Olay Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 26 минути, presi_presi каза: ФинансираШЕ! Вече спря и затова има промени. Дори се говори че е участвал с дял в самата фирмата. Затова е МЕ(Меди)ГА(Галена). Доста неща ще ви станат ясни, само полека Тези неща се проверяват за 5 секунди в търговския регистър вместо да влизаме в някакви конспирации. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Ами с това че участва в проекти с тях и плаща клипове си е финансиране. Иначе ме съмнява да я бъркат участията на Андреа или на когото и да е. Теорията на Дора има много дупки. Ако Сашка наистина саботираше участия, защо Алфа имат най-много участия от всички при положение че са им конкуренция? Как така само на Дора и секнаха участията и спряха да я канят? Защото ходеше пияна и надрусана и се излагаше. Нормално да я сметнат за непрофесионална. Да каже кои са тези колеги на които Сашка е приложила такива тактики. Същото говореше за Пайнера, сега са приятели и го уважавала. Наистина има доста пропуски в историята. Галена наистина явно е финансирала фирмата, но според мен е било за първата година, защото договорът на Доника е бил за 1 година, а след това веднага отиде при Галин. Странното е защо не остана при Сашка и Меди, като уж бяха много близки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Уникално тъпи песни излязоха, единственото хубаво нещо от трилогията е гласът на Симона, а тоя кавър на Биляниш трябваше да го вземе топ име и да е с по-силен текст и щеше да е огромен хит. Меди как се чувства в момента след като знае че брат му е с хита на зимата и самият той лека полека почва да потъва надолу с тея еднакви песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 22 часа , Gerganafen каза: И аз мисля да се наканя да си я пусна чак днес. 😕 Не съм фен на идеята "да отбием 3 номера с едно видео", а и е тъпо как Адам и Десита останаха встрани. Айде, Мирела има актуална песен, ама то и Ивайла имаше. Да го беше направил това когато още си бяха оригиналната Алфа Тройница: Лидия, Десита и Данна. Сега малко изглежда, че е теглил чоп кои 3 да включи. За Десита дори не съм чул новина, че ще издава песен скоро, докато Адам поне качи някакви снимки от студиото. Пък и за Лидия не е ок, над половина година без песен и накрая - набутана в някакъв общ проект с другите Тройници, вместо да сияе сама. Галин: "Заповядайте грандиозния проект Трилогия с Лидия, Ивайла и Симона!" Адам и Десита: Не съм слушал песните повече от веднъж, за да вникна в текстовете, но има ли някаква връзка между тях? Такъв проект би имал смисъл, ако примерно са трима изпълнители и всеки пее с всеки, като представя своята гледна точка и отношения. Нещо от типа "шведска тройка". Иначе ми се вижда просто опит за нещо интересно, но без особен смисъл и концепция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Daddy and Son 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 час, FikLena каза: Daddy and Son Този ПР сиг си има цена 🤔 Нека позная..скоро Азо ще има песен с текст от Супер Саш и Пит, аkа тия, дето бутат Антонио 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ох Василсе, Василке… измий си гъза след Антонио и си лягай стига си сънувала 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 9 минути, Just_Me каза: Този ПР сиг си има цена 🤔 Нека позная..скоро Азо ще има песен с текст от Супер Саш и Пит, аkа тия, дето бутат Антонио 😂 Koя е дамата до Азис? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 час , DenFevgo каза: Не съм слушал песните повече от веднъж, за да вникна в текстовете, но има ли някаква връзка между тях? Такъв проект би имал смисъл, ако примерно са трима изпълнители и всеки пее с всеки, като представя своята гледна точка и отношения. Нещо от типа "шведска тройка". Иначе ми се вижда просто опит за нещо интересно, но без особен смисъл и концепция. Секстет трябваше да направят за тая Трилогия Пародия не е като да нямат поне още 2 тройници за масовката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Благодаря на моята незаменима публика за невероятната атмосфера в... WWW.FACEBOOK.COM 20 хил. views, 1,1 хил. likes, 180 loves, 84 comments, 22 shares, Facebook Watch Videos from Gloria: Благодаря на моята незаменима публика за невероятната атмосфера в механа “ Бабуч “ Добринище - ☺️💋❤️🎼 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 10 минути, adorable каза: Благодаря на моята незаменима публика за невероятната атмосфера в... WWW.FACEBOOK.COM 20 хил. views, 1,1 хил. likes, 180 loves, 84 comments, 22 shares, Facebook Watch Videos from Gloria: Благодаря на моята незаменима публика за невероятната атмосфера в механа “ Бабуч “ Добринище - ☺️💋❤️🎼 Ама защо и пеят всичките песни? Нали нямала хитове? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 6 минути, GSA каза: Ама защо и пеят всичките песни? Нали нямала хитове? Няма хит, да - защото не участва в ретро синдикати на динозаври и защото не прави колаборации с актуални тройници, не си плаща на медии и диджеи, не снася проценти наляво-надясно. Оттам идва целият проблем. Че някой може и сам, и то след толкова години. Доста участия са разпродадени вече, в Стара Загора и Пазарджик връщат по над 200 желаещи. Хитове да искаш при нея. Е на - обикновените хора празнуват и се радват, хич не ги боли кой какво се е изказал. Единствено ми липсва, че се поотказа от концертите по градовете, но не се знае, може и да заформи нещо пак. Просто жената си е певица и си върши работата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 16 минути, GSA каза: Ама защо и пеят всичките песни? Нали нямала хитове? Aма то Калиту е велико бе, даже Елена Папаризу била толкова статична (което е тотално невярно разбира се - Маги и той да се гръмне, заедно с Фънки Мънки или както е там), че чак се наложило да добавя от себе си нещо, че да стане "динамично". Не коментираме гръцкия й акцент и великолепното виене. Като цяло ми харесва, как Тото и Кали сами доказаха, колко са зле след нещата, които надробиха и наприказваха напоследък, не само по адрес на Глория. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 19 минути, adorable каза: Няма хит, да - защото не участва в ретро синдикати на динозаври и защото не прави колаборации с актуални тройници, не си плаща на медии и диджеи, не снася проценти наляво-надясно. Оттам идва целият проблем. Че някой може и сам, и то след толкова години. Доста участия са разпродадени вече, в Стара Загора и Пазарджик връщат по над 200 желаещи. Хитове да искаш при нея. Е на - обикновените хора празнуват и се радват, хич не ги боли кой какво се е изказал. Единствено ми липсва, че се поотказа от концертите по градовете, но не се знае, може и да заформи нещо пак. Просто жената си е певица и си върши работата. В някакво участия в Плевен каза, че е време за концерт в зала. Така че, сигурно и това предстои. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 38 минути, adorable каза: Благодаря на моята незаменима публика за невероятната атмосфера в... WWW.FACEBOOK.COM 20 хил. views, 1,1 хил. likes, 180 loves, 84 comments, 22 shares, Facebook Watch Videos from Gloria: Благодаря на моята незаменима публика за невероятната атмосфера в механа “ Бабуч “ Добринище - ☺️💋❤️🎼 E това е много добро участие, спор няма. Тук копче не може да й кажем, освен разбира се плейбека. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: E това е много добро участие, спор няма. Тук копче не може да й кажем, освен разбира се плейбека. Знаеш ли колко готини участия стават по такива места, те някак и самите хора не са сноби и са по-отпуснати... в София не е така. Но е време за нов голям концерт. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 час , GSA каза: В някакво участия в Плевен каза, че е време за концерт в зала. Така че, сигурно и това предстои. Знам, аз говоря за концерти в поне 5 града в зали или летни театри. Но е адски скъпо. Ритон ми казаха, че наемът за НДК е скочил поне двойно и вече е 30 хилки. Като сложиш сценография и хонорари на една камара народ ти отиват над 100 000 лева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 14 минути, adorable каза: Знам, аз говоря за концерти в поне 5 града в зали или летни театри. Но е адски скъпо. Ритон ми казаха, че наемът за НДК е скочил поне двойно и вече е 30 хилки. Като сложиш сценография и хонорари на една камара народ ти отиват над 100 000 лева. Глория едва ли разчита само на участия.. Да не ти казвам колко е имотна в София.. Парата я има, желанието е важно, дано се получи! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Баси,толкова нови песни излязоха,а гадориите на мангала Фики все още са окопирали топ 10 в нейбъла. А това “Чупки в кръста” явно ще е новото Сен Тропе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Защо никой не отразява че Емили снима нов клип? Но не се вълнувайте толкова, изглежда че ще отбива номера с народна песен за да не пуска солов чалга проект. E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,248 Likes, 14 Comments - E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) on Instagram: "🇧🇬🌹🍀🐲⚪️🟢🔴" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 13 минути, stereoto_ каза: Глория едва ли разчита само на участия.. Да не ти казвам колко е имотна в София.. Парата я има, желанието е важно, дано се получи! Знам всичко. Просто като става дума за концерти в НДК, ти трябва една сума пари накуп, а възвращаемост имаш толкова, колкото да покриеш кетъринга на техническия екип, примерно. А и честно да ти кажа, от НДК вече лъха толкова нафталин (дори мокета и седалките не сменят), че предпочитам зала България или 5 концерта в зали в провинцията (и без това наемите са по-евтини там и си по на печалба) вместо НДК. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 2 минути, adorable каза: Знам всичко. Просто като става дума за концерти в НДК, ти трябва една сума пари накуп, а възвращаемост имаш толкова, колкото да покриеш кетъринга на техническия екип, примерно. А и честно да ти кажа, от НДК вече лъха толкова нафталин (дори мокета и седалките не сменят), че предпочитам зала България или 5 концерта в зали в провинцията (и без това наемите са по-евтини там и си по на печалба) вместо НДК. Съгласен! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 38 минути, Emanuela.Carey каза: Защо никой не отразява че Емили снима нов клип? Но не се вълнувайте толкова, изглежда че ще отбива номера с народна песен за да не пуска солов чалга проект. E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,248 Likes, 14 Comments - E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) on Instagram: "🇧🇬🌹🍀🐲⚪️🟢🔴" Защото не се вълнуваме от треторазядни счетоводителки. Тая оправи счетоводните баланси и пак ще ни тормози с ненужното си творчество. Иначе зеления фон не ми се връзва с фоклорна песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 29 минути, xroflx9 каза: Иначе зеления фон не ми се връзва с фоклорна песен. Е как, нали трябва да се изфукаме какъв богаташ сме си уловили - дори във фолклорна песен. Явно ще е видео с ефекти. Тая или ще се прави на световна звИзда, или на народна певица. Качественият поп-фолк изпълнител Емилия го няма вече. Башурка за мъжа й, трети по ред: "Моето всичко! ❤️" Двете й пораснали деца от Коко: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Това е с купени гледания, нали? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари