xroflx9 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 🤡🤡 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 От 9.02.2023 г. от 22:32, RumyanaFen каза: https://vm.tiktok.com/ZMY6fWEoq/ Втората версия на клипа Феноменален! Това е director's cut версията. Има я в Ютуб от около 3 години: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 6 минути, Just_Me каза: Това е director's cut версията. Има я в Ютуб от около 3 години: Бях го коментирал под тиктока преди 3 дни ама са изтрили коментара 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 От 9.02.2023 г. от 16:22, DarkChild каза: Това не е ли авторска? @stereoto_и @Lelqtian Какво смешно има? Не намирам да пише някъде, че това кавър, а и много ме съмнява Ана Виси да има толкова тъпа песен. Вярно, че Камила не се слави с много авторска музика, но не е толкова невероятно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Не е кавър, просто тези ударни отзад са от песен на Ана Виси, която Ивана кавърдиса, а ударните ги сложили на "Феникс" и на "Ти си виновен". За това ми стана интересно защо песента на Камелия е имала и друга версия с друг инструментал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 11 минути, pacho каза: Не е кавър, просто тези ударни отзад са от песен на Ана Виси, която Ивана кавърдиса, а ударните ги сложили на "Феникс" и на "Ти си виновен". За това ми стана интересно защо песента на Камелия е имала и друга версия с друг инструментал. Тогава бяха на мода. Иначе Камила обичаше да прави няколко версии на една песен (с никакъв успех) и това е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Да, не й се получи това с версиите, но тази конкретно я въртях повече от оригинала. Камелия - Къде си ти Рап Версия WWW.VBOX7.COM Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Сядам пак на тротоара и паля цигара... 🚬 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Обаче всички фенове на Глория как се жегват от това, че Глория няма златни хитове. Защото реално знаят, че има доза истина в това. Примерно това за Камелия никой не би го взел насериозно, защото най-малкото "Луда по тебе" праща всички златни хитове на Глория в коша 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Как да няма златни хитове, а това какво е??? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Повече притеснително е, че това излиза от устата на някой, дето хич не е фактор в жанра, не е активен, не е вадил албуми за последните 20 години и не си е направил труда да направи дори 1 концерт с големите си хитове. Нека да няма хитове тя, пък да си прави концертите и да създава емоции и спомени у хората. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Това или ще е пълна простотия или хита на годината YANITSA (@yanitsa_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM YANITSA (@yanitsa_official) on Instagram: ""Купидон" Премиера на 14.02.23 💣💥" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Оф, аман от това "Луда по тебе", честно! Да, Камелия имА възможността, хитростта и дързостта да бъде на турнета и да я налага тая песен и още 2-3. Така се прави. Да е жива и здрава. И - друго какво? Никой не скача, защото имало доста истина - точно обратното. Точно защото една лъжа у нас, повтори ли се 100 пъти, става истина. Глория си въздейства със своите песни по своя начин, без публика не е останала за разлика от другите, дето ако закрият клубовете, не ги виждам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Ама кви са тия циркове на Андреа vs Кубрат 😀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Да, да, Гюрга хич не е останала без публика, затова не спира да досажда на няква сръбска кабеларка. Но сега ми стана интересно - като пуснат у тях собствените им песни, внучката на кои се мръщи повече ... На Гюргините, или на тия на майка си. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Важно е да се разграничават категориите хитове. Сашо Роман твърди, че Глория няма никакви хитове, а само временно популярни песни. Но това не е вярно, защото за едни 10-15 години публиката на нея й знаеше всичко - и ново, и старо. Просто не си ги запази като хората тези песни и затова днес те не могат да се водят чак такива златни хитове, каквито много други нейни колеги имат. Въпреки което напоследък каталога й лека-полека дръпва, посъживява се Примата. Но имена като Камелия винаги ще са над нея дори без да правят концерти. Тя чисто като име се задържа много повече време и по-младите масово я знаят, също както знаят и няколко нейни класики и чат-пат някоя нова песен. Няма база за сравнение с Глория, която твърде дълго време е била извън играта. Иначе и на мен ми се иска и от двете да виждам повече концерти, а и не само от тях - даже направо си е наложително за имиджа на големи звезди с десетилетия кариера. Това го казвам преди някой да ме е контрирал, че и концертите са важни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 час, Гальо каза: Обаче всички фенове на Глория как се жегват от това, че Глория няма златни хитове. Защото реално знаят, че има доза истина в това. Примерно това за Камелия никой не би го взел насериозно, защото най-малкото "Луда по тебе" праща всички златни хитове на Глория в коша Ще видим Галенови един ден в същата ситуация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 час, pacho каза: Как да няма златни хитове, а това какво е??? Каквото и това 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 5 минути, DarkChild каза: Ще видим Галенови един ден в същата ситуация. Тя и Галена е в същата ситуация, просто все още е актуална. И пак най-големите златни хитове са й с дуетни партньори. Ще ми се да кажа Кой, ама ми е бегъл спомена за текста. ВНЛ ми е най-кристална, но пък не е минала цедката на времето. Като споменем Галена, я свързвам с топ клипове, но не правя асоциация с песен. Като имена ги знаем, но като съдържание... Кой е най-големият й хит, който да се е задържал във времето и да се знае от всички? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 минута, meleto каза: Тя и Галена е в същата ситуация, просто все още е актуална. И пак най-големите златни хитове са й с дуетни партньори. Ще ми се да кажа Кой, ама ми е бегъл спомена за текста. ВНЛ ми е най-кристална, но пък не е минала цедката на времето. Като споменем Галена, я свързвам с топ клипове, но не правя асоциация с песен. Като имена ги знаем, но като съдържание... Кой е най-големият й хит, който да се е задържал във времето и да се знае от всички? Аз бих казал "Знам диагнозата", някак се наложи и като клубно парче, пуска се често. Според мен това и е най-големия хит. От по-новите може би "Пей, сърце" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Правете разлика между тотален хит и успешна кариера. То и Кати има тотални хитове, ама я няма. Гергана. Мария. И можем до утре да изброяваме. Реално има 2 варианта/ 1. Имаш хит, който цял живот те храни. - естрадните изпълнители, Кама, Ивана и сие 2. Имаш актуална кариера - правиш нови неща, не остават във времето, но отглеждаш лоялна аудитория - Лили Иванова, Гло, и др. Сашо Роман каква кариера има въобще. Има 1 тотален хит и един дето е забравен с убийството на всички мутри в държавата. В последните години разни изпълнители го лансираха за фийч. Въобще има ли нова песен от началните 2000ни години? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Най-якия Галенин хит! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 4 минути, Гальо каза: Аз бих казал "Знам диагнозата", някак се наложи и като клубно парче, пуска се често. Според мен това и е най-големия хит. От по-новите може би "Пей, сърце" Самостоятелни само! Знам диагнозата е пята по концерти... доста слаби приеми имаше. Не ми се струва, че хората масово знаят това парче. Ок е, че се върти по дискотеки, но там е доста лимитирана аудитория - чалга аудитория + студенти. Говорим за евъргрийни от порядъка на Лъжа е, Стари рани, Луда по тебе. Между другото забелязахте ли какви милиони трупа Без теб, а е качена 2022 година в канала на Софка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 4 минути, meleto каза: Самостоятелни само! Знам диагнозата е пята по концерти... доста слаби приеми имаше. Не ми се струва, че хората масово знаят това парче. Ок е, че се върти по дискотеки, но там е доста лимитирана аудитория - чалга аудитория + студенти. Тя именно след тези концерти се наложи, преди това хората я бяха забравили тотално, че съществува. А за други самостоятелни може би "Феноменален" е най-големият и хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 11 минути, Гальо каза: Тя именно след тези концерти се наложи, преди това хората я бяха забравили тотално, че съществува. А за други самостоятелни може би "Феноменален" е най-големият и хит Не, в НДК я беше пяла веднъж-два пъти, години след турнетата - беше супер слабо. Помня, че пя и още някоя стара и тя не се прие кой знае колко добре. Феноменален е твърде нова песен, за да говорим, че се е задържала. А и това, че я кавърдисаха съседите не я прави топ хита на държавата. Твърде кифленска песен е според мен, за да се нареди в евъргрийните. Интересно, че Въртележката имаше някакъв шанс, но рязко се позабрави, след като мома Яница роди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари