, имаше няколко версии. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 11 часа , pacho каза: https://www.youtube.com/watch?v=h6GJjfxaRB4 Камелия защо е записвала друга версия на "Ти си виновен"? Да не би да е имало проблем с ударните на Ана Виси? Най-яката версия е тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Галена снощи не е излязла на участието си в Плаза. Пак ли е предозирала с наркотици или с инсулин?🤭 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Да й дадат една вафла Баровец, може да й мине. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари